Новини
Останні статті і огляди
Статистика Steam: понад 40% геймерів використовують процесори AMD
-
7mindfields
Member
Тайтл не канон. Plot twist: понад 40% геймерів не використовують процесори інтел.
Більш перспективною за ам4/ам5 сокети була хіба що rtx2060 супер на 811bit, справжня імба, потужності якої вистачить ще років на десять
Більш перспективною за ам4/ам5 сокети була хіба що rtx2060 супер на 811bit, справжня імба, потужності якої вистачить ще років на десять
-
N0il
Member
Просто АМД лучше...
-
Аціо
Member
Ну хлопці вас не зрозумієш - 9800x3d не хочу переплатити 300 айоро беру 14700, бо там лише 20-40фпс переваги.
А 5хххx3d за 120 айоро не узяли бо переплатили 200 айоро за 5-10фпс переваги?
І 5хххx3d працюють по 3 роки вже, всі зрозуміли як їм робити курву -20 -30 і вони не дохнуть,
але знайдемо ще 500-900 виправдань чому я зекономив 300 айоро, а не 500+?
А 5хххx3d за 120 айоро не узяли бо переплатили 200 айоро за 5-10фпс переваги?
І 5хххx3d працюють по 3 роки вже, всі зрозуміли як їм робити курву -20 -30 і вони не дохнуть,
але знайдемо ще 500-900 виправдань чому я зекономив 300 айоро, а не 500+?
-
Аціо
Member
Вибачаюсь вдома дружина відволікла, продовжимо думки
- АМД купують бідні бо ми багаті не хочемо переплатити 300 айоро за АМД беремо Інтел, адже 20-40+ фпс неважливі тому переплатили 200 айоро за 5-10фпс, але зараз покажемо малюночки з нашого всесвіту для людей без інтернету, адже ну взагалі ніхто не перевірить сайт та вартість у інтернеті бо в них же його немає, тому ці малюночки ми викладаємо на сайті у інтернет...
- АМД купують бідні бо ми багаті не хочемо переплатити 300 айоро за АМД беремо Інтел, адже 20-40+ фпс неважливі тому переплатили 200 айоро за 5-10фпс, але зараз покажемо малюночки з нашого всесвіту для людей без інтернету, адже ну взагалі ніхто не перевірить сайт та вартість у інтернеті бо в них же його немає, тому ці малюночки ми викладаємо на сайті у інтернет...
- спойлер
- Так фахівці психіатрії тут для вас мінімум на три дисертації та одну докторську, не прогавте можливість!
-
MessiaH
Member
А стим статистику собирает сам без уведомления пользователя?
-
daesz
Member
Мені раз в декілкьа місяців приходить сповіщення із запитанням чи я бажаю розшарювати спеки своєї системи для статистикиMessiaH: ↑ 03.06.2025 07:24 А стим статистику собирает сам без уведомления пользователя?
-
Vlaad13
Member
Проблема 265 не в новій материнці
Завжди можна старий комплект продати а новий купити
Проблема в тому що він коштує як два 14600кф при такій самій продуктивності
Можливо у наступному сокеті у них щось краще вийде
Можливо у наступному сокеті у них щось краще вийде
-
Enjthesilence
Member
У мене своя статистика, 100% друзів/знайомих/клієнтів і т.д. використовують процесори INTEL. Є один друг з 9800x3д з постійним проблемами, зависаннями, материнками, прогарами. Тому не можу сказати, що він його використовує, скоріше його Амд використовувалаdoc-oc: ↑ 03.06.2025 00:54 У меня своя статистика и за последние пять 100% друзей/знакомых/клиентов и т.д. используют процессоры AMD. Есть один друг с 14900 и постоянными проблемами с зависаниями и синими экранами. Поэтому не могу сказать, что он его использует, скорее его Интел использовала![]()
-
Timedemo
Member
статистика не радужна, 40 відсотків по стіму в іграх. навіть не уявляю що в робочому сегменті рядовому, та в корпоративному. при всіх уявних перевагах АМД на сьогодні, інтел всеодно нагибає їх по повній.
-
Lorichic
Member
Зачем каждый год? Летом 23 взял 7800x3d, который как оказалось получился быстрее позже вышедшего 265к, 9800x3d можно пропустить, хотя даже он даёт буст +20% в сталкер2 к предыдущему x3d, в 26 выходит 10800x3d, 12 ядров, мощь, и в 27 можно апгрейдится когда цены угомонятся, тоесть замена через 4 года с хорошим приростом, а в твоём случае замена 265к на 285к и расширение NVMe обычная модернизация, а не апгрейд, камп быстрее от этого не станет, сейчас МП с фаршем недешёвые, ты свою вынесешь на барахолку за три копейки, в моей будет работать мощный на то время проц, тем более в ней почти полный фарш, 4 ssd m.2, из который две штуки 5.0, ничего у видяхи не режится при одновременном использовании, что ещё надоFirstTDM: ↑ 03.06.2025 00:25Есть. Могу память нарастить/ускорить, могу видяху заменить, могу Intel Core Ultra 9 285K поставить, могу еще 2 х NVMe поставить...
А разве обязательно делать апгрейд каждый год?
Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
Там же в статистике кор дуо и т.п хлам учитываетсяTimedemo: ↑ 03.06.2025 08:47 інтел всеодно нагибає їх по повній
Usagi: ↑ 02.06.2025 16:16Ви уявіть яка статистика якщо взяти, наприклад, зібрані компютери за останні 2-3 роки
-
Timedemo
Member
Зачем каждый год? Летом 23 взял 7800x3d, который как оказалось получился быстрее позже вышедшего 265к, 9800x3d можно пропустить, хотя даже он даёт буст +20% в сталкер2 к предыдущему x3d, в 26 выходит 10800x3d, 12 ядров, мощь, и в 27 можно апгрейдится когда цены угомонятся, тоесть замена через 4 года с хорошим приростом, а в твоём случае замена 265к на 285к и расширение NVMe обычная модернизация, а не апгрейд, камп быстрее от этого не станет, сейчас МП с фаршем недешёвые, ты свою вынесешь на барахолку за три копейки, в моей будет работать мощный на то время проц, тем более в ней почти полный фарш, 4 ssd m.2, из который две штуки 5.0, ничего у видяхи не режится при одновременном использовании, что ещё надоLorichic: ↑ 03.06.2025 08:59 А разве обязательно делать апгрейд каждый год?
[/quote]
Люди задыхаються просто по всему миру 3х 4х ссд
-
FirstTDM
Member
Опять про игры в 1080p? Ну скучно уже - с фактом победы в 1080р никто и не спорит. Проехали.kairo: ↑ 03.06.2025 01:15я можу взяти АМ5 та 7800X3D(який в іграх все одно кращий за 265K)
Неужели м в 2027 году играть будем только в FullHD?
А кроме игр комп больше ни для чего и не нужен? Ну вот же диаграмма от TH - ну видно же, что Intel 265К и быстрее, и дешевле в мультипотоке чем AMD 9800X3D - это факт. Более того, и в сингле быстрее:

-
mult
Member
В мене система суто для розваг, ігри, не працюю за ПК тому вимоги менші.
Декілька років користувався інтел 9700к, зовсім не було проблем.
Коли прийшов час апгрейду, взяв що було краще на той час і підходило мені по грошах, це райзен 9700х.
Теж проблем ніяких не маю.
Прийде час купляти щось нове, візьму що буде краще на той час, інтел, амд чи ще що, не важливо.
Декілька років користувався інтел 9700к, зовсім не було проблем.
Коли прийшов час апгрейду, взяв що було краще на той час і підходило мені по грошах, це райзен 9700х.
Теж проблем ніяких не маю.
Прийде час купляти щось нове, візьму що буде краще на той час, інтел, амд чи ще що, не важливо.
Востаннє редагувалось 03.06.2025 09:28 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
-
FirstTDM
Member
1) В современных ААА играх в 4К почти все процессоры равны - достаточно от i5-12600KVlaad13: ↑ 03.06.2025 07:44Проблема 265 не в новій материнці
2) Для всех вычислительных приложений - Intel 265K заметно и уверенно обгоняет 14600 - график сверху
-
Lorichic
Member
Нужен, любой восьмиядерник с любыми домашними задачами справляется, и уже писал, повторюсь, есть какая то работа где 9800x3d не сможет выполнить поставленную задачу? НЕТ. Просто это будет дольше чем на 265к. Зато фпс, который важен в моменте выше.FirstTDM: ↑ 03.06.2025 09:12А кроме игр комп больше ни для чего и не нужен?
Это конечно замечательно, ты лучше объясни почему сингл не помагает core ultra в играх, которые в своей массе не многопоточны, а ещё память хорошо гонится, 9000...ух, но опять же выхлопа нет, кукурузник а не процFirstTDM: ↑ 03.06.2025 09:12Более того, и в сингле быстрее:
-
kawalot
Member
Серйозно? Тобто 20 потоків обганяють на 11% 16 потоків? Різницю в кіл-сті потоків порахував? А там 25%. Тобто інтел, маючи на 25% більше потоків, обганяє амд лише на 11%, і в результаті один потік амд кращий за інтел на 12.5%. При цьому ще й напевно раза в півтора жере більше за амд, щоб досягти таких результатівFirstTDM: ↑ 03.06.2025 09:12 Ну вот же диаграмма от TH - ну видно же, что Intel 265К и быстрее, и дешевле в мультипотоке чем AMD 9800X3D - это факт. Более того, и в сингле быстрее:
-
Jay228
Member
пересів з інтела на амд у 2023му році і не жалкую.
амд особливо топові порівняно з інтел топами не такі гарячі та жеруть менше.
а от з відеокартами тут тільки компроміси
амд особливо топові порівняно з інтел топами не такі гарячі та жеруть менше.
а от з відеокартами тут тільки компроміси
-
vsx
Member
когда я студентом собирал свой первый амд комп на 939 сокете, мне говорили что в лучшем случае винда запустится а игры и софт работать не будутmaxafon: ↑ 02.06.2025 16:39 деякі люди досі думають що процесори амд не сумісні з відеокартами нвідії і тому беруть інтел
-
lostsoulforever
Member
це не люди так думають, це блохери так кажуть деякі і торгаші в магазинахmaxafon: ↑ 02.06.2025 16:39 деякі люди досі думають що процесори амд не сумісні з відеокартами нвідії і тому беруть інтел
-
Vlaad13
Member
4к це десь 5% максимумFirstTDM: ↑ 03.06.2025 09:181) В современных ААА играх в 4К почти все процессоры равны - достаточно от i5-12600KVlaad13: ↑ 03.06.2025 07:44Проблема 265 не в новій материнці
2) Для всех вычислительных приложений - Intel 265K заметно и уверенно обгоняет 14600 - график сверху
Для обчислень треба відяха, і якщо вже на то пішло то для обчислень візьмуть 285
Те що ви пишете це нонсенс
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
У них просто за Інтел бонус більшеlostsoulforever: ↑ 03.06.2025 10:25це не люди так думають, це блохери так кажуть деякі і торгаші в магазинахmaxafon: ↑ 02.06.2025 16:39 деякі люди досі думають що процесори амд не сумісні з відеокартами нвідії і тому беруть інтел, довелося якось зайти в moyo і поки чекав на свій товар дивився на нові гпушки і монітори, підскочив консультант і почав навязуваться, я прикинувся таким що не зна що таке USB але збираю новий комп і такої чепухи він мені навішав, процессори амд гріються і горять, тому треба обовязково брати нвідія і інтел бо тільки так воно в парі працюж, інші комбінації це блюскріни і глюки
![]()
![]()