S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

В когось гра не запускається після патчу, а в мене от все запускається але ж нові косяки патчу прямо з перших секунд гри :)
Перше це те що нпс тепер літають в небо після вбивства.
А друге це коли ідуть якісь розмови по рації чи з головним героєм чи просто так, то зявляється остання фраза в виді субтитрів і не зникає.
Субтитри вимкнені.
Допомагає нажати esc, поки не нажмеш воно не зникне.
Я фіг його знає як вони тестять свої патчі, але це ж не якийсь специфічний баг, який проявляється за певних умов.
Це видно буквально з перших хвилин гри, ці баги навіть шукать не потрібно, вони на поверхні :)
Як то кажуть, обнять і плакать :) походу те що люди кажуть, що з новимим патчами баги тільки додаються, то є в цьому доля правди.
ya98
Member

Повідомлення

Наша песня гарна нова, начинаем её снова... Консоль с патчем 1.5 не работает. Никогда такого не было и вот опять. :banghead:
Striker
Member

Повідомлення

Як же мене задовбав тупий спавн нпс і мутантів. Тільки що відбивався від натовпу снорків і 3 кровосісів одночасно, і це на якомусь нещасному Затоні... Перестрілка з НПС, проходить 3 хвилини і знову спавн, і знову стріляйся. Крч, задрало, завтра поставлю мод на переміщення, щоб менше часу витрачати на тупу біготню, і ще може варто знизити складність з ветерана на середню, бо вже немає сечі це терпіти. Ще півгри не пройдено, а вже горить срака і хочеться якнайшвидше пройти і забути.
До цього грав в KCD1, були зовсім інші емоції, а тут кожні 5 хвилин палає просто то від одного, то від іншого.
Причому я гравець з великим стажем, ще з 1999 року граю, починаючи з PS1, всі ігри проходжу тільки на максимальній складності, але тут... :weep:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Striker: 04.07.2025 23:46Причому я гравець з великим стажем, ще з 1999 року граю, починаючи з PS1, всі ігри проходжу тільки на максимальній складності, але тут...
Може це вже старість?
Я і сам вже не маю енергії грати в ігри з великими світами на десятки годин.
Striker
Member

Повідомлення

Vpupkin
Можливо, але не в 34 роки ж) Просто після нормального бою з нпс чи мутантами я ще тільки збираю лут, обшарюю приміщення, а тут хоп і знову з повітря енемі спавн. :dontknow: Трохи бісить вже.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Striker: 05.07.2025 00:31Трохи бісить вже.
Я поки такого не помічав, але вже шклодую що граю на ветерані.
Азазелло
Member

Повідомлення

Striker: 05.07.2025 00:31 Vpupkin
Можливо, але не в 34 роки ж) Просто після нормального бою з нпс чи мутантами я ще тільки збираю лут, обшарюю приміщення, а тут хоп і знову з повітря енемі спавн. :dontknow: Трохи бісить вже.
Взагалі останній патч сильно поламав гру,зокрема в плані лута:я мутантів взагалі не можу лутати,а з НПС теж чудеса-наприклад перстріляв групу бандитів,підбіг до них-а трупів нема,як корова язиком злизала.Або трупи валяються,а зброю не можу знайти ні поряд з трупами,ні на самих трупах.Також деякі артефакти забрати не можу,хоча детектор показує що стою прямо на ньому.
Один плюс в патчі-сильно апнули багато артефактів і тепер не обовязково витрачати купу купонів на додаткові контейнери на костюмах.
mult
Member

Повідомлення

Азазелло
Трупів немає бо вони тепер можуть літати після смерті.
Взагалі якийсь найбагованіший патч вийшов з усіх.
Striker

Vpupkin
А мені навпаки складності не вистачає, ставлю моди щоб складніше :)
Але тупий спавн це погано звісно, це ж те що повинні були виправити, навіть в пач ноуті про це написано.
Striker
Member

Повідомлення

Зранку побігав на середній складності аж півгодини) Більше не витримав і поставив назад Ветеран. :laugh:
В бою то простіше стає, але більше всього не сподобалось аж в 2 раза вищі ціни продажу луту, що понижує інтерес. В мене до НДІЧАЗу і так було 300к купонів без проблем, і вже немало артефактів в ящику, які можна продати (здавав тільки по побочкам). Зараз забив на все, більше лупашу всяких покручів і не економлю, раніше по можливості пив енергетик і тікав. B-) Коротше, нижче Ветерана немає інтересу до гри.
Трохи сумно, що після НДІЧАЗу відмінився квест Тихого на Кордоні, бо я не знав майбутнього розвитку, але то вже на друге проходження залишиться.
Азазелло
Member

Повідомлення

І знову після патчу зламався квест з нашийниками для Щерби :insane: Облазив всю Зону щоб ті нашийники знайти,а Щерба морозиться-не хоче приймати.
Striker
Member

Повідомлення

Вирішив для себе проблему зайвої біготні, поставив Fast Travel через карту. Біжу до якоїсь точки, на шляху лутаю якісь локації, постійно спавняться вражини, після перестрілки з яких падає купа зброї, патрони, аптечки. Виходить так, що через невеликий час уже забитий рюкзак 140 кг, і далі якось біжати вже туго, а викидувати багато хороших пушок не хочеться. А там по сюжету ще купа всього лежить. Я так тільки на умовному Затоні бігав туди сюди по 3 рази бувало, поки аж добрався туди куди треба по сюжету чи в інше місце. Тепер набагато краще буде.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Striker
так в цьому своя романтика є)
В Поклику Прип'яті, було антуражненько бігти через болота, заблудитися, нічого немає, вага велика, ледь ноги волочиш з купую луту, починаєш викидати бо втікти потрібно... :gigi:
mult
Member

Повідомлення

Субтитри що зявляються так і не виправили.
В патчі 1.5 завезли цю проблему, пройшо купа часу і цю проблему не виправили.
Майже місяць мучили 1.5.1 патч щоб виправити нпс які літали в космос, а от спливаючі субтитри від любого діалогу коли ти відкриваєш кпк мабуть для них фігня.
Барбарис
Member

Повідомлення

Striker, я в першому проходженні назбирав мільйони, які витрачав на апгрейди стволів та броні, якими не користуюсь. В другому підбираю лише арти, патрони. Немає сенсу гребти все - лише унікальне. По сюжету завжди буде нова броня чи зброя, а зібраного луту після квестів з головою вистачить на ремонти.
VovaII
Member

Повідомлення

mult: 11.07.2025 10:36Субтитри що зявляються так і не виправили.
В патчі 1.5 завезли цю проблему, пройшо купа часу і цю проблему не виправили.
Майже місяць мучили 1.5.1 патч щоб виправити нпс які літали в космос, а от спливаючі субтитри від любого діалогу коли ти відкриваєш кпк мабуть для них фігня.
Так навряд щоб вони нарошне зробили, щоб нпс літали? — Десь щось провтикали, а тепер довго і нудно перебирають, де якесь значення не те втулили? І оскільки у них список проблем, то поки одну не виправлять, то перескакувать на іншу — тільки себе заплутати.
Я так собі це уявляю. (На справді розробники просто "кота за ... тягнуть", щоб їм зарплата стабільно капала.)
Барбарис: 11.07.2025 11:06Немає сенсу гребти все
Схоже крім боротьби із помилками, ще і баланс добряче підправили(— А оскільки повідомлень про помилки було чимало, то на правки балансу ніхто і не звернув увагу?)? Бо на першій версії вимушений був поставити вантажопідйомність і безкоштовний ремонт(щоб здавати не пошкоджену зброю). Інакше на апгрейди і ремонт ніяк не вистачало.

Відправлено через 5 хвилин 50 секунд:
MAKKACIN: 11.07.2025 10:00так в цьому своя романтика є)
Звичайно є. Тому гра і подобається багатьом. Просто різним гравцям подобаються різні сторони романтики. — Є ж наприклад романтики ловлі риби вудкою. Шкода в грі таке не реалізовано.
Тільки уявіть: мультиплеєр, сидять купа сталкерів із вудками на березі і дрібним шрифтом у чаті розмовляють...
Барбарис
Member

Повідомлення

VovaII, в мене гра по передзамовленню. Я вже на форумі постив, що ачівка за мільйон десь в першому десятку отриманих - після Кордону і Смітника. Не скажу за баланс, бо в цьому проходженні при відкритті Залісся вже декілька сотень тисяч було.
І звісно, я ремонтом не займався до появи нормальних стволів, зокрема від Журналіста. Зноситься - викинув, підібрав інший. Броня по сюжету теж трапляється, хоча її сенс тільки від радіації прикрити.
Пробував зменшувати складність, то ніби пошкодження чи вартість не змінювалась, здається як завжди в сталкері, лише кількість ворогів мінялась.
Якщо використовувати механічні прицільні, а не перехрестя, то менше патронів тратиться. Коли дійшов до Ростка, то всі набої крім бронебійних продавав.
Striker
Member

Повідомлення

Готовий до всього. :) Десь середина гри, ще до Дуги не дійшов. Ще Рись Бродяги подобається, але і так вже як термінатор ходжу. :D Інколи міняю з Попадосом. Можна було б прибрати Плювачку, але зблизька класно ставити голови по 1 патрону, Ріман же по 3 патрони рулить. Ріно і М701 для жирних ворогів, останній за 2 шоти виносить Полтергейста на Ветерані. А яка ваша улюблена зброя в середній і пізній фазах гри? Вчора взяв Рішалу, унікальну Фору-221, то взагалі не зайшло.
Зображення

Відправлено через 2 години 50 хвилин 18 секунд:
Щось криво завантажилось. Інше посилання.
спойлер
Зображення
klim0056
Junior

Повідомлення

Чи є якась можливість грати в нг+ в сталкері 2?
Dremjke
Member

Повідомлення

klim0056: 13.07.2025 19:38Чи є якась можливість грати в нг+ в сталкері 2?
Ні.
Striker
Member

Повідомлення

Добрався до псевдогіганта на Складі контейнерів, той, що з нашийником. Пробував мочити М701 - фігня, занадто довго і незручно, Рись - дуже швидко стріляє, але із-за віддачі дуже погано і також незручно, взяв Ріно на 9х39 - 6 тичок, перезарядка, десь 50 патронів пішло. Імбова штука проти таких тварюк. На .12 калібрі, думаю, що ще швидше б прибив.
Відповісти