Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

hello_world
цю відстань можна зменшити до 30см, якщо наклеїни на стіну акустичний паралон або який інший вид поглинача чи розсіювача(шредер з кубіків). головне одну в кут не ставити :gigi: але для стола я би брав тільки передній фазік)
Radio Bay
Member

Повідомлення

hello_world: 30.05.2025 11:25Це не буде завадою?
Намалюй як в тебе планується

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Filabatya: 31.05.2025 11:00головне одну в кут не ставити
Оце капець буде, є таке. Нехай малює або фотографує. В мене фазік позаду, 20 см від стіни, під кутом
hello_world
Junior

Повідомлення

Та все якось отак
https://ibb.co/G3cMTyLJ
tablestikus
Member

Повідомлення

hello_world
Я б трохи відсунув від стіни
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 02.06.2025 13:08Я б трохи відсунув від стіни
Підтримаю, до речі, можна разом зі столом, може навіть "нужна". Буде так щелина сантиметрів 5 або на закрити її чимось, то вже по місцю думати треба
DEVES
Member

Повідомлення

Для полочников такого размера это не имеет значения. Там нет достаточного давления.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 02.06.2025 13:37Для полочников такого размера это не имеет значения. Там нет достаточного давления
Кстати, никто не запрещает по месту пододвинул/задвинул. Главное, иметь пространство для манёвра
Filabatya
Member

Повідомлення

це поки гучність не наукрутиш, тиску нема, а пивась чи поміцніше роблять своє діло :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 02.06.2025 14:28це поки гучність не наукрутиш, тиску нема, а пивась чи поміцніше роблять своє діло
Буває )
Andrule
Member

Повідомлення

SaratRich: 17.05.2025 11:52 Добрий день. Маю Microlab solo 2. Хочу поставити поличну пару + зовнішній підсилювач. Цікавить чи переграє якась акустика за 100-150$ мікролаби. Дивлюсь поки на Yamaha NX-E700, Yamaha NS BP 300.
Давно відмовився від активної акустики, але золоту середину так і не знайшов. Дуже впливає на звук хороша звукова карта. Yamaha є не погана акустика але є більш яскраві представники невеликих поличників на вторинному ринку.
AB-Man
Member

Повідомлення

Это действительно один из самых интересных вариантов, хотя лучше ориентироваться на современные аналоги pmx94, pmx802. В них больше интерфейсов сзади для подключения. Начиная с pmx5 блок сильно меньше по высоте и легче, без вентилятора, за счет новых импульсных БП. Да, сама акустика в новых похуже (убрали кроссовер в колонках), но не так чтоб это сильно заметно. За цену БУ этих девайсов можно взять Edifier 1280, 1380DB. Более старшие не вижу смысла смотреть так звук не сильно чтоб отличался а смотрятся странно из-за наклона если на комоде стоят.

Плюсы панасов - с ними можно потом всякую ретро пассивную акустику накинуть типа s30, telefunken, grundig, canton karat.

еще варианты, активная акустика начального HiFi: Airpulse A80, ELAC Debut Connex DBC41, nuBoxx A-125 pro.Эти от 400 до 500 $. Но новый pmx802 c аудиодвижком техникс в эти деньги стоит.

Сам слышал музыку только на Edifier R1100, 1900TII, 1900TIII, автомагнитоле Alpine 131R+S30 или самодельные колонки в корпуса которых вставлены автодинамики focal Integration c высокой чувствительностью.

пока думаю как ноутбук с новой акустикой связать на 7м: через внешний USB->OPT интерфейс с ноутбука. Или через BT AptX адаптер в ноут. Вся активная акустика перечисленная выше поддерживает AptX, панасы нет. Соответственно к панасам какой то активный оптический BT Aptx ресивер нужен.
Radio Bay
Member

Повідомлення

AB-Man: 09.06.2025 21:49Это действительно один из самых интересных вариантов
Очень даже, все на своих местах, чем пытаться нагородить стерео в бюджете обычного бюджетного хайфая - $300-400 только за колонки.
Реально кайфовый звук, по крайней мере на такой музыке. Как они выволокут Моторхеад не знаю.
Хоть и так
Проблема Моторхеада, его надо уметь играть быстро и чётко. Там же у Лемми ничего сложного в музыке нет
tablestikus
Member

Повідомлення

Я не раз слухав в гостях Panasonic SC-PMX90 - і за його гроші дуже ок звук. Єдине цікаво - я коли спробував підключити туди свої кліпші або навпаки взяти до свого онкіо ці колонки - взагалі звук ні про що ставав. А так то система вивірена і теоретично в такі гроші мені воно краще за едіки. Але так, займає місця побільше.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.06.2025 09:06Єдине цікаво - я коли спробував підключити туди свої кліпші або навпаки взяти до свого онкіо ці колонки - взагалі звук ні про що ставав. А так то система вивірена і теоретично в такі гроші мені воно краще за едіки. Але так, займає місця побільше.
Я до Панаса, іншого, намагався підключити Kef Q1 замість тих панасових колонок, ні, це не працює. Це працює тільки разом
Entar
Member

Повідомлення

Доброго дня, перечитав останні 5 сторінок, але ще таки не визначився зі своїм питанням.)

Хочеться отримати на ПК кращий звук (перевадно для ігр, мова йде в першу чергу про музичне супроводження в іграх, не про стрілянину чи вибухи).
Розглядаю заміну своїх sven bf-11 на, вірогідніше всього:
Edifier R1700BTs
Питання:
1. Наскільки суттєва різниця між R1700BTs і "BT" версією, яка старіше, але продається в сірих магазинах не за 7200 а за 5500? В одних джерелах читаю що вони тільки блютузом відрізняються, в інших що там таки начинка краща в новій версії.
2. Чи краще/гірше 1855 ?
3. На столі не вистачить місця нормально на щось типу Edifier S2000MKIII, але теоретично можна вмістити S351DB, якщо саб поставити якось хитро під стіл (правда він буде не по центру тоді), чи варто взагалі про це думати?

P.S. Мова йде виключно про ігри, музика в flac не прослуховується, а так музика прослуховується з колонок що у телевізора а це зовсім інша історія.
P.S.S. Є цап smsl m3, звукова карта креатів аудіжи RX, планується купівля чогось типу:
FiiO K11 R2R
FiiO K11
Ostin
Member

Повідомлення

Entar: 11.06.2025 16:43Мова йде виключно про ігри
Навіщо для цього Fiio R2R? Ви точно читали тему? Як мінімум, недорога реалізація r2r - це ЗАВЖДИ погана детальність. А в іграх це найважливіше.
Entar
Member

Повідомлення

P.s. https://rozetka.com.ua/ua/edifier-r1700 ... 516724724/
Є варіант зі знижкою, але "пошкоджене пакування", чи варто таке розглядати?

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Ostin: 11.06.2025 16:48 Навіщо для цього Fiio R2R? Ви точно читали тему? Як мінімум, недорога реалізація r2r - це ЗАВЖДИ погана детальність. А в іграх це найважливіше.
Мені в темі рекомендували розглянути (послухати) r2r так як я не любитель "занадто сухої і детальної музики", хочу послухати що воно взагалі таке а потім буду приймати рішення.
Не факт що цей цап буде до ПК, можливо піде під телевізор, під музику, якщо взагалі сподобається.
Ostin
Member

Повідомлення

Entar: 11.06.2025 16:43P.S. Мова йде виключно про ігри, музика в flac не прослуховується
Entar: 11.06.2025 16:53я не любитель "занадто сухої і детальної музики", хочу послухати що воно взагалі таке а потім буду приймати рішення.
Не факт що цей цап буде до ПК, можливо піде під телевізор, під музику, якщо взагалі сподобається.
:insane: Я трохи заплутався, тому, можливо, вище відповів не по суті)
Entar
Member

Повідомлення

Вже трохи інше питання.
Як максимально якісно перевірити справність 100%-ну колонок?
Знижка в 1300 грн на нові колонки підкупає, якщо це тільки із-за "пошкодження упаковки", але бентежить (хоча в магазині запевняють що проблем немає) що це може бути не лише із-за упаковки.

Дякую!
tablestikus
Member

Повідомлення

Entar: 11.06.2025 17:23 Як максимально якісно перевірити справність 100%-ну колонок?
Підключити і послухати.
Відповісти