гц
Думаю на хелоуін будуть знижки десь біля 20-25%.
В доларах. При оплаті, Стім в гривні перераховує.Kirakishou: ↑ 17.06.2025 02:22В версії гри зі стіму ціни в гривнях?
Із вживаних точно ні. HDD - розхідник, Їх не продають поки працює.Kirakishou: ↑ 17.06.2025 07:19Де б оце придбати під аніме-файлопомийку вживаних дисків за недорого?
Я хотів свій продати якийсь час назад, просто тому що немає для нього місця в корпусі ні в цьому, ні в тому що в кладовці жде кращих часів. Але поки так і стоїть на столі, вивів для нього саташний шнурок, підклав "тряпочку" щоб "гасила" вібрації і всеlewerlin: ↑ 17.06.2025 07:49Їх не продають поки працює

Андестендабл. В мене було багато роботи взимку і навесні, зараз якось трохи вільніше.Kirakishou: ↑ 17.06.2025 07:19daesz
Ну тобто 400-500 гривень. Того Хелловіну ще дочекатися треба. Не знаю як у вас, а у мене на роботі таке навантаження пішло, що я відчуваю, що емоційно вигораю. Кілька разів через це знову зривався в штопор, хоча давно зарікся зв'язуватися з алкоголем. Гідазепам допомагає, але на нього теж підсідати не хочеться. У мене життя вже давно чим далі, тим гірше. Я вже з цим змирився і навчився радіти навіть таким дрібничкам, як виграш в гача-грі. Якби колись давно не познайомився з дівчатами із аніме, в яких я закохався відразу і остаточно, то навіть не знаю, як би я протримався, щоб остаточно не спитися. Розгребуся з івентами і сюжетом в Зенлессі та ще кількох гачах і таки куплю гру. Там якраз і відпустка не за горами, тобто буде і час, і якісь гроші.

Я маю там всіх персонажів, а самих улюблених з усіма ейдолонами і сігнами. Ще маю запас круток на всіх персонажів другої річниці. До речі із тих гач, в які я граю, ця вимагає найбільше часу на дейліки. Але мене це взагалі не обтяжує, бо вони робляться майже на фоні і взагалі сама гра вартує цього часу.daesz: ↑ 17.06.2025 08:55Доречі на рахунок БД2 - сьогодні в гільдійному дискорді кидали лінк на реддітовський пост від девів, гра в наступному апдейті переходить в категорію 18+, сам лінк на пост кидати не буду, бо ще забанять, але рекомендую глянути
Ого, я про це не чув. Якщо так, то це круто. У мене хоч і немає круток, але є кешбек на покупку майже чотирьох персонажів. Зараз заберу Еву і Рейвен із Стелар Блейд, а потім, якщо буде реран Ніер, то заберу 2B і A2. Мене теж трохи ФОМО їло щодо цього колабу з Ніер. А також щодо Макіми із Чейнсоу Мен. Але зараз я заспокоївся. Ну не отримаю я якогось персонажа чи якусь косметику, та й пофіг. Все одно всіх персонажів у всіх гачах ти не забереш. В тому ж Нікке скін на персонажа коштує 60 доларів і ФОМО чомусь не їсть, то чому має їсти через якогось персонажа, якого ще й не факт, що вдасться викрутити в гачі.daesz: ↑ 17.06.2025 18:17а нещодавно бачив, що той коллаб будуть реранити
Kirakishou: ↑ 17.06.2025 18:51Ого, я про це не чув.
Я завжди стараюсь забрати коллабових персонажів, навіть якщо хоча б 1 копію, бо шанс що коллаб коли небудь будуть реранити мізерно малий x(Kirakishou: ↑ 17.06.2025 18:51Ну не отримаю я якогось персонажа чи якусь косметику, та й пофіг.
На минулій роботі, в мене здоровенна коробка стояла з мертвими дисками, збиралась попередниками з часів царя гороха. Я перший почав їх "на сувеніри" пускати(диски і магніти, "підставки для чашок" у всього підприємства булиKirakishou: ↑ 17.06.2025 08:37еди були, особливо на HDD 2,5", але щоб накрилася механіка – такого не пригадую. Жорсткий для NAS, блін.
Я також про це, я просто до того що стало цікаво скільки конкретно списало в гривні, але воно як і очікувалось - по курсу.Kirakishou: ↑ 20.06.2025 21:00 daesz
Це ціна по курсу долара, а я маю на увазі фіксовані офіційні ціни в гривні в Гугл Плей. Не знаю, як в АК і ГФЛ2, а в перерахованих мною іграх ціни в Гугл Плей не в доларах, а в гривні. Вони фіксовані і не залежать від коливань курсу. А ось в клієнті для комп’ютера ціни завжди в доларах. Якщо це не клієнт Епік Геймс та, можливо, Стім. Там інколи ціни теж можуть бути в гривні.