Статистика Steam: понад 40% геймерів використовують процесори AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Volodya811: 02.06.2025 19:43Питання, чому бідні та економні так агресивно захищаються за АМД?
А чому такий богатий та успішний сидить на 2060 досі?
Volodya811: 02.06.2025 19:33
powerpizza: 02.06.2025 16:52 странный народ,топит за кипятильник красный,со времен fx этот калл не переношу,та и дохнут они весьма потужно как и контроллеры памяти,но зомби выберут +10фпс (когда общий фпс в игре за200) и для них это перемога :lol: зато сокет менять не надо,он просто нафиг отвалится через 2-3года сам(отвал пайки уже было и не 2 и не 3 раза на ремонте)
Просто люди, у свій час, фінансово не тягнули нормальні процесори Інтел. Прийшлось купляти від АМД.
Монолог Володі з Володьою :rotate:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Volodya811: 02.06.2025 19:43 Чим більше пишу постів про "червоне фанатство", тим більше починаю розуміти, що це все від бідності або продуманості для економії.
Тобто, фанати АМД - це або бідні або дуже економні люди. Це саме ми уже проходили, коли бідні та економні купували китайські смарфони замість нормальних торгових марок. Один в один. Нічого нового.
Питання, чому бідні та економні так агресивно захищаються за АМД?
:lol: Два брати Вова з піццею .
Може все простіше? Вони просто краще і перспективніщі за свою ціну :idea:. Звісно якщо в іграшки
Lorichic
Member

Повідомлення

powerpizza: 02.06.2025 19:26 в пк проц который по цене х2 и производительности +0%
Это уровень 12700kf (с ддр4) в играх, даже чуть лучше, 10 поколение кал по сравнению
спойлер
8.png
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Earanak: 02.06.2025 18:11 Да конечно я шучу, я же не кончефлыга поехавший на игрульках что бы на форуме такой фигней страдать.
хто обзивається сам так і називається, це перший момент.
Earanak: 02.06.2025 18:11 Уверен что мне как то пофиг будет если там где то 1% и 0.1% редких событий в х2 выстрелит.
мінімальний фпс 0.1; 1% більш важливі за максимальний, хоч в тебе буде 200 кадрів, якщо це рване лайно замість нормального фреймтайма воно буде відчуватись гірше за 100 кадрів з рівним графіком
Earanak
Member

Повідомлення

Enjthesilence, да я и не обзывался. Просто уточнил что это шутка и что не буду ходить по форуму и над людьми издеваться. Хотя идея была пофармить чуть лулзов, но не думаю что у меня выйдет закосить под гэймера. Ну если я написал про 1% редких событий то наверное... В теории, я понимаю что это такое и что оно важнее чем средний фреймрейт про который я ни слова не сказал )) Но спасибо что держишь в курсе :up:
Востаннє редагувалось 02.06.2025 20:08 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Слухайте, я вже сам думаю про заміну свого 13600КФ на 7800X3D. Не те, щоб це було виправдано із фінансової точки зору, але хочеться потужного і холодного ЦП і все)) 9800X3D не готовий брати, бо віддати 24к за проц, це вже перебор як на мене, коли переходиш із 13600КФ. Тільки із материнкою ще не визначився.

Так, що усі ці байки про маркетинг Хуанга і тому подібне, це все дурня, люди просто хочуть кращий продукт і готові переплачувати за нього.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Earanak: 02.06.2025 20:07 Enjthesilence, да я и не обзывался. Просто уточнил что это шутка и что не буду ходить по форуму и над людьми издеваться. Хотя идея была пофармить чуть лулзов, но не думаю что у меня выйдет закосить под гэймера. Ну если я написал про 1% редких событий то наверное... В теории, я понимаю что это такое и что оно важнее чем средний фреймрейт про который я ни слова не сказал )) Но спасибо что держишь в курсе :up:
та я так, дуркую) інтел\амд срачі мені добренько заходять, бачу поціновувачів побайтити
Impulse101
Member

Повідомлення

Volodya811: 02.06.2025 19:43 Чим більше пишу постів про "червоне фанатство", тим більше починаю розуміти, що це все від бідності або продуманості для економії.
Тобто, фанати АМД - це або бідні або дуже економні люди. Це саме ми уже проходили, коли бідні та економні купували китайські смарфони замість нормальних торгових марок. Один в один. Нічого нового.
Зверни увагу, дискусія іде в нормальному руслі и ніхто нічого не захищає, поки на зявляється якийсь агресивний неадекват нефанат, і не починає розказувати казки про поломані сокети, не працюючий VR, глючені дрова, тощо :rotate:
Guest003
Member

Повідомлення

Maxhope: 02.06.2025 17:36
Lorichic: 02.06.2025 17:33Тебе то чего с b760?
Память она разгоняет , у меня 7400 едет на ней , но нужен обдув , что бы не колхозить оставил 6800 с полностью ужатыми таймингами, работает как Хмр 7400-7600
Я правильно розумію, ті, хто кажуть що немає сенсу купувати амд за ті самі +10-20 фпс, в одночас ставлять інтел у приклад за +200-400мгц по пам'яті (хоч і за рахунок 50-55-60 таймінгів). У вас там якась секта божевільних?) :lol:

Відправлено через 8 хвилин 58 секунд:
Earanak: 02.06.2025 18:11 Да конечно я шучу, я же не кончефлыга поехавший на игрульках что бы на форуме такой фигней страдать. Уверен что мне как то пофиг будет если там где то 1% и 0.1% редких событий в х2 выстрелит. Не ну прикольно конечно что некоторые игры начнут плавнее работать, но не то что бы мне и нынешнего уровня нехватало как то. Ну пожалуй только вот прям совсем туго в SPT-AKI на Улицах Таркова когда 100500 Ботов и модов стоит на сервере, там и средний FPS до 35 падает, не говоря уж про 1% :laugh: Вот главное что бы хуже в рабочем софте не стало )))
Пам'ятаю такі ж самі доводи зі сторони фанатів амд, коли амд тільки випустила свої райзени. Тіж самі фрази про "мені вистачає, 10-20 фпс не робить погоди" :)
А інтелбої викладали щось типу такого:

Зображення
Kullerok
Member

Повідомлення

Ага вообще бамжи в коробках живут. И покупают 9800х3д от сданой макулатуры. :laugh: :laugh: :lol: :lol:
Guest003
Member

Повідомлення

Так і є, не кожен собі може дозволити 2060.
Reshacker
Member

Повідомлення

Ну я не фанат якогось лагеря але AMD демонструвала більше яскравих проривів та інновацій, хоч і з періодами серйозного відставання за останні 25 років.
FirstTDM
Member

Повідомлення

Guest003: 02.06.2025 20:27в одночас ставлять інтел у приклад за +200-400мгц по пам'яті (хоч і за рахунок 50-55-60 таймінгів)
А можно чуть точнее, а то числа какие-то странные?

На AMD, как правило, вижу память на 5600/6000...
На Intel, как правило, вижу память 6400 и выше при CL32-39-39

Т.е. про +400-800 МГц по памяти = всё верно, а что это за планки с задержками CL50...CL60 ?

Ведь даже у скоростных 8000/8400 тайминги CL36-48-48, но там и прирост +2000-2800
Earanak
Member

Повідомлення

Guest003: 02.06.2025 20:27Пам'ятаю такі ж самі доводи зі сторони фанатів амд, коли амд тільки випустила свої райзени. Тіж самі фрази про "мені вистачає, 10-20 фпс не робить погоди" :)
Когда AMD выпустила Райзены, я взял 1700X, у меня вторым компом был тогда HEDT i7-6800K. Я поюзал 1700X месяца три на основе и скинул его на рендер-ноду, вернувшись обратно. Запомнилось что в CoD:Blackout и PUBG было неприкольно на нем играть, да и в рабочем софте тугим оказался. Но, зато рендрил быстро, по моему даже чуть быстрее чем 5960X/6900X, которые в 2-3 раза дороже были с платами в 2-3 дороже. Так что поводов у меня расстраиваться не было. Сейчас выходит тоже чуть что запасной путь будет, если чет не так пойдет с 9950X3D в рабочих задачах (сомневаюсь что будет чет не так), ну тогда уж в крайнем случае сделаю из 13900KF рабочий комп а из 9950X3D игровой/рендер ноду. Но пока надежда на то что он наоборот будет лучше, все таки и X3D кэш, и переход с DDR4 на DDR5.

Короч сложно будет мне на что-то жаловаться, если никакого брака не случится. Я за прошлый месяц будто бы с сотню сообщений тут на форуме прочитал что там у AM5 то одно плохо то другое плохо работает, чет там не так с СтендБай Памятью/С M.2 SSD и PCI-E/Файловой системой/Отзывчивостью в нагрузках/Отвалом Южных мостов/DPC Latency и звуком/Компиляцией кода/И вот этим вот всем с помирающими X3D процами... Некоторые сообщения были настолько убедительны что я даже поднапрягся, чутка :laugh:
bes
Member

Повідомлення

Все всегда хвалят на чем сидят, все думает что они не могут ошибиться 🤣
daesz
Member

Повідомлення

Guest003: 02.06.2025 20:27Я правильно розумію, ті, хто кажуть що немає сенсу купувати амд за ті самі +10-20 фпс, в одночас ставлять інтел у приклад за +200-400мгц по пам'яті (хоч і за рахунок 50-55-60 таймінгів). У вас там якась секта божевільних?)
Єта другоє (с)
Guest003
Member

Повідомлення

Earanak: 02.06.2025 20:49
Guest003: 02.06.2025 20:27Пам'ятаю такі ж самі доводи зі сторони фанатів амд, коли амд тільки випустила свої райзени. Тіж самі фрази про "мені вистачає, 10-20 фпс не робить погоди" :)
Когда AMD выпустила Райзены, я взял 1700X, у меня вторым компом был тогда HEDT i7-6800K. Я поюзал 1700X месяца три на основе и скинул его на рендер-ноду, вернувшись обратно. Запомнилось что в CoD:Blackout и PUBG было неприкольно на нем играть, да и в рабочем софте тугим оказался. Но, зато рендрил быстро, по моему даже чуть быстрее чем 5960X/6900X, которые в 2-3 раза дороже были с платами в 2-3 дороже. Так что поводов у меня расстраиваться не было. Сейчас выходит тоже чуть что запасной путь будет, если чет не так пойдет с 9950X3D в рабочих задачах (сомневаюсь что будет чет не так), ну тогда уж в крайнем случае сделаю из 13900KF рабочий комп а из 9950X3D игровой/рендер ноду. Но пока надежда на то что он наоборот будет лучше, все таки и X3D кэш, и переход с DDR4 на DDR5.

Короч сложно будет мне на что-то жаловаться, если никакого брака не случится. Я за прошлый месяц будто бы с сотню сообщений тут на форуме прочитал что там у AM5 то одно плохо то другое плохо работает, чет там не так с СтендБай Памятью/С M.2 SSD и PCI-E/Файловой системой/Отзывчивостью в нагрузках/Отвалом Южных мостов/DPC Latency и звуком/Компиляцией кода/И вот этим вот всем с помирающими X3D процами... Некоторые сообщения были настолько убедительны что я даже поднапрягся, чутка :laugh:
Так фанати завжди будуть писати про інший табір якусь фігню. Брак є з обох сторін, просто я ніколи не розумів навіщо так захищати свій вибір) Я з 2019го року змінив декілька камінців 3600\9600к\5800х\11600к\5600х\11900к\7600. Усі зміни були заради особистого експіріансу. Мені багато ядер не потрібно, я просто пишу код) А от для геймінгу було цікаво чи буде якась різниця. І ще на момент з rtx3090 я зрозумів, що головна різниця у коді гри(частково з рушієм) і її роботи з пам'яттю. Тому на даний момент мій вибір 7600, бо жере мало а вихлопу в іграх більш ніж достатньо)
qziua
Member

Повідомлення

Геймери..., всього 40%...??? Я думав амуде всі 99% :rotate: От чого червонодупі так розриваються :super:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Earanak: 02.06.2025 20:49я даже поднапрягся, чутка
Silicon lottery насправді є. Підписаний на asrock на реддіті. І репорти про мерців виходять раз в 3-4 дні. Але в основному 9800 на різних платах (всі туди репортять схоже). Але якщо завчасно встигнеш затиснути напруги і не відригне за перші декілька днів - вважай пронесло.
Останній репорт читаю - відлетів під час перегляду ютуба. Якось навіть сумно що при таких попсових обставинах.

Але я тебе розумію. Бо сам, кожен раз натискаючи на кнопку на ігровому компі, готую себе до того, що він цей раз може не запуститись.
Dimas7
Member

Повідомлення

Алкоголь зло. Ох уж эти мамкины сервисмены, которые ремонтируют все подряд.
Відповісти