Якою б не була ціна, вона занизька!Рекомендована ціна пристрою оголошена не була.
Треба розкручувать хомʼяків
Якою б не була ціна, вона занизька!Рекомендована ціна пристрою оголошена не була.
dump trump edition
Уявляю собі незаможного араба, який продаст останнього ішака і купить цей шедевр у кредит частинамиLekrs: ↑ 17.06.2025 19:49 Нехай ще 5060 в золоті зроблять, для незаможних арабів....

Поки що "хом'яки" розкручуються лише в цій темі
Из серии пить кофе по 200 это нормально тут лохов не стригут. Купить золотую видеокарту. Это всё постригли налысоGreenMile: ↑ 18.06.2025 09:40Поки що "хом'яки" розкручуються лише в цій темі![]()
Це ексклюзив чисто для близького сходу, де, нагадаю, кожен третій якщо не ламбо їздить, то на чомусь схожому, не розумію причин збуджуватись цим в Україні.
Лухарі життя воно таке - абсурдне, безглузде і нещадне, там є набагато більш ідіотських способів позбутися грошей (десь заплакав Яник за золотим унітазом), проте чомусь ви вважаєте, що карта в такому виконанні - це абсурд і "стрижка" (лол), а те шо у таких людей стоять дорогі яхти, що потребують купу грошей на утримання, на яких вони кудись ходять раз на рік, чи купа брендової одежі з В'єтнаму за прайсом х1000 - це норм![]()
По суті, гадаю ви самі б не відмовились побути таким "хом'яком", якому плювати на гроші![]()
Оце, доречі дуже хороше питання.GreenMile: ↑ 18.06.2025 09:40Поки що "хом'яки" розкручуються лише в цій темі![]()
По суті, гадаю ви самі б не відмовились побути таким "хом'яком", якому плювати на гроші![]()
Це трошки інше, ви зараз кажете про "шальні гроші", до яких у вас підхід залишиться з точки зору людини, яка знає ціну грошам. Типу ось дістався від багатого дядька у спадок 1 млн доларів - піду вкладу його в нерухомість.dead_rat: ↑ 18.06.2025 09:58Оце, доречі дуже хороше питання.GreenMile: ↑ 18.06.2025 09:40 Поки що "хом'яки" розкручуються лише в цій темі![]()
Чесно кажучи не певен, бо зараз заробляю явно більше ніж витрачаю і останні років 5 я не міняю свій стиль життя, хоч доходи дозволяють.
Авто не маю, бо ніяк не зберуся зробити права. Житло своє є. В плані карʼєри, мабуть досяг потолка, вище лише мати свій бізнес. Так що, якби мені впала якась ну дуууже велика сума, я б купив красивий будинок на районі і більше й не міняв нічого.