У Китаї налагодили виробництво двослотових відеокарт GeForce RTX 5090 із «турбіною»

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo: 02.06.2025 00:42 План окупації країни був розроблений 1940-му, просто на той момент важливішою була битва за Британію та наступ на Совок.
В військових є плани на рахунок війни з усіма. З сусідами особливо. Але 99% цих планів лишаються на папері по тим чи іншим причинам. Як от план окупації Швейцарії.

Який самогубець полізе воювати в Альпи? Тим більше якщо в тих чуваків є банки де можна зберігати золото?
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.06.2025 01:08
kairo: 02.06.2025 00:42 План окупації країни був розроблений 1940-му, просто на той момент важливішою була битва за Британію та наступ на Совок.
В військових є плани на рахунок війни з усіма. З сусідами особливо. Але 99% цих планів лишаються на папері по тим чи іншим причинам. Як от план окупації Швейцарії.
Це не був план "на всяк випадок", ми все таки говоримо про Третій Рейх і Другу Світову. Гітлер був чітко налаштований на окупацію Швейцарії.

In a meeting held with Fascist Italy's leader, Benito Mussolini, and foreign minister, Galeazzo Ciano, in June 1941, Hitler stated his opinion on Switzerland quite plainly:
"Switzerland possesses the most disgusting and miserable people and political system. The Swiss are the mortal enemies of the new Germany." In August 1942, Hitler further described Switzerland as "a pimple on the face of Europe" and as a state that no longer had a right to exist, denouncing the Swiss people as "a misbegotten branch of our Volk."
Який самогубець полізе воювати в Альпи? Тим більше якщо в тих чуваків є банки де можна зберігати золото?
Наполеон ;) Швейцарці не представляли серйозного виклику для Вермахту. Їх і до того вже завойовували. У Німців просто на той момент були важливіші напрямки фронту. На рахунок золота, ніхто ж не проти - золото нацистів можуть зберігати, а золото та активи ворогів Рейху конфіскувати на потреби армії.
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 01.06.2025 15:50
Ще одна ватна маячня в манипулятивному стилі. Звідки ти взяв 1 трлн євро? Якась цифра зі стелі, яка ніяк не гуглиться. Давай лінк на неї.
До речі, я тобі відкрию таємницю, але США взагалі майже не торгує із рашкою, ні прямо, ні через посередників.
І той факт, що Європа з 22 року закупала енергоносії в рашки на суму більшу, ніж виділяла Україні - це не новина із самого початку війни. Але 1 трлн - це якась вигадка.
А ще є факт, що до кінця 24 року Україна сама постачала російський газ у Європу (невеликі обсяги, але тим не менш). Бо в світі багато несправедливості. Ти ж теж не віддавав 50% своєї зарплати на утримання армії, то ж що на європейців кивати. У нас он як було підвищення військового збору з 1,5% до 5% - то скільки невдоволення було серед населення. То ж, що тут казати про небажання інших країн платити за цю війну. Але вивертати це, що європейці винні у загибелі 7 із 10 українців - це вже рашистська маніпуляція.
Незламно потужний вас у мережі забанили? Про це є офіційні данні з цифрами від 600 млрд. до 1.3 трлн. Бо росія крім газу ще багато чого продає. А чи новий правильний інтернет вам зробили? Так змініть країну у Гуглі з України на Німеччину чи Францію та дізнайтесь, марохветовці потужні може випаруються з макітри. І не благайте мене вас за ручку на горщик водити та з ложечки годувати, вам не три рочки тощо.

P.S. Я вибачаюсь якщо здався занадто грубим, але таки вам натякну - у мережі є цифри за газ придбаний Європою на 300 мільярдів, але росія продає не тільки газ, і не даремно вони створили той тіньовий флот який майже три роки з портів Європи не вилазив, один за одним йшли човни.
Ну для вас це нехай буде ватна маячня, йдіть дивіться потужно марахвєтно незламних тощо.
Input_Lag
Member

Повідомлення

Не уявляю як турбіна зможе відвести 600 Вт. тепловиделення з цієї карти.
Вона може працювати лише в серверах 4У компановки які продуваються потужними вентиляторами.
SErHiik
Junior

Повідомлення

Мені здається, скоро вже можна буде зібрати літак удома))
Але, як на мене, це біда з шумом.
Tiufin
Member

Повідомлення

Аціо: 02.06.2025 02:20
Tiufin: 01.06.2025 15:50
Ще одна ватна маячня в манипулятивному стилі. Звідки ти взяв 1 трлн євро? Якась цифра зі стелі, яка ніяк не гуглиться. Давай лінк на неї.
До речі, я тобі відкрию таємницю, але США взагалі майже не торгує із рашкою, ні прямо, ні через посередників.
І той факт, що Європа з 22 року закупала енергоносії в рашки на суму більшу, ніж виділяла Україні - це не новина із самого початку війни. Але 1 трлн - це якась вигадка.
А ще є факт, що до кінця 24 року Україна сама постачала російський газ у Європу (невеликі обсяги, але тим не менш). Бо в світі багато несправедливості. Ти ж теж не віддавав 50% своєї зарплати на утримання армії, то ж що на європейців кивати. У нас он як було підвищення військового збору з 1,5% до 5% - то скільки невдоволення було серед населення. То ж, що тут казати про небажання інших країн платити за цю війну. Але вивертати це, що європейці винні у загибелі 7 із 10 українців - це вже рашистська маніпуляція.
Незламно потужний вас у мережі забанили? Про це є офіційні данні з цифрами від 600 млрд. до 1.3 трлн. Бо росія крім газу ще багато чого продає. А чи новий правильний інтернет вам зробили? Так змініть країну у Гуглі з України на Німеччину чи Францію та дізнайтесь, марохветовці потужні може випаруються з макітри. І не благайте мене вас за ручку на горщик водити та з ложечки годувати, вам не три рочки тощо.

P.S. Я вибачаюсь якщо здався занадто грубим, але таки вам натякну - у мережі є цифри за газ придбаний Європою на 300 мільярдів, але росія продає не тільки газ, і не даремно вони створили той тіньовий флот який майже три роки з портів Європи не вилазив, один за одним йшли човни.
Ну для вас це нехай буде ватна маячня, йдіть дивіться потужно марахвєтно незламних тощо.

1. І що там у французькому гуглі - інша реальність? Там напевно і США виділили України 300 млрд допомоги, бо це ж сам Трамп казав, а він аж президент США :D Є в мене один такий знайомий - теж розповідав, що читає західну пресу, а тому мега об'єктивний. А по факту виявилось, що він читав "новинний" сайт шарія (хто не знає- шарій там публікує якісь вигідні російській пропаганді шматки із західних новинних сайтів. Тобто маніпуляція через показ лише того, що вигідно) :D
2. Тебе не вчили, що пруфи має доводити той, хто щось стверджує? Бо так я теж можу багато чого стверджувати, та сказати - сам доводь.
3. Ти хоч би подивився загальну структуру експорту вуглеводнів із росії та їхнього імпорту у ЄС, щоб казати про трильйон доларів. Ще один розносчик росіянської пропаганди, який не має мізків.
4. Але прогрес вже є - вже з'явились хоча б 600млрд (та навіть 300млрд), та не згадується США (хоч би подякував, що я тобі розповів, що США майже не торгують із рашкою) :D
5. Вас, таких промитих ватників легко видно по тому, що ви всім про телемарафон розповідаєте :D як тупі папуги, які розносять не лише фейки, а й характерну росіянську лексику. Ще там щось про кастрюлі має бути, ти певно забув )
Хіба що українській навчились, а так - та ж сама вата.

Ps: https://www.statista.com/statistics/135 ... e-by-type/
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 02.06.2025 14:09
1. І що там у французькому гуглі - інша реальність? Там напевно і США виділили України 300 млрд допомоги, бо це ж сам Трамп казав, а він аж президент США :D Є в мене один такий знайомий - теж розповідав, що читає західну пресу, а тому мега об'єктивний. А по факту виявилось, що він читав "новинний" сайт шарія (хто не знає- шарій там публікує якісь вигідні російській пропаганді шматки із західних новинних сайтів. Тобто маніпуляція через показ лише того, що вигідно) :D
2. Тебе не вчили, що пруфи має доводити той, хто щось стверджує? Бо так я теж можу багато чого стверджувати, та сказати - сам доводь.
3. Ти хоч би подивився загальну структуру експорту вуглеводнів із росії та їхнього імпорту у ЄС, щоб казати про трильйон доларів. Ще один розносчик росіянської пропаганди, який не має мізків.
4. Але прогрес вже є - вже з'явились хоча б 600млрд (та навіть 300млрд), та не згадується США (хоч би подякував, що я тобі розповів, що США майже не торгують із рашкою) :D
5. Вас, таких промитих ватників легко видно по тому, що ви всім про телемарафон розповідаєте :D як тупі папуги, які розносять не лише фейки, а й характерну росіянську лексику. Ще там щось про кастрюлі має бути, ти певно забув )

А тепер самі уважно вивчіть ваше посилання, прочитайте та ще раз вивчіть - обміркуйте.
Хоча так в мене є сумніви на ваш рахунок, ви головне коли усвідомите що і є тією самою ватою якою називали інших не впадайте у розпач, а поки дивіться ваш марахвєт не відволікайтесь.
Бажаю розуму вам та свідомості.
f24gun69
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.06.2025 00:57 f24gun69
Ага, кацапська ракета з американською комплектухою. Давно звіти ГУР по компонентам читав? Так от рекомендую.
"Амеріканська комплектуха" потрапляє до кацапів контрабандою через десяти руки, кітайци поставляють свідомо і напряму
Навіщо клеїти дурня з себе ?
Ще й хтось лайкає таку маячню...
Scoffer
Member

Повідомлення

f24gun69
Маячню ти пишеш і інші співчуваючі. Коли америкоси не хотіли щоб в совок потрапили процесори моторола серії 68к, то в совок не потрапили процесори моторола серії 68к. Настільки не потрапили, що не змогли навіть символічну кількість пристроїв на них наклепати, хоча по всьому іншому світу куди їх тільки не сунули. Від винищувачів до ігрових консолей. А зараз у них лапки. Ага. Ото так хочуть значить.
Tiufin
Member

Повідомлення

Аціо: 03.06.2025 04:19
Tiufin: 02.06.2025 14:09

А тепер самі уважно вивчіть ваше посилання, прочитайте та ще раз вивчіть - обміркуйте.
Хоча так в мене є сумніви на ваш рахунок, ви головне коли усвідомите що і є тією самою ватою якою називали інших не впадайте у розпач, а поки дивіться ваш марахвєт не відволікайтесь.
Бажаю розуму вам та свідомості.

Лол :D спеціально не підписав картинку, щоб перевірити як ти її зрозумієш. ти, прогнозовано, нічого не зрозумів та ще вирішив покорчиьи із себе розумника :D
на картинці представлені дані по СУМАРНОМУ експорту енергоносіїв рашки в УСІ КРАЇНИ СВІТУ, з початку війни. Там СУМАРНО НАВІТЬ не буде 1 трильйона, про який ти брехав. То ж на який трильйон євро енергоносіїв закупили ЛИШЕ Європа та штати (особливо штати, ага)? :D
ПС: спеціально для тебе, розумнику, виділив ключові слова капсом.
Ппс: частіше кажи про марафон (ти ще про кастрюлю забув), а то не всі зрозуміли, який ти розумний, тверезомислячий та об'єктивний, і які всі інші тупі та промиті :D
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 03.06.2025 13:20 Лол :D спеціально не підписав картинку, щоб перевірити як ти її зрозумієш. ти, прогнозовано, нічого не зрозумів та ще вирішив покорчиьи із себе розумника :D
на картинці представлені дані по СУМАРНОМУ експорту енергоносіїв рашки в УСІ КРАЇНИ СВІТУ, з початку війни. Там СУМАРНО НАВІТЬ не буде 1 трильйона, про який ти брехав. То ж на який трильйон євро енергоносіїв закупили ЛИШЕ Європа та штати (особливо штати, ага)? :D
Ппс: частіше кажи про марафон (ти ще про кастрюлю забув), а то не всі зрозуміли, який ти розумний, тверезомислячий та об'єктивний, і які всі інші тупі та промиті :D
Я звичайно мав підозру що перегляд марахвєту так згубно впливає на мозок але виявляється що ще був оптимістом, зверніться до лікаря, може він вам ще спроможний допомогти.
спойлер
Tiufin
Member

Повідомлення

Аціо: 03.06.2025 15:07
Tiufin: 03.06.2025 13:20 Лол :D спеціально не підписав картинку, щоб перевірити як ти її зрозумієш. ти, прогнозовано, нічого не зрозумів та ще вирішив покорчиьи із себе розумника :D
Я звичайно мав підозру що перегляд марахвєту так згубно впливає на мозок але виявляється що ще був оптимістом, зверніться до лікаря, може він вам ще спроможний допомогти.
спойлер

Так а щось буде по суті цієї твоєї брехні:
Аціо: 01.06.2025 09:52 P.S.Ну а нам усім треба усвідомити - Європа та США і без Китаю та Індії надали росії більше трильйона айоро за три роки війни, в той час коли Китай та Індія близько 300 мільярдів, так що кожні 7 з 10 вбитих Українців вбиті за кошти Європи та США, і саме так - знімайте рожеві окуляри.
А то виходить- набрехав, а коли його спіймали на брехні, то щось образливе тявкнув на останок та пішов собі далі, впевнений у своїй правоті :D
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 03.06.2025 15:14
Так а щось буде по суті цієї твоєї брехні:

Набрехав, щось образливе тявкнув на останок та пішов собі далі, впевнений у своїй правоті :D
Я не маю фаху потрібного для спілкуванням з надрозумом.
Та у вас і самому чудово виходить з собою спілкуватись і самому собі давати відповідь на свій лад, нащо мені у вашу шизофренію втручатись? Але ви продовжуйте я якраз попкорн узяв, так що не зупиняйтесь.
MqM
Member

Повідомлення

nochnik89: 01.06.2025 09:40 MqM
Как Германия пала, западные страны и ссср делили между собой ученых. Спокойно себе поделили и похватали кого могли. Чем тебе не кража технологий? А вообще конспирологические разведки прекрасно работали все эти десятилетия и кражи технологий были друг дружки во все времена. Я что Америку открыл для Вас?
Переманювати вчених не те саме, що отримувати готові технології. По друге всі так звані технології були дороблені. Більшість так званих технологій була в сирому варіанті, як та сама ядерна бомба, яку німці б застосували, якби вона була готова.
А взагалі не доречно порівнювати репарації з кражею, як і говорити про внтелектупльне право нацистів (Уявіть суди на захист авторського права всяких есесовців та те, що у них забирають майно) Очевидно мається наувазі сучасні часи коли начебто США там краде технології. Тема про комерційні побутові рішення, але всі чомусь приводять в аргументах промислове шпигунство в оборонній сфері, це ж одне і те саме так? :up:
Але при тому всьому не чути, як США краде технології в Ізраїля, а навпаки закуповує у них готові рішення.
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin
спойлер
Але маленький натяк підкину, там раніше я вам натякав за щось тіньове, як вважає надрозум тіньове йде у офіціальний продаж статистики рожевих коників? P.S.Багатій думкою надрозуме.
Tiufin
Member

Повідомлення

Аціо: 03.06.2025 15:23 Tiufin
спойлер
Але маленький натяк підкину, там раніше я вам натякав за щось тіньове, як вважає надрозум тіньове йде у офіціальний продаж статистики рожевих коників? P.S.Багатій думкою надрозуме.
Ага, розкажи ще про тіньовий світовий уряд та рептилоїдів.
Дуже зручно - стверджуєш якусь недоказуєму та неспростовуєму фігню, та у разі будь-яких питань посилаєшся на неї :D "всєй правди ми нє знаєм"
ПС: дані по довоєнній торгівлі ес з рашкою якби натякають, що ти і з цією лазєйкою обісрався
Відповісти