Дякую, виглядає цікаво.Ekz0rcyst: ↑ 08.04.2024 13:55Спробуйте Arc, він поки доступний виключно на платформі macOS але зараз активно розробляється Windows версія.
Подивлюся, як там організовані профілі - для мене це майже основна вимога до браузера.
Дякую, виглядає цікаво.Ekz0rcyst: ↑ 08.04.2024 13:55Спробуйте Arc, він поки доступний виключно на платформі macOS але зараз активно розробляється Windows версія.
Fixed
Можливо й так, я після того як вернувся з торіума на брейв - поставив собі bitwarden і зберігаю паролі тільки в ньому
Паролі в спец софті зберігати?daesz: ↑ 19.06.2025 17:19 Можливо й так, я після того як вернувся з торіума на брейв - поставив собі bitwarden і зберігаю паролі тільки в ньому![]()
Та-де, в хромовому паролезберігачі. Зараз зберігаю в bitwarden'іГеральт: ↑ 05.09.2025 16:17Паролі в спец софті зберігати?daesz: ↑ 19.06.2025 17:19 Можливо й так, я після того як вернувся з торіума на брейв - поставив собі bitwarden і зберігаю паролі тільки в ньому![]()
txt -> архів ->"мастер" пароль від архіву - в голові![]()
Ну, так само зручно і зловмисникам, щоб ті паролі вкрастиEkz0rcyst: ↑ 05.09.2025 18:09Але ж це зручно.
Особисто я використовую НЕ selfhosted версію Bitwarden: лімітів сховища мені достатньо в безкоштовній версії, а вбудованим автентифікатором всеодно я не користувався б, бо це ламає саму суть 2FA (плюс був прецедент, де покупець преміум версії вчасно не оновив платіжні дані і залишився без доступу до 2FA, не змігши навіть зайти у свій акаунт Bitwarden - щоб продовжити підписку).Ekz0rcyst: ↑ 05.09.2025 18:09Ну і питання, - якщо не selfhosted vaultwarden/bitwarden то що пропонуєте?
У протона недавно вийшов їхній власний аутентифікатор, тож я перейшов на нього повністю. До цього користувався аегісом, до нього претензій не було, але я користують іншими сервісами протону (мило та віпіен), тож вирішив і автентифікатором їхнім користуватисьВасильович: ↑ 05.09.2025 20:16вбудованим автентифікатором всеодно я не користувався б, бо це ламає саму суть 2FA
До речі, я зі згенерованими в BitWarden перейшов на 30 значні - дуже рідко трапляються сайти, що вимагають меншу довжинуsdbndfgn: ↑ 05.10.2025 11:07спробуйте зберігати в голові 16-значні паролі
Якщо в Google Auth та MS Auth є опція експорту в json - то можна, це те що я використовував із aegis. В самого протону є функція імпорту через json.sdbndfgn: ↑ 04.10.2025 09:01 daesz
а перенести 2фа з Google Auth та MS Auth в Proton Auth просто? Наразі в процесі переїзду на Proton, цікаво як просто перевести це.