Новини
Останні статті і огляди
Windows 11 отримає оновлений BSoD цього літа
-
alexeygalas
Member
-
Gelonyrum
Member
Невже перестане видавати коди помилок які ні гугл, ні бінг, ні сапорт майкрософту поняття не мають за що відповідають?
-
Vnad78
Junior
Кодів не буде а буде текст опис помилок які ні гугл, ні бінг, ні сапорт майкрософту поняття не мають за що відповідають))
-
avuremybe
Member
Це вже який раз його роблять чорним? Третій?
Думаю треба дати премію цим людям. Інтерпретувати ненависть користувачів до бсодів як ненависть до того що бсоди сині - це треба було багато теорій в голові перебрати
Думаю треба дати премію цим людям. Інтерпретувати ненависть користувачів до бсодів як ненависть до того що бсоди сині - це треба було багато теорій в голові перебрати
-
Creature4O
Member
А вінду так і треба буде перевстановлювати після таких помилок? Жодного разу у мене вінда не змогла це сама пофіксити, і ніякі резервні точки, гугл і сапорт не змогли допомогти уникнути перевстановлення. Єдине що, то як помилка не критична, то вінда таки сама взмозі все пофіксити.
-
Геральт
Active Member
Creature4O
Бо треба стороннім софтом бекапити і не треба буде перевстановлювати )
-
Ekz0rcyst
Member
Геральт
Рекомендую Urbackup. За декілька хвилин "піднімається" в docker (я запустив одразу в truenas із додаванням відповідного датасету). Централізоване керування бекапами всіх пристроїв в мережі. Повністю безкоштовний і дуже швидко працює. Підтримуються як повні бекапи дисків так і інкрементні, також можна робити бекапи файлів.
Рекомендую Urbackup. За декілька хвилин "піднімається" в docker (я запустив одразу в truenas із додаванням відповідного датасету). Централізоване керування бекапами всіх пристроїв в мережі. Повністю безкоштовний і дуже швидко працює. Підтримуються як повні бекапи дисків так і інкрементні, також можна робити бекапи файлів.
-
_Andrik_
Member
А час на фіксацію помилки подовжать? Замість тієї півсекунди з QR кодом, хочаб хвилину зробили, бо склалося враження , що всі сидять з телефоном в очікувані BSOD 
-
tornadox
Member
_Andrik_
Більшість просто жме ресет.
avuremybe
Чорні в макос
Більшість просто жме ресет.
avuremybe
Чорні в макос
-
anatolikostis
Member
всегда пользовался veeam, но он без сетевых фич только фришный: попробую этот, отпишусьEkz0rcyst: ↑ 27.06.2025 15:04Urbackup
-
Dremjke
Member
Цікаво.
Останній раз BSOD бачив на Windows Xp, починаючи з 7 і не згадаю такого... На 10 і 11 точно жодного разу не бачив.
Останній раз BSOD бачив на Windows Xp, починаючи з 7 і не згадаю такого... На 10 і 11 точно жодного разу не бачив.
-
tornadox
Member
Dremjke
А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
-
Nekros
Member
Ну у мене на цьому ПК не було мабуть жодного бсоду за останні 5 років.tornadox: ↑ 27.06.2025 16:05 Dremjke
На ньому працюю, навантажую по повному, як процессор з озу так і відеокарту, що я роблю не так?
-
nochnik89
Member
часто переразгонял оперативку и проц в те времена ) на 7ке регулярно ловил как искал 100 процентов рабочие частотыDremjke: ↑ 27.06.2025 15:53Останній раз BSOD бачив на Windows Xp, починаючи з 7 і не згадаю такого.
-
tornadox
Member
1. Розгін.Nekros: ↑ 27.06.2025 16:09На ньому працюю, навантажую по повному, як процессор з озу так і відеокарту, що я роблю не так?
2. Встановлення екзотичного софта для роботи який має драйвер.
3. Проблеми з пам'яттю, Pcie. Поганий контакт. Окислення.
-
evgeniyproweb
Member
на 7ке периодически ловил бсоды, помню что скачивал софт blue screen или как то так, сохранял логи дампа и через эту софтину потом смотрел где ошибка, правда еще гуглить ее приходилось))
-
Devijack
Member
Спочатку привчили боятися синього кольору на моніторі як скрімер, тепер кожен чорний буде асоціації викликати.
Хто ремонтує або возиться з залізом, мене зрозуміє.
-
alexeygalas
Member
Пріоритет в тікета Low був, загубився в беклогу )avuremybe: ↑ 27.06.2025 14:14Це вже який раз його роблять чорним? Третій?
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
tornadox
Adobe Camera RAW навіть на погано скопійованих файлах з картки пам*яті може синій екран влаштувати
-
Dremjke
Member
tornadox: ↑ 27.06.2025 16:05А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
nochnik89: ↑ 27.06.2025 16:15часто переразгонял оперативку и проц в те времена ) на 7ке регулярно ловил как искал 100 процентов рабочие частоты
Останні 4 роки Ryzen 5 3600, до цього 2 роки був Ryzen 3 2200g - обидва в стоці. Оперативка в обох випадках HyperX Fury 3200mhz XMP. До цього усякі різні семпрони, атлони та феноми, Інтели тільки на ноутах були
Чесно кажучи, з розгоном проца та відяхи останній раз бавився році так в 2010... А після як перестав, то і бсоди зникли
-
Volodya811
Member
Я бекапи не роблю з часу виходу Віндоус 2000. Зараз в цьому сенсу великого немає. Звісно, якщо використовувати ліцензійне ПЗ і не лазити по сумнівних сайтах.Геральт: ↑ 27.06.2025 14:56 Creature4O