Да,корсар как хаб,с кучей портов,и на фиг ненужной фичей,типа датчика приближения руки,к настройкам меню..это конечно прорыв..
Если б я не видел это в живую,я бы молчал!Я вас уверяю,весь кайф оледа-вы тащите на глянцевой панели!Хоть убейте!
ОКей, у вимкненому стані при сильному світлі один чорний, інший трохи фіолетовий, але яке значення це дає коли обидва монітори увімкнені?FarCry: ↑ 13.06.2025 12:20 tablestikusЯкщо не бачите різницю, то взагалі не парьтесь. Вам буде комфортно на любому моніторі.
- Зліва - WOLED / Справа - QD-OLED
![]()
Думаю все дуже сильно залежить від освітлення кімнати і місця розташування монітору.mult: ↑ 13.06.2025 13:14 В мене монітор матовий, а телевізор lg c1 глянець.
Я якось не помітив погіршення зображення на матовому як всі чомусь розповідають, що для оледа потрібен тільки глянець.
Хоча є різне матове покриття, більш агресивне мабуть таки погано
Якщо ви берете олед для того, щоб дивитися його не прямим зоровим контактом, а через камеру телефона, тоді залиште цей експірієнс при собіodessitmws: ↑ 13.06.2025 13:01ну как бы олед и берут что бы на черном были выключенные пиксели и был чистый черный, а не фиолетовый
Скажіть це Stop the FOMO, який кров'ю та потом знімав матову плівку з S95D лише щоб провести дослідженняFarCry: ↑ 13.06.2025 14:25 Контраст та ідеальний чорний OLED-у нікуди не зникнуть через матове покриття.
Підтверджую. У світлій кімнаті з включеним освітленням фон екрану залишається чорним. Якщо знизу дивитись на відблиск люстри на екрані - так, саме вона буде в рожевому тоні. При цьому екран все ще залишається чорним.Vader: ↑ 13.06.2025 14:34В выключенном состоянии,я себя едва вижу в отражении..В рабочем состоянии,ни то что зеркала,даже близко нет ни бликов..
tablestikus: ↑ 14.06.2025 20:23 Artem_M
пішов перевірив на своєму MSI MPG 321URX - нема такого лага.
Дякую зв швидку відповідь.