Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Ostin
Member
Людина просто вирішила замінити недорогі ігрові вуха для ігор, а тут почалось
-
DEVES
Member
Мной был сразу дан короткий и конкретный ответ. Но началось размазывание соплей по стекловате
-
Radio Bay
Member
XaTaB2606: ↑ 29.06.2025 18:53якщо 599 найкращий вибір, візьму їх
-
SERGBILL
Member
нє, це ще років через 10 мабуть)
-
tablestikus
Member
Бо Д не теплий!Radio Bay: ↑ 29.06.2025 18:30Ща ми дійдемо до того, що усы підсилювачі класу Д грають однаковоSERGBILL: ↑ 29.06.2025 17:59шо там може лякати в d класі?![]()
-
lewerlin
Member
Ostin: ↑ 29.06.2025 18:57Людина просто вирішила замінити недорогі ігрові вуха для ігор, а тут почалось
Людина дала привід народу побалакати
-
OldGoodGames
Member
підкажіть будь ласка модель накладних, дротових, без мікрофону навушників, з непоганим звуком і головне щоб було комфортно вухам,
звісно не за усі гроші світу,
звісно яко такі існують
ps були колись koss ur20, дуже не сподобалсь бо звук глухий як з вати
звісно не за усі гроші світу,
звісно яко такі існують
ps були колись koss ur20, дуже не сподобалсь бо звук глухий як з вати
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
OldGoodGames
Бюджет треба. І джерело звуку.
Бюджет треба. І джерело звуку.
-
lewerlin
Member
Це тільки міряти. В когось форма голови, комусь шкіра "фе", комусь велюр, в когось шия не тримає, а комусь легенькі "лоскочуть". 100500 нюансів.OldGoodGames: ↑ 30.06.2025 13:43головне щоб було комфортно вухам
А так в лоб - Такстари.
-
Bender911
Member
OldGoodGames
Теж радив би поміряти. Особисто мені наголів’я AKG подобається, як приклад - https://rozetka.com.ua/ua/akg_k240mkii/p16008765/
Не тисне взагалі і відповідно знизу чашки гірше притискає, що погіршує звукоізоляцію.
Теж радив би поміряти. Особисто мені наголів’я AKG подобається, як приклад - https://rozetka.com.ua/ua/akg_k240mkii/p16008765/
Не тисне взагалі і відповідно знизу чашки гірше притискає, що погіршує звукоізоляцію.
-
Radio Bay
Member
Є у когось із знайомих сенжм 59Х+ (599б 560, 600), Баєри або магазин поблизу. Ті навушники, їх моделі по ергономіці схожіOldGoodGames: ↑ 30.06.2025 13:43і головне щоб було комфортно вухам
-
OldGoodGames
Member
бюджетні, для онлайн шутерів
міряти не варіант, бо не вихїздний, самі знаєте чому,lewerlin: ↑ 30.06.2025 14:02Це тільки міряти. В когось форма голови, комусь шкіра "фе", комусь велюр, в когось шия не тримає, а комусь легенькі "лоскочуть". 100500 нюансів.OldGoodGames: ↑ 30.06.2025 13:43головне щоб було комфортно вухам
А так в лоб - Такстари.
думав щось так підібрати
Відправлено через 5 хвилин 50 секунд:
типу такого
https://era-in-ear.com/comparison?categ ... 6%2C190407
-
Pathfinder
Member
Ну от бюджетні Такстари.OldGoodGames: ↑ 30.06.2025 14:40 міряти не варіант, бо не вихїздний, самі знаєте чому,
думав щось так підібрати
Але міряти треба. В мене були Філіпс Фіделіо, ХайФаймен 400СЕ - вони не давили. Взяв зараз баєри 900 про - якщо накину просто - буває давлять на одне вухо, треба посувати.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Takstar PRO82 Black
Оці нахвалювали, але вони вже 4к
-
Radio Bay
Member
OLX, я, наприклад, взяв Hifiman HE560 у чудовому стані на єБеї за 250Pathfinder: ↑ 30.06.2025 14:49Оці нахвалювали, але вони вже 4к
-
Pathfinder
Member
Ну так. Я за 120 400се брав, десь 110 Фіделіо 1. Але може людині таке не підходить.Radio Bay: ↑ 30.06.2025 14:56OLX, я, наприклад, взяв Hifiman HE560 у чудовому стані на єБеї за 250Pathfinder: ↑ 30.06.2025 14:49Оці нахвалювали, але вони вже 4к
-
Radio Bay
Member
Нехай далі сам міркуєPathfinder: ↑ 30.06.2025 17:26Але може людині таке не підходить
-
lewerlin
Member
От HD2000 походу ваше
-
OldGoodGames
Member
Дякую усім за корисні поради!
Я дууже невибагливий користувач до аудіо
Тому мені достатьньо чогось дешевого і не дуже поганого
Я розумію що скупий платить двічі, але є психологичний кордон за для витрат на такі речі, не розумію що там за новушники за 20+к грн? Можливо для дууже аудіофільних спеціфічних вух
Тому замомив таке Takstar HD2000
ps взагалі навушники не дуже люблю, тільки якщо шумно і треба зосередитись, послухати, або навпаки щоб не створювати шум коли граєш
Я дууже невибагливий користувач до аудіо
Тому мені достатьньо чогось дешевого і не дуже поганого
Я розумію що скупий платить двічі, але є психологичний кордон за для витрат на такі речі, не розумію що там за новушники за 20+к грн? Можливо для дууже аудіофільних спеціфічних вух
Тому замомив таке Takstar HD2000
ps взагалі навушники не дуже люблю, тільки якщо шумно і треба зосередитись, послухати, або навпаки щоб не створювати шум коли граєш
-
lewerlin
Member
А їх ніхто відразу і не бере(хіба що гроші не рахуються). Спершу за 30$, потім за 60, апнули джерело, далі вже діапазон 100-200, знову ап джерела і так по спіралі.OldGoodGames: ↑ 30.06.2025 22:55не розумію що там за новушники за 20+к грн? Можливо для дууже аудіофільних спеціфічних вух
А на шляху і розуміння приходить, про що ті "аудіофіли" розказують.
Але це ще треба бути меломаном і реально багато слухати музики. Тоді воно стає важливо.
-
Radio Bay
Member
Після тих Коссів, чув їх, мабуть, буде суперOldGoodGames: ↑ 30.06.2025 22:55Тому замомив таке Takstar HD2000
Відправлено через 6 хвилин 57 секунд:
Деяким людям подобається чути більшеOldGoodGames: ↑ 30.06.2025 22:55не розумію що там за новушники за 20+к грн?