Бордерлендс наскучив вже після 2 частини, як вони збираються продавати четверту якщо вона буде у гейм пасі я не розумію
Новини
Останні статті і огляди
Голова Gearbox просуває Borderlands 4 — жодних знижок і Game Pass у найближчі п'ять років
-
Nekros
Member
Це вже 4 частина одного і теж самого.
Бордерлендс наскучив вже після 2 частини, як вони збираються продавати четверту якщо вона буде у гейм пасі я не розумію
-
waryag
Member
Він зараз наговорить, що гру не стануть брати і зі знижкамиEnjthesilence: ↑ 28.06.2025 11:39тіпи, це ж банальна реклама, дешевий трюкс, щоб зараз всіляка ютуб плєсєнь хайпіла це лайно. судячи з трейлерів, перша знижка буде менше ніж за рік
-
Enjthesilence
Member
тому що її не буде у гейм пасіNekros: ↑ 28.06.2025 13:55 Це вже 4 частина одного і теж самого.
Бордерлендс наскучив вже після 2 частини, як вони збираються продавати четверту якщо вона буде у гейм пасі я не розумію![]()
- спойлер
- на старті
-
Dremjke
Member
Очевидно, що це нікому не потрібно і продажів не буде. Ну як не буде - будуть, але явно не стільки, скільки ці лохотронщики очікують.
Все-таки, хто би що не казав, а піратство - корисне діло.
Все-таки, хто би що не казав, а піратство - корисне діло.
-
NUN4AG
Member
Borderlands 3 була тимчасовим ПК екзом EGS півроку, але відразу після релізу в Steam продавалася зі знижкою 50%.
І це при тому, що тоді фуллпрайс її базової версії складав 60$/849₴, а не нинішні 70$/2999$.
Зважаючи на репутацію Пітчфорда особливо вірити у будь-які його заяви не треба. Думаю, що наступним літом гру продаватимуть вже мінімум з 30-40% знижкою, хоча і тоді ціна буде в 2-3 рази дорожчою за її адекватний прайс.
І це при тому, що тоді фуллпрайс її базової версії складав 60$/849₴, а не нинішні 70$/2999$.
Зважаючи на репутацію Пітчфорда особливо вірити у будь-які його заяви не треба. Думаю, що наступним літом гру продаватимуть вже мінімум з 30-40% знижкою, хоча і тоді ціна буде в 2-3 рази дорожчою за її адекватний прайс.
-
OldGoodGames
Member
у жоджу частину не грав, навіть коли роздавали, і зовсім не шкодую бо цілковита сучасна хрінь, тому мені байдуже що такм каже бібізяна про п'ять років 
-
Misanthrop
Member
Недавно спросил на форуме у них, будет ли за эту цену сбор данных в этой игре, в связи с новым пользовательским соглашением от 2К.
Где они могут собирать от телефона с айпишником и вплоть до истории браузера с куки.
Тему вообще снесли по причине "спам".
Лучшего ответа и быть не может
Плюс ещё и денуво...
Где они могут собирать от телефона с айпишником и вплоть до истории браузера с куки.
Тему вообще снесли по причине "спам".
Лучшего ответа и быть не может
Плюс ещё и денуво...
-
daesz
Member
Ренді, після останніх твоїх заяв - я всі ігри гірбоксу буду качати тільки з торентів, а завжди купляв на релізі. Перекуси 
-
Kullerok
Member
Поддерживаю. Просто кусок помойки.
-
s1nedus
Member
Вы хоть бы первоисточник почитали и не велись на кликбейт заголовки этой новости
-
daesz
Member
Ось вам першоджерело :s1nedus: ↑ 28.06.2025 17:55 Вы хоть бы первоисточник почитали и не велись на кликбейт заголовки этой новости
https://www.gamesradar.com/games/action ... his-point/
А ось іще одне :
- спойлер
-
s1nedus
Member
Вот его пост, а не ссылки на чужие новостиdaesz: ↑ 28.06.2025 18:22Ось вам першоджерело :s1nedus: ↑ 28.06.2025 17:55 Вы хоть бы первоисточник почитали и не велись на кликбейт заголовки этой новости
https://www.gamesradar.com/games/action ... his-point/
А ось іще одне :
- спойлер
https://x.com/DuvalMagic/status/1938309648320500181
Он прокомментировал скидку 95% на третью часть...
Такие распродажи, как эта, и появление Borderlands 3 в программах подписки для консолей длились более 5 лет с момента выхода игры.
-
Vpupkin
Member
Не для всіх, та і нащо воно без каопу.Геральт: ↑ 28.06.2025 11:57 Зелений магазин вирішить це прикре непорозуміння.
-
EvhenS
Member
Якщо провалиться в продажах -30% буде через два місяця після виходу. А може і -50.
-
der_meister
Member
не знаю, куплю акк П1 за 10 грн. наверное
-
Plush_Dragon
Member
Я свого часу пожалів що 3 частину предзамовив. А вони хочуть щоб я купляв тепер четверту? З денувою та за дурний прайс? Можуть йти на... хутор.
-
AntonyKandaurov
Member
А що, 4 борда то така супер гра що її треба куплять бігом за фулпрайс?)
-
fantomrulezz
Member
Дякую, проходжу повз.В українському Steam регіональні ціни становлять 2999, 4299 і 5599 грн.
Останні роки серія лише деградує.
Судячи з трейлерів, через півроку віддадуть в підписку чи безкоштовну раздачу.Enjthesilence: ↑ 28.06.2025 11:39судячи з трейлерів, перша знижка буде менше ніж за рік
-
NVo1
Member
Ну без знижок і геймпасу тоді з чорним капелюхом. Йдіть в дупу з цінниками в 70 євро і без геймпасу
-
Васильович
Member
Два-три тижні максимум ©У новому циклі з Borderlands 4 пройде ще більше часу до того, як стануть можливі серйозні знижки.
P.S. Пред'яви заяви цього інфо-цигана завжди варто ділити на сто.
Відправлено через 35 секунд:
Золоті словаNUN4AG: ↑ 28.06.2025 14:58Зважаючи на репутацію Пітчфорда особливо вірити у будь-які його заяви не треба.
Відправлено через 57 секунд:
Гордитися власним ретроградством - моветон, дідуOldGoodGames: ↑ 28.06.2025 16:43сучасна хрінь
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Того ніхто не зна © МитецьAntonyKandaurov: ↑ 29.06.2025 11:28А що, 4 борда то така супер гра що її треба куплять бігом за фулпрайс?)