AlexxUnder: ↑
22.06.2025 12:09
luckygamerks
Вы перед тем, как публиковать какую либо чушь - перепроверьте её
https://www.youtube.com/shorts/M6W0ojH3r64
Просто у меня то до 5070 была 4060 и я играл в Сталкер 2 на FullHD.
Отправлено спустя 14 минут 25 секунд:
Вот обоснуйте, чем для 2к на данный момент плохая 5070 12Gb?
Только не надо заглядывать в будущее, у нас погоду на день предугадать не могут!
На сегодня , на СЕЙЧАС!
Я ж висловлюю свою думку, але в той же час намагаюся дивитися авторитетні видання.
Я на 5070 дивляться трохи по іншому.
Можливо я не зовсім правильно підхожу до неї. Але, я в тому році по багатьом причинам не купив 4070super чи 4070ti super між якими вибирав. Основна причина все ж таки життя на так званій передовій, друга все таки були завищені очікування від нового покоління.
4070 super в мене було замовлення за 23500, пройшов рік и вийшли карти, по msrp вроді навіть дешевші по факту дорожчі, а зміна саме у курсі долара саме за цей період не значна. 4000 лінійка на фоні 3000 може не принесла великого скачку продуктивності, але хоча б добре понизили енергоспоживання.
Ось самі надайте відповідь, що такого дав вихід 5070 на фоні 4070ti super? Великий скачок продуктивності? Ні
Гарнішу енергоефективність? Ні
Може більше памʼяті? Ні
На сьогодні ціна нижча? Ні
Дякуємо що хоч 8 ГБ памʼяті не поставили. 12 на сьогодні це просто мінімум мінімумів для такої карти. І десь вже треба гратися з ползунками, хоча якщо у вас full hd то може і вистачить. Честно, було б там 16 ГБ, в мене б питань було б набагато менше. Так ця карта теж не для 4к, але її позиціонують як для 2к, але нажаль для 2к, 12 буває малувато.
Хоча як ви кажете на сьогодні? На сьогодні терпимо, а ось на завтра не факт.
Я ж кажу я на неї дивлясь в першу чергу у порівнянні з попереднім поколінням і у мене до неї багато питань. Можливо якщо дивитися на неї просто прийшовши сьогодні у магазин і до цього ти нічого не чекав, тоді все виглядає трохи по іншому.
Та ж 5070ti цікава карта, але ж вартість від 1000 баксів, особисто для мене 1000 баксів на забавки ну таке собі, хоча можливо як би не обставини, то вже стояла б у пк, та і пк я б складав більш потужний.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Чого зразу ж скаженим? Так і питання було не тільки про 8 ГБ, а в принципі про всі відеокарти яким не вистачає відеопамяті, в тому числі 12, особливо якщо ще й версія pci материнської плати нижча, а відеокарти порізана шина. Для цього і виклав нове відео від hardware unboxed
Отправлено спустя 15 минут 1 секунду:
AlexxUnder: ↑
22.06.2025 12:40
luckygamerks
у 2к з 4060 на максимальних налаштуваннях таки пробував, і це було боляче
А еще 4060 орехи колоть сложно, вот уже пару минусов и нашли...
Игра может выходить настолько сырой, что на 5090 не стартовать. Вывод 5090 = лайно?
Ви праві, у вашому випадку 5070 добра карта, бо ставити щось потужніше під 5600 було б взагалі не розумно.