Предлагаю обсудить ASUS показала клавіатуру ROG Falcata та іншу ігрову периферію на Computex 2025
Зачем на фото кабель подключён кабель когда борд в сомкнутом состоянии? На самих половинках нет контактов для передачи данных и питания?
Новини
Останні статті і огляди
ASUS показала клавіатуру ROG Falcata та іншу ігрову периферію на Computex 2025
-
Vermeer
Member
-
IronWithin
Member
От рейзер(як приклад) випустила доволі зручний кейпад років 8-10 тому, скажіть мені товариші із асус, а чим оце краще?
Ще й консультуються в кіберкотлет по кс го, де миша ОБОВʼЯЗКОВА, от оце як на мене просто епічний фейл(я про клавіатуру), не кажучи вже про всіляких ергодокс які давно клепають штуки крутіші… як «оце» можна назвати геймерським девайсом?)))
Ще й консультуються в кіберкотлет по кс го, де миша ОБОВʼЯЗКОВА, от оце як на мене просто епічний фейл(я про клавіатуру), не кажучи вже про всіляких ергодокс які давно клепають штуки крутіші… як «оце» можна назвати геймерським девайсом?)))
-
Сidonix
Member
А крісла все так і роблять по формі як у гоночних авто де тебе має втискати від швидкості в кокон, щоб не випасти з нього. Ну да, ну да, за компом це ж так потрібно. З такою спинкою ще більше з часом інвалідом станеш. Краще тоді вже взяти якийсь Kulik System
-
tornadox
Member
Клавіатура це якийсь епік фейл.
-
Звезда S0-2
Member
О, уже и мебель Асус! Скоро, с Сяоми схлестнутся в разнообразии товаров