Странный ноут

Все вопросы о ноутбуках
Автор
Повідомлення
Radicals_V
Member

Повідомлення

Евгений King: 09.06.2025 06:55
Radicals_V: 05.06.2025 11:54 Но, на ноуте нету серийника. То есть вообще. Ни в биосе, ни через софт, а серийник снизу ноута показывает модель с 4090. --//-- По SSD наработки 4554 ч.
И еще вопрос- какой тип охлада в этих моделях? Жидкий металл? Или фазосменка? Спасибо заранее.
Це не рефарб, рефарби від Lenovo бьються нормально і історій різної комплектації з SN на корпусі і по факту бути не може.
Це або інженерник, або пересбор франкенштейн з інженерника, з підвалу.
Що всередині дізнаєтесь як розберете, охлад там може бути як на трубках, так і випарна камера, в залежності з чого цей ноут зібрали, по росхідникам - там скоріше классика GD900 або MX4 і шопопало замість прокладок, не більш того.
Будь ноут моїм, я б його перебрав сам на рідку HT7000/10000 або Laird 607 та TPM7950.
А де брали, що за така чарівна гарантія в пів року і від кого?

Відправлено через 17 хвилин 32 секунди:
Radicals_V: 05.06.2025 12:28 Одно не пойму- вместо 5600 стоить память 4800… не критично?
И ssd м2 такой себе…В остальном все тесты на ура, две недели как только не юзал..
Цена вкусная была, мне то пофиг как оно туда попало… абы не паяное и жило долго.
Ще один показник франкенштейну, Lenovo ставили виключно 5600 пам'ять в 2023 модельному ряді Pro 5/7 і не важливо проц вміє 5600 чи тільки 5200
Ну і SSD має бути не QLC лайно, а щось нормальне, в моєму Legion 5 Pro 2023 стоїть OEM hynix platinum p41

Передивіться уважно всі огляди цього ноута, пошукайте, може ще які нестиковки помітите.
Мене дуже насторожує якась гарантія від ФОП, вона на словах, чи чимось підкріплена? Може я трохи параноїк, але в даному випадку ця гарантія для кого, реально для вас як клієнта, чи для продавана - гарантія що ноут ніхто не полізе розбирати і дивитись що там все сумно :rotate:
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/maingea ... YebuM.html

Одно из объявлений автора. Он деньги предложил сразу вернуть как я заметил проблему с серийником. Но сказал я дам не 90 гарантии (лист есть от ФОП), а 180, мол я уверен в ноуте.
Да может отнесу сегодня на сервис пусть глянут что и как...пофиг на ту пломбу. Я хочу понять сколько он проживет, и что там внутри.

Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
По сути мне все равно. Для меня главное чтоб он не крякнул черзе год. По поводу мх4, ну тут температуры шикарные. Я мониторю питание, частоты, все как нужно. Не думаю что плохой охлад давал бы на чипах 80...тем более на таких.
Відповісти