На підході перевидання Mortal Kombat: Legacy Kollection з першими іграми серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vi
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити На підході перевидання Mortal Kombat: Legacy Kollection з першими іграми серії

Kega Fusion - лучший ремастер игр с Sega Genesis. :shuffle:
За лучшую цену. :beer:
1234waltz
Member

Повідомлення

Хоча під час анонсу Mortal Kombat: Legacy Kollection основний акцент зроблено на платформу PlayStation, збірка також вийде на PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch і Switch 2. Реліз відбудеться цього року.
Ну так, тільки сонібоі таке куплять, бо ПК господа сто років як можуть пограти в GOG видання (які за 1 долар продавались) та емулятори, а в нінтендо-міркє свої файтинг франшизи.
lamer
Member

Повідомлення

Ці нескінченні перевидання замість проривних новітніх проєктів (вони є але замало) може свідчити про певну кризу в ігровій індустрії.
Nekros
Member

Повідомлення

lamer: 05.06.2025 15:06 Ці нескінченні перевидання замість проривних новітніх проєктів (вони є але замало) може свідчити про певну кризу в ігровій індустрії.
remaster remastered
dead_rat
Member

Повідомлення

lamer: 05.06.2025 15:06 Ці нескінченні перевидання замість проривних новітніх проєктів (вони є але замало) може свідчити про певну кризу в ігровій індустрії.
Як раз в МК франшизі гріх жалітися, новий МК1 як на мене дуже хорош. А МК3 Ультімейт хороший привід спамʼятати дитинство
Mike88
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.06.2025 16:22 МК3 Ультімейт хороший привід спамʼятати дитинство
"так, стій, не бий поки, я одну штуку спробую зробити, в школі пацани сказали" B-)
dead_rat
Member

Повідомлення

Mike88
Доречі, на мою думку, МК3У дуже довго був найкращою бойовкою в плані поєднання прийомів і комбо. От лише МК1 його наконець переплюнув.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Mike88: 05.06.2025 16:26
dead_rat: 05.06.2025 16:22 МК3 Ультімейт хороший привід спамʼятати дитинство
"так, стій, не бий поки, я одну штуку спробую зробити, в школі пацани сказали" B-)
Легендарне ЗЕТ,ЗЕТ назад ЗЕТ :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

_Andrik_
Сабзіро, перелогінься :laugh:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Мені МК2 чогось найбільше зайшов . Повільний тем з різким аперкотом і смачним піз :censoured: лем доставляє навіть зараз .Музика взагалі була вибухова в ті часи . Задротив в нього настільки , що не існувало того чогоб не міг там зробити . Знав кожне фаталіті/бабаліті/ френдшип усіх 12 бійців на пам'ять , при проходжені завжди ловив момент щоб з Джейд чи Нубсайботом побитися .
Ну і звичайно чарівний блокнот з записами прийомів :yes: лежить до сих пір. Рука не піднімається таке викнути :shuffle:
st0k
Member

Повідомлення

_Andrik_: 05.06.2025 18:13
Mike88: 05.06.2025 16:26
Xxbczczxxax, наче якось так було ще
:D
_Andrik_
Member

Повідомлення

st0k: 05.06.2025 22:44
_Andrik_: 05.06.2025 18:13
Xxbczczxxax, наче якось так було ще
:D
Я перше бруталіті в МК3U сам пам'ятаю як знайшов . Виставляв на один дотик вбивство противника, і потім підбором кнопок з не знаю якої спроби вийшло, чуть не обісцявся від щастя тоді :laugh:
(X), (Z), (X), (Z), (Z), (X), (Z), (X), (Z), (C), (A). :shuffle: це хіба за Cyrax .
Eyzzzu
Member

Повідомлення

Это хорошо конечно, но где Mortal Kombat Trilogy и Mortal Kombat Ultimate?
Ну и было бы неплохо подтянуть спрайтовые модельки.
Артем123
Junior

Повідомлення

Eyzzzu: 06.06.2025 09:21 Это хорошо конечно, но где Mortal Kombat Trilogy и Mortal Kombat Ultimate?
та вроде МК 3 ультимейт есть в заставке анонса))
Eyzzzu
Member

Повідомлення

Артем123: 06.06.2025 12:02
Eyzzzu: 06.06.2025 09:21 Это хорошо конечно, но где Mortal Kombat Trilogy и Mortal Kombat Ultimate?
та вроде МК 3 ультимейт есть в заставке анонса))
Спасибо, не заметил ультимейт в списке игр, уже лучше. Хотя трилогия мне лично интереснее)
Відповісти