Новини
Останні статті і огляди
Перевірені люди (2024-2026)
-
DDt
Member
Купил у bilka186 проц 5600G и комплект памяти 2x16 DDR4, всё норм, рекомендую.
-
RadioHeader
Member
Купив вуха по повній передплаті у пана Rog_Strix
Все як має бути - раджу до співпраці.
Все як має бути - раджу до співпраці.
-
Rog_Strix
Junior
Продав по повній передплаті навушники RadioHeader, все пройшло чудово, приємно мати справу з гарними людьми, найкращі рекомендації

-
OverKot
Junior
Взял у rgb2008 видеокарту наложкой, всё пришло, всё на месте, работает исправно, без проблем или нареканий. Рекомендую 
-
rgb2008
Member
Працював з камрадом OverKot серьйозна і конкретна людина!Були трабли при пересилці-людина допомогла їх вирішити,за що я йому дуже вдячний!Рекомендую мати справу з цією людиною,все пройшло на вищому рівні,чітко і швидко!Респект однозначно!

-
Barabolya
Junior
Мав справу з moonlight49 та Alteraco, без питань. Як обговорили так і пройшло. 
-
voyt9
Member
придбав ноутбук lenovo loq на rtx3050 6gb у kitay, все чудово, скинув предоплату, швидка відправка, все як описував, рекомендую до співпраці! 
-
kitay
Junior
Продал voyt9 ноутбук по полной предоплате - ответственный покупатель - рекомендую к сотрудничеству! 
-
akulov95
Junior
Покупал у Skelos проц по предоплате, все отлично, рекомендую!
-
Sergey13
Member
kda1984 Вдячний за допомогу з залізаччям. Бажаю міцного!
-
mida1992sp
Junior
Рекомендую EUGENEY всім, хто шукає надійного партнера для співпраці. Замовлення було виконано швидко. Особливо хочу відзначити надані консультації та оперативне реагування на повідомлення. Обов'язково звернуся знову.
-
EUGENEY
Member
Спасибо, очень приятно, Вас так же рекомендую к сотрудничествуmida1992sp: ↑ 27.06.2025 10:23 Рекомендую EUGENEY всім, хто шукає надійного партнера для співпраці. Замовлення було виконано швидко. Особливо хочу відзначити надані консультації та оперативне реагування на повідомлення. Обов'язково звернуся знову.
-
Schneider
Member
Мав справу з vkrayst. Рекомендую до співпраці.
-
Igaryok
Junior
Придбав по передплаті СЖО та навушники у evenmore. Продавець допоміг порадами та підказками за що велика дяка.
Рекомендую до співпраці,як надійного продавця. Буду звертатись ще і рекомендувати.
Рекомендую до співпраці,як надійного продавця. Буду звертатись ще і рекомендувати.
-
greenvelvet
Junior
Замовив у Qam32 блок живлення по повній передоплаті, відправив дуже швидко, все добре, до співпраці рекомендую. 
-
Ringo
Junior
Купляв у Gsomoneone по повній передплаті, все ок, рекомендую 
-
Gsomoneone
Junior
Дякую.
Також можу рекомендувати Ringo як відповідального та комунікабельного покупця.
-
Васильович
Member
Купив по передоплаті навушники у Wiking007. Все пройшло успішно, товар повністю відповідає опису, швидка відправка. Рекомендую до співпраці 
-
Entar
Member
Купив у Yukon материнську плату. Задоволений! Материнська плата в чудовому стані, як нова, в коробці і повній комплектації.
Рекомендую до співпраці!
Рекомендую до співпраці!
-
Yukon
Member
Також рекомендую Entar як надійного та адекватного покупця!Entar: ↑ 30.06.2025 11:52 Купив у Yukon материнську плату. Задоволений! Материнська плата в чудовому стані, як нова, в коробці і повній комплектації.
Рекомендую до співпраці!