Це не варiант,а грошi на вiтер.Нарватися на карту пicля майнiнгу зараз дуже просто.Mumik: ↑ 22.05.2025 11:25Для qhd мониторов вполне играбельный вариант. Там разницу в изображении можно увидеть только если в пиксели вглядываться.
А в 1080p оно и без апскейлеров все потянет.
Но лично я в сторону подобных видях не смотрю, потому что не привык держать дома 300+ Вт чудовищ.
Dlss 3 тоже, кстати, не был особо хорош в 1080p и порой глаза кровоточили из-за мыла. Хотя все вокруг твердили какой он хорош. Потом приходилось лечиться смотря на четкие лесенки натива.
Только с Dlss 4 виден реальный прогресс. Но его ещё много где нет. И в настройках его не всегда получается прикрутить(привет геймпасс).
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування відеокарти ASUS PRIME GeForce RTX 5060 Ti 16GB OC Edition. Гідний варіант для Full HD
-
byaka
Member
-
Mumik
Member
Це скоріше лотерея. У мене шлях до геймінгу почався з rx 570 після майнінгу. Тому що більше вибору не було з малим бюджетом. Неприємно, але терпимо. Вона ще жива навіть.byaka: ↑ 22.05.2025 11:31Це не варiант,а грошi на вiтер.Нарватися на карту пicля майнiнгу зараз дуже просто.Mumik: ↑ 22.05.2025 11:25
Для qhd мониторов вполне играбельный вариант. Там разницу в изображении можно увидеть только если в пиксели вглядываться.
А в 1080p оно и без апскейлеров все потянет.
Но лично я в сторону подобных видях не смотрю, потому что не привык держать дома 300+ Вт чудовищ.
Dlss 3 тоже, кстати, не был особо хорош в 1080p и порой глаза кровоточили из-за мыла. Хотя все вокруг твердили какой он хорош. Потом приходилось лечиться смотря на четкие лесенки натива.
Только с Dlss 4 виден реальный прогресс. Но его ещё много где нет. И в настройках его не всегда получается прикрутить(привет геймпасс).
Хоча ми говоримо про більш потужнішу карту і тут вірогідність проблем в рази збільшується. Тому я і сам би її не рекомендував, проте можу зрозуміти.
-
byaka
Member
Ви не забувайте що згорiти може не тiльки сама вiдеокарта.Ризикувати всiм пк що заощадити 100$ таке собi задоволення.Mumik: ↑ 22.05.2025 11:53Це скоріше лотерея. У мене шлях до геймінгу почався з rx 570 після майнінгу. Тому що більше вибору не було з малим бюджетом. Неприємно, але терпимо. Вона ще жива навіть.byaka: ↑ 22.05.2025 11:31
Це не варiант,а грошi на вiтер.Нарватися на карту пicля майнiнгу зараз дуже просто.
Хоча ми говоримо про більш потужнішу карту і тут вірогідність проблем в рази збільшується. Тому я і сам би її не рекомендував, проте можу зрозуміти.
-
Derigan
Junior
4070 в full hd вам в поміч, або з часом 4070 супер б/у топ
-
daesz
Member
Для цього потрібно купляти якісний БЖ, а не 10ти річний чіфтек за двадцятку.byaka: ↑ 22.05.2025 12:08Ви не забувайте що згорiти може не тiльки сама вiдеокарта.
Від того що карта після майнингу більше чи менше ризику для всього ПК немає.