Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
AFU_power
Member

Повідомлення

0kie: 30.05.2025 22:49Кто тебе мешал обновить твою версию LTSC до актуальной?
Канал оновлення LTSC? Він раз на два роки, а не піврічний, як у про та хоум.
0kie
Member

Повідомлення

AFU_power
Здесь вижу, что каждый год выпускают новую редакцию IoT LTSC. :-/
AFU_power
Member

Повідомлення

0kie: 30.05.2025 23:36 AFU_power
Здесь вижу, что каждый год выпускают новую редакцию IoT LTSC. :-/
Це чудово, але канал всередині ос забороняє, ця редакція для установки начисто
0kie
Member

Повідомлення

AFU_power: 31.05.2025 00:42канал всередині ос забороняє
А если этим попробовать обновить?
Васильович
Member

Повідомлення

0kie: 30.05.2025 21:42Как бы пофиг во что ты там веришь.
Вся суть розмов з тобою. Бажаю тобі такого ж ставлення від інших ;)
0kie
Member

Повідомлення

Васильович
Не понимаешь разницы между верой и знаниями?
Я такое отношение к себе всю жизнь испытываю. Не любят люди, когда им правду говорят. Необучаемы. И никогда не признают своих ошибок или заблуждений. Я могу признать. Люди в своём большинстве - нет.
Васильович
Member

Повідомлення

0kie: 31.05.2025 12:04Я могу признать.
Сам хоч в це віриш? Хоча, пофіг)
AFU_power
Member

Повідомлення

0kie: 31.05.2025 04:18
AFU_power: 31.05.2025 00:42канал всередині ос забороняє
А если этим попробовать обновить?
Супер, додавати насильно новий білд до стабільної ос, замість того щоб просто сидіти на про чи хоум :lol:

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
0kie: 31.05.2025 12:04 Васильович
Не понимаешь разницы между верой и знаниями?
Я такое отношение к себе всю жизнь испытываю. Не любят люди, когда им правду говорят. Необучаемы. И никогда не признают своих ошибок или заблуждений. Я могу признать. Люди в своём большинстве - нет.
Ржу з диванного пророка, розказував про ос, яку тестив всього тиждень, проти реальних аргументів запропонував костилі, тепер думає що він пророк, який бачить істину, а інші не бачать :rotate:
0kie
Member

Повідомлення

AFU_power
Не проецируй на меня свои фобии. Не приписывай того, что я не утверждал. Заблудись где-нибудь....
AFU_power
Member

Повідомлення

0kie: 31.05.2025 13:52 AFU_power
Не проецируй на меня свои фобии. Не приписывай того, что я не утверждал. Заблудись где-нибудь....
вірю я повірив х10, особливо після мюслей жокера та цитат з пацанскіх пабліків, що тут понеслись, "я таке відношення все життя відчуваю....", "ніколи не признають своїх помилок....". Ага, ахахахаха.
shatun
Member

Повідомлення

Ставив Win11 на новий ноут племінниці. Ніяких флех чи дисків до Win11 не мав, тому скачав з сайту майків 14.05.2025 mediacreationtool та зробив загрузочну флеху.
Подивився декілька відосів (датовані рік тому і трохи більше) по інсталюванню Win11 - ніби нічим від Win10 не вирізнялось.
Почав ставити на ноут. Перше з чим стикнувся - відсутність можливості одразу додати розділи на диску.
Виключно було, типу обрати з наявних дисків, ініціювати обраний диск, форматувати обраний диск та розширити.
Тобто табло з можливістю обрати розмір диску "С" одразу - було взагалі відсутнє.
Ну, то таке - чи то треба було щось ще дожати/клацнути, чи так і було - для того ноуту не критично.
Дійшов до "давайте підключемось до інтернету". Опція "в мене немає інтернету" вже взагалі відсутня.
У ноута - виключно вафля. Звісно, що драйвер вафлі я на флеху також не кидав. Ну, був там старий стац. ПК - через нього качнув драйвер.
Десь з третього разу ноут побачив вказаний до драйвера щлях і втановив його.
Через смартфоном законектитись не вдалось. Знайшли у шухляді старий роутер з вафлею - на щастя наліпка з паролем збереглась.
Добре - загалом 30 хвилин істерики у баб і бігання по хаті - проскочили цей пункт. Ідемо далі.
Пункт "зайти в обліковий запис, або зареєструватись на Microsoft". Знов відсутня можливість пропустити цей шаг. Так - не проблема наче, але...
Едине - як і раніше дало проскочити введення ліцухи - була опція "в мене відсутня ліцензія", бо її на той момент і не було. Але на цьому все.
Корочше, виходить аби я намагався встановити Win11 десь ближче до Лєжино Запорізьської області, то єдиний варік - старлінк.
Висновок: в кого є флеха/диск зроблена раніше де все це лайно можна проскочити, то краще збережіть її/його.
Можливо, в недалекому майбутнєму, це заощадить вам біля години часу.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

shatun: 16.06.2025 16:06 Ставив Win11 на новий ноут племінниці. Ніяких флех чи дисків до Win11 не мав, тому скачав з сайту майків 14.05.2025 mediacreationtool та зробив загрузочну флеху.
Подивився декілька відосів (датовані рік тому і трохи більше) по інсталюванню Win11 - ніби нічим від Win10 не вирізнялось.
Почав ставити на ноут. Перше з чим стикнувся - відсутність можливості одразу додати розділи на диску.
Виключно було, типу обрати з наявних дисків, ініціювати обраний диск, форматувати обраний диск та розширити.
Тобто табло з можливістю обрати розмір диску "С" одразу - було взагалі відсутнє.
Ну, то таке - чи то треба було щось ще дожати/клацнути, чи так і було - для того ноуту не критично.
Дійшов до "давайте підключемось до інтернету". Опція "в мене немає інтернету" вже взагалі відсутня.
У ноута - виключно вафля. Звісно, що драйвер вафлі я на флеху також не кидав. Ну, був там старий стац. ПК - через нього качнув драйвер.
Десь з третього разу ноут побачив вказаний до драйвера щлях і втановив його.
Через смартфоном законектитись не вдалось. Знайшли у шухляді старий роутер з вафлею - на щастя наліпка з паролем збереглась.
Добре - загалом 30 хвилин істерики у баб і бігання по хаті - проскочили цей пункт. Ідемо далі.
Пункт "зайти в обліковий запис, або зареєструватись на Microsoft". Знов відсутня можливість пропустити цей шаг. Так - не проблема наче, але...
Едине - як і раніше дало проскочити введення ліцухи - була опція "в мене відсутня ліцензія", бо її на той момент і не було. Але на цьому все.
Корочше, виходить аби я намагався встановити Win11 десь ближче до Лєжино Запорізьської області, то єдиний варік - старлінк.
Висновок: в кого є флеха/диск зроблена раніше де все це лайно можна проскочити, то краще збережіть її/його.
Можливо, в недалекому майбутнєму, це заощадить вам біля години часу.
Там є комбінація клавіш і потім команда в консолі, щоб прибрати перевірку доступу до інтернету та створення онлайн аккаунту.
Dremjke
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 16.06.2025 16:13Там є комбінація клавіш і потім команда в консолі, щоб прибрати перевірку доступу до інтернету та створення онлайн аккаунту.
Так, є, але це конкретно ставить палки в колеса, бо потрібно сидіти гуглити і шукати ті команди.
Нещодавно була необхідність на ноуті перевстановити 10ку, скачав останній свіжий образ - і та сама історія, як у shatun. Індуси кудись не туди звернули зі своєю віндою.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Dremjke: 16.06.2025 16:18 Так, є, але це конкретно ставить палки в колеса, бо потрібно сидіти гуглити і шукати ті команди.
Нещодавно була необхідність на ноуті перевстановити 10ку, скачав останній свіжий образ - і та сама історія, як у shatun. Індуси кудись не туди звернули зі своєю віндою.
Рекомендую мігрувати на Linux. Там теж є свої "особливості", але система залишається під контролем користувача, а не дядок з майкрософт.
anatolikostis
Member

Повідомлення

shatun
Dremjke
ну що тут можна сказати? не ті відео дивилися.
проблема відома, інструменти є, головне вміти їх використати в потрібний час.
VovaII
Member

Повідомлення

anatolikostis
SergiusTheBest: 16.06.2025 16:13Там є комбінація клавіш і потім команда в консолі, щоб прибрати перевірку доступу до інтернету та створення онлайн аккаунту.
А чому Ви іх тут не показуєте(хоча б під спойлером)? Тема ж Windows 11?
Як я розумію, ці команди не про активацію, а про просто встановлення Windows 11 коли нема доступу до інтернету? — Наприклад Маск знов Старлінк відключив?
0kie
Member

Повідомлення

VovaII
Запустить установку Windows 11, как обычно, и на этапе выбора региона нажать сочетание клавиш Shift + F10. В открывшемся окне командной строки достаточно ввести текст start ms-cxh:localonly и нажать Enter. После этого ОС запустит форму создания нового локального пользователя без подключения к сети и привязки к аккаунту Microsoft. После её заполнения и нажатия кнопки «Далее» установка продолжится и завершится без подводных камней.
Второй вариант для "Про" - нажать "войти в домен" и там создать локальную учётную запись. В "Домашней" вроде бы такого варианта нет.
Глянь - там у тебя должен был автоматом включиться Битлокер - выключи. А то ещё два часа будешь бегать по хате.... :gigi:
isusik63
Member

Повідомлення

Доброго времени , столкнулся первый раз с такой "проблемой"
В ноуте до Биоса привязан ключ Windows Home , ставлю хоть 10,11 выбора установки оси нет , только Windows Home , после отключения Secure Boot только W11 отказалась становится , 10тка ставит Windows Home .
Образы не сборки ,а с сайта Майкрософт .
Подскажите как обойти и установить 10-11 про ?
Donate
Member

Повідомлення

isusik63: 16.06.2025 20:54 Доброго времени , столкнулся первый раз с такой "проблемой"
В ноуте до Биоса привязан ключ Windows Home , ставлю хоть 10,11 выбора установки оси нет , только Windows Home , после отключения Secure Boot только W11 отказалась становится , 10тка ставит Windows Home .
Поставь хоум и активируй без инета прошку стандартным ключом, там разница лишь в залоченных функциях...

Added in 2 minutes 27 seconds:
ещё на 8,1 работало я ща не знаю добавь в корень флешки
файл

ei.cfg

с содержимым

Код: Виділити все

[CHANNEL]
RETAIL
isusik63
Member

Повідомлення

Donate: 16.06.2025 21:13
isusik63: 16.06.2025 20:54 Доброго времени , столкнулся первый раз с такой "проблемой"
Поставь хоум и активируй без инета прошку стандартным ключом, там разница лишь в залоченных функциях...

Added in 2 minutes 27 seconds:
ещё на 8,1 работало я ща не знаю добавь в корень флешки
файл

ei.cfg

с содержимым

Код: Виділити все

[CHANNEL]
RETAIL
Спасибо , в учётной записи был ключ 11про , апнулся.
Відповісти