Windows 11 отримає оновлений BSoD цього літа

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Windows 11 отримає оновлений BSoD цього літа

Збережемо OLED дисплеї та очі ))
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Невже перестане видавати коди помилок які ні гугл, ні бінг, ні сапорт майкрософту поняття не мають за що відповідають?
Vnad78
Junior

Повідомлення

Кодів не буде а буде текст опис помилок які ні гугл, ні бінг, ні сапорт майкрософту поняття не мають за що відповідають))
avuremybe
Member

Повідомлення

Це вже який раз його роблять чорним? Третій?
Думаю треба дати премію цим людям. Інтерпретувати ненависть користувачів до бсодів як ненависть до того що бсоди сині - це треба було багато теорій в голові перебрати :facepalm:
Creature4O
Member

Повідомлення

А вінду так і треба буде перевстановлювати після таких помилок? Жодного разу у мене вінда не змогла це сама пофіксити, і ніякі резервні точки, гугл і сапорт не змогли допомогти уникнути перевстановлення. Єдине що, то як помилка не критична, то вінда таки сама взмозі все пофіксити.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Creature4O
Бо треба стороннім софтом бекапити і не треба буде перевстановлювати )
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Геральт
Рекомендую Urbackup. За декілька хвилин "піднімається" в docker (я запустив одразу в truenas із додаванням відповідного датасету). Централізоване керування бекапами всіх пристроїв в мережі. Повністю безкоштовний і дуже швидко працює. Підтримуються як повні бекапи дисків так і інкрементні, також можна робити бекапи файлів.
_Andrik_
Member

Повідомлення

А час на фіксацію помилки подовжать? Замість тієї півсекунди з QR кодом, хочаб хвилину зробили, бо склалося враження , що всі сидять з телефоном в очікувані BSOD :facepalm:
tornadox
Member

Повідомлення

_Andrik_
Більшість просто жме ресет.

avuremybe
Чорні в макос
anatolikostis
Member

Повідомлення

всегда пользовался veeam, но он без сетевых фич только фришный: попробую этот, отпишусь :up:
Dremjke
Member

Повідомлення

Цікаво.
Останній раз BSOD бачив на Windows Xp, починаючи з 7 і не згадаю такого... На 10 і 11 точно жодного разу не бачив.
tornadox
Member

Повідомлення

Dremjke
А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
Nekros
Member

Повідомлення

tornadox: 27.06.2025 16:05 Dremjke
А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
Ну у мене на цьому ПК не було мабуть жодного бсоду за останні 5 років.
На ньому працюю, навантажую по повному, як процессор з озу так і відеокарту, що я роблю не так? :gigi:
nochnik89
Member

Повідомлення

Dremjke: 27.06.2025 15:53Останній раз BSOD бачив на Windows Xp, починаючи з 7 і не згадаю такого.
часто переразгонял оперативку и проц в те времена ) на 7ке регулярно ловил как искал 100 процентов рабочие частоты :)
tornadox
Member

Повідомлення

Nekros: 27.06.2025 16:09На ньому працюю, навантажую по повному, як процессор з озу так і відеокарту, що я роблю не так? :gigi:
1. Розгін.
2. Встановлення екзотичного софта для роботи який має драйвер.
3. Проблеми з пам'яттю, Pcie. Поганий контакт. Окислення.
evgeniyproweb
Member

Повідомлення

на 7ке периодически ловил бсоды, помню что скачивал софт blue screen или как то так, сохранял логи дампа и через эту софтину потом смотрел где ошибка, правда еще гуглить ее приходилось))
Devijack
Member

Повідомлення

Спочатку привчили боятися синього кольору на моніторі як скрімер, тепер кожен чорний буде асоціації викликати. :D Хто ремонтує або возиться з залізом, мене зрозуміє.
alexeygalas
Member

Повідомлення

avuremybe: 27.06.2025 14:14Це вже який раз його роблять чорним? Третій?
Пріоритет в тікета Low був, загубився в беклогу )

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
tornadox
Adobe Camera RAW навіть на погано скопійованих файлах з картки пам*яті може синій екран влаштувати :laugh:
Dremjke
Member

Повідомлення

tornadox: 27.06.2025 16:05А що у вас за пк? на власному досвіді бсодів після він 7 стало в разі 10 менше, але вони є.
nochnik89: 27.06.2025 16:15часто переразгонял оперативку и проц в те времена ) на 7ке регулярно ловил как искал 100 процентов рабочие частоты

Останні 4 роки Ryzen 5 3600, до цього 2 роки був Ryzen 3 2200g - обидва в стоці. Оперативка в обох випадках HyperX Fury 3200mhz XMP. До цього усякі різні семпрони, атлони та феноми, Інтели тільки на ноутах були :)
Чесно кажучи, з розгоном проца та відяхи останній раз бавився році так в 2010... А після як перестав, то і бсоди зникли :beer: В стоковому варіанті і не пригадаю, на 10 і 11 віндоусах точно не було.
Volodya811
Member

Повідомлення

Геральт: 27.06.2025 14:56 Creature4O
Бо треба стороннім софтом бекапити і не треба буде перевстановлювати )
Я бекапи не роблю з часу виходу Віндоус 2000. Зараз в цьому сенсу великого немає. Звісно, якщо використовувати ліцензійне ПЗ і не лазити по сумнівних сайтах.
Відповісти