Вийшов новий сюжетний трейлер Mafia: The Old Country

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mike88
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов новий сюжетний трейлер Mafia: The Old Country

Замість конкурента GTA виходить конкурент RDR2 :shuffle:
vsx
Member

Повідомлення

такое неслабое ощущение что будет провал почти во всех аспектах
avuremybe
Member

Повідомлення

Замість того, щоб написати листа з вибаченнями і роздати гру всим, хто заплатив за третю частину, нам пропонують зробити сране передзамовлення за два косаря... :rolleyes:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

мені подобається, сетинг - просто пушка.
BoKl
Member

Повідомлення

avuremybe: 07.06.2025 11:22 Замість того, щоб написати листа з вибаченнями і роздати гру всим, хто заплатив за третю частину, нам пропонують зробити сране передзамовлення за два косаря... :rolleyes:
Не купував 3 частину, подивився огляди і скіпнув, те саме буду робити і з 4, спочатку огляди потім купівля або ні.
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Пройшов 3тю частину, за нігера, і мені вона цілком ОК. Не розумію, чому її хейтять. Просто гра не стільки про мафію, скільки про бандетизм, віджимання бізнесів та ринків збуту, тобто більш сучасний прояв мафії, щось близьке до того, що було у 90х на постсовку.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

XAMCTBO
Мафія там є, задача лишити ту мафію всього що вона під себе підм'яла. Але люди все одно не зрозуміють і засруть, а для себе я третю частину навіть вище ставлю ніж другу, не дуже сподобалась мені історія про Віто Скалєтту і його шлях в мафію.
N0il
Member

Повідомлення

Це ж просто анонс гри для Switch 2, автор хоч дивився його? Гадаю що ні... 🤦🏻‍♂️
Відповісти