Не знав, де написати, створив нову тему, може хтось підкаже в чому причина:
Інвертор PowMr POW-HVM2H-12V-N перше підключення: не бачить вхідної напруги.
Підключив батарею LeFePo4 включив інвертор, налаштував всі параметри (вибрав режим USE і налаштував всі напруги 26,27,29 меню)
Інвертор видає на виході 230V все ніби нормально, картинка показує що йде генерація з батареї і блимає зеленим перший індикатор. Вхідна напруга вимкнута.
Підключаю вхідну напругу, починає блимати іконка мережі, але вхідну напругу показує 0V і далі працює режим генерації від батареї.
Тобто на сам
Поміряв напругу на вхідних клемах - 217V. Тобто напруга на вході є, а далі не доходить.
Новини
Останні статті і огляди
Гібридний інвертор не бачить вхідної напруги
-
MuzDun
Junior
-
sasha76
Member
фаза и ноль правильно подключены?режим работы какой выбран,приоритет зарядки какой?инструкцию читать внимательно.
-
Engineer_1988
Member
перелогінься murzikmurzik: ↑ 25.09.2024 15:04внизу ще запобіжник є, але я не розібрався як його перевіряти
-
murzik
Member
Engineer_1988
це не я. мій працює нормально.
це не я. мій працює нормально.
-
MuzDun
Junior
Режим USB. Фазу і нуль підключив, як написано: L - фаза, N - Нуль. Пізніше пробував навпаки - результату немає. Режим зарядки - від сонця і від мережі (Тільки від мережі немає такого режиму в цьому інверторі.)sasha76: ↑ 25.09.2024 14:57 фаза и ноль правильно подключены?режим работы какой выбран,приоритет зарядки какой?инструкцию читать внимательно.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Де його шукати, під кришкою підключення, чи треба повністю корпус розкрутити?murzik: ↑ 25.09.2024 15:04 внизу ще запобіжник є, але я не розібрався як його перевіряти
-
mulderok
Junior
Добрий день.
У мене точно та сама проблема з інвертором PowMr.
Чи вдалося вам її вирішити?
Відправлено через 23 хвилини 29 секунд:
MuzDun
MuzDun
-
AFU_power
Member
спробуй поставити режим Appliance для вхідної напруги, а не UPSmulderok: ↑ 19.05.2025 16:41 Добрий день.
MuzDun
Пункт 03 (Battery charging source priority) має бути Utility First або Solar First
може бути ще неправильний синус і відмовиться працювати, або обрив нуля і схему підключення перевір
- спойлер
-
mulderok
Junior
Ні Appl, ні UPS нічого не дають.
Пункт 03 стоїть UF.
Було все так: інвертор після першого включення побачив мережу і ніби нормально працював, заряджав акумулятор.
Потім його відключили від мережі 220, але не виключили інвертор. І на холостих за кілька днів акумулятор сів повністю, аж так, що його відімкнула БМСка. Інвертор при цьому погас.
Зрозумівши проблему, акумулятор відключили від інвертора і зарядили іншою зарядкою до 100%.
Потім підключили назад, включили інвертор - і він тепер не бачить мережу 220В.
Від акумулятора працює нормально.
Пункт 03 стоїть UF.
Було все так: інвертор після першого включення побачив мережу і ніби нормально працював, заряджав акумулятор.
Потім його відключили від мережі 220, але не виключили інвертор. І на холостих за кілька днів акумулятор сів повністю, аж так, що його відімкнула БМСка. Інвертор при цьому погас.
Зрозумівши проблему, акумулятор відключили від інвертора і зарядили іншою зарядкою до 100%.
-
Timedemo
Member
А іконка мережі світиться?mulderok: ↑ 22.05.2025 01:14 Ні Appl, ні UPS нічого не дають.
Пункт 03 стоїть UF.
-
mulderok
Junior
При підключенні до 220 засвічується екран, але іконка мережі блимає і показує 0V.
Тобто пристрій не бачить мережу, зразу перемикається на батарею і показує іконку інвертора та вихідну напругу інвертора - 230V.
Про це ж свідчить зелений світлодіод, який блимає (а не світить постійно, як мало би бути при підключенні до мережі 220).
Тобто пристрій не бачить мережу, зразу перемикається на батарею і показує іконку інвертора та вихідну напругу інвертора - 230V.
Про це ж свідчить зелений світлодіод, який блимає (а не світить постійно, як мало би бути при підключенні до мережі 220).
-
AFU_power
Member
Схоже на згорівший запобіжникmulderok: ↑ 22.05.2025 10:08 При підключенні до 220 засвічується екран, але іконка мережі блимає і показує 0V.
-
mulderok
Junior
А де саме він є?AFU_power: ↑ 25.05.2025 12:26Схоже на згорівший запобіжникmulderok: ↑ 22.05.2025 10:08 При підключенні до 220 засвічується екран, але іконка мережі блимає і показує 0V.
Потрібно розбирати весь інвертор?
-
AFU_power
Member
Та ні, він має бути десь біля входу 220в, або біля тумблера, виглядає якщо як торчаща чорна кнопка, або під кришкою прямокутної форми