oliri: ↑
17.05.2025 02:21
На рахунок підтримки також був неприємний досвід з використанням ноутбука від даної компанії. Після 11 місяців звичайного використання відїхав ссд в ноуті DREAM MACHINES RG4050-17 Black (RG4050-17UA22). В магазині де купували спробували зробити винними покупця, бо не ліцензійний Windows і всякі казочки для звичайних юзерів. Ноут не падав і не заливався. З другої спроби відправили в сервіс і по гарантії ссд замінили. При отриманні консультант проговорився, що це вже другий з такою ж проблемою. Так що виникає питання чи це політика магазину пробувати нажучити на оплату за "сервісне обслуговування" і заміну за кошти покупця не працюючого ссд на новий чи це політика виробника. Магазин де купували Фокстрот м.Львів.
Насправді це практика мережевих магазинів (у моєї дружини була аналогічна проблема з робочим ноутбуком Dell). Адже ми такі "погані клієнти", не захотіли купувати разом із ноутбуком "розширену гарантію" на 3-5-10 років, вірно? А магазину потрібно витратити час, прийняти у вас ноутбук, організувати його трансфер до СЦ, потім повернути його в точку продажу. Це шматок роботи та грошей.
Нам, як виробнику, замінити Вам SSD (або модуль ОЗП) практично нічого не коштує - бо нам його безкоштовно міняє компанія-виробник. І псувати собі репутацію через такий "ремонт" ніхто не буде.
Тому чия це "політика", я пропоную вирішити самому.
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Звісно
Отправлено спустя 8 минут 11 секунд:
ender: ↑
17.05.2025 07:04
1. запись ведётся не с предполагаемого места прослушивания.
2. установка на подставку, под углом, приводит к тому что звук отражается от стола и уходит в стену за столом.
3. Львиную долю проблем со звуком можно было бы решить перевернув СЧ/ВЧ динамики - уж в этом гиганте динамики руками закрыты не будут.
На видео, даже несмотря на то что запись ведётся на уровне стола и сзади - всё равно слышно что средние-высокие частоты превращаются в кашу. Поговорить с кем либо или посмотреть фильм по прежнему остаётся проблемой - не зависимо от уровня громкости.
Почему-то все знают что у Apple в макбуках лучший звук, но с упорством достойным лучшего применения продолжают располагать динамики "мордой в пол".
Хотя вот недавно была модель от Razer с сопоставимым по качеству звуком. Угадайте, куда там динамики "смотрели"?
Запис ведеться на GoPro (яка з заводу оснащена "високоякісним" мікрофоном

). Запис робив я особисто в себе на кухні перед відправкою до редакції ноутбука на огляд.
Давайте не робити висновків про якість акустичної системи без "живого" прослуховування. Я вже вище писав, ніхто не каже, що тут Hi-Fi звук, але він дійсно набагато пристойніший, ніж у конкурентів.