Як навіщо? Відволікати, присипляти боєздатність, бентежити - це досить відома історія до речі, і досить давно відома людству дуже вродливих вбивць. А в Азії це ціла культура та образ життя цілих епох.waryag: ↑ 13.05.2025 14:21
Також велике питання, навіщо бойовому(!) андроїду зовнішність і костюми зірок кіно для дорослих?
В більшості ЖРПГ це дівчата/жінки/гуманоїди, яким притаманне бажання виглядати красиво, і по якості дизайну вони значно краще за СБ. В НІЕР це (хоч і трохи шизоїдно), але обгрунтовано, і використовуються стилізовані костюми слуг.
А тут?
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
П.С. А давно на оверах забанили слово "_" (кіно для дорослих)?
Новини
Останні статті і огляди
Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade
-
Аціо
Member
-
OldGoodGames
Member
у цьому уся сутність сучасного ігропрома, коли ідей цікавих немає то будемо заохочувати похабним візуалом діючи на інстинкти бібізяниAlligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
П - пропаганда, ідеалізірованої зовнішності та іміджуwaryag: ↑ 13.05.2025 13:40Вони взяли дівчину, над якою вже добряче попрацювали пластичні хірурги, і змінили її в бік ще більшої ляльковості. Р - реалізм!Аціо: ↑ 13.05.2025 13:26Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!![]()
Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
у кожного свої поняття про ріалізьмъ на сході свої на заході свої, але усе це манімуляція для основної аудіторії у яких мізки у цьому віці знаходяться проміж нігkairo: ↑ 13.05.2025 13:16 [
Корейці в своєму стилі зробили із неї секс-лялку, але якщо комусь таке подобається, я не заперечую. Мені особисто більш подобаються реалістичні персонажі:
[
-
Аціо
Member
Отож, а то наші Євро стандарти вроди так звані - коли з ранку без макіяжу на тебе дивляться, наче не так щось і вас надурили не відчували?OldGoodGames: ↑ 13.05.2025 18:57 у кожного свої поняття про ріалізьмъ на сході свої на заході свої, але усе це манімуляція для основної аудіторії у яких мізки у цьому віці знаходяться проміж ніг![]()
Така сама омана бо не між ніг, а очима.
І вік тут не показник, бачив я як дідусі 80+ слину пускають на ляльок і як в них очі горять.
От тут не погоджусь, от тут дуже навпаки - з кожної праски брешуть що врода то таке, будь собою та вся супутня фігня.
Вроду та спокусливу зовнішність пропагувати не треба - це закладено у гени жада до вродливої дівчини.
А от пропаганда якраз постійно сере - зовнішність неважлива, важливий розмір гаманця як то кажуть.
-
daesz
Member
Ждемс 
Вірно, ось наприклад декілкьа пікселів, все інше уява домалювалаwaryag: ↑ 13.05.2025 14:21Взагалі-то, у переважній більшості ЖРПГ піксельна графіка чи лоу-полі моделі дають гравцям максимальну свободу уявиwalkman3000: ↑ 13.05.2025 13:56 її зовнішність ще дивує, мабуть, тих, хто ніколи не грав у jrpg![]()
- спойлер

-
waryag
Member
Молодець, взяв для прикладу буквально найбільш графонистий рімейк ЖРПГ!
А в середньому представник топу ЖРПГ виглядає якось так
- спойлер

- спойлер

Відправлено через 45 хвилин 18 секунд:
Типові для Кореї. Японці також люблять красивих дівчат, але підходять до питання менш прямолінійно і більш вигадливо.walkman3000: ↑ 13.05.2025 15:44звичайна гра, нічого особливого. типові гіперсексуалізовані перси для азії, зробили велику жопу та цицьки, які трясуться і почалось. не треба шукати логіку де її немає. вважайте це фансервісом
Це б могло спрацювати проти людей.Аціо: ↑ 13.05.2025 16:19Як навіщо? Відволікати, присипляти боєздатність, бентежити - це досить відома історія до речі, і досить давно відома людству дуже вродливих вбивць. А в Азії це ціла культура та образ життя цілих епох.
- спойлер
- Хоча досі не бачив зборів на jabroni outfit для ЗСУ
Але людей у грі дефіцит, а монстрам, мабуть, все одно.
-
Аціо
Member
А хто казав що під кожного супротивника треба робити свій тип, якщо це універсальна зброя?waryag: ↑ 14.05.2025 09:16 Це б могло спрацювати проти людей.
- спойлер
- Хоча досі не бачив зборів на jabroni outfit для ЗСУ
Але людей у грі дефіцит, а монстрам, мабуть, все одно.![]()
Чи типу - почекайте почекайте я мавпа з зовнішністю цеглини для фарму людей не дуже підхожу, зараз вас прийде спокушати кавайна тянка вбивця, зробіть вигляд що ви нічого не помітили - Ли Логігіка.
Так що робиться уніфікований зразок, з універсальним скіном - і в цьому є сенс.
-
Echo_Night
Junior
Всего три. Точнее три прохождения за разных персонажей чтоб увидеть историю с трёх разных точек зрения. И эти прохождения начинаются с разных этапов. Остальные 100500 "концовок" типа "умри от удара того чудища" или "утони в болоте" (образно) и не более того.waryag: ↑ 13.05.2025 12:18В ніер таки навалили сюжету. Щоправда, для розкриття потрібно забагато повторних проходжень.walkman3000: ↑ 13.05.2025 11:28 як і у Bayonetta чи NieR. DMC це трійка, краще що траплялось з серією
-
walkman3000
Member
waryag
ок, порівняння з жрпг було не дуже вдалим, згоден. але пілся купи тайтлів та ігор, я вже звик до японських horny страшокласниць та корейських доярок з обличчам страшокласниць з якоюсь m107 між цицьками. від чого такий помпаж у всіх не розумію, враховуючи ЦА ринок азії та анімешникі. в мене більше бомбило від еббі у ластухі2, тупо візуально, алой у другому хорайзоні виглядала як після літа у бабці у селі, нажориста. мабуть треба почекати релізу ігр, які девелопяться при трампі, те що зараз виходить або повісточне, або треба різати воук контент. добре що є европейські студії, а зараз і китайці підтягуються.
ок, порівняння з жрпг було не дуже вдалим, згоден. але пілся купи тайтлів та ігор, я вже звик до японських horny страшокласниць та корейських доярок з обличчам страшокласниць з якоюсь m107 між цицьками. від чого такий помпаж у всіх не розумію, враховуючи ЦА ринок азії та анімешникі. в мене більше бомбило від еббі у ластухі2, тупо візуально, алой у другому хорайзоні виглядала як після літа у бабці у селі, нажориста. мабуть треба почекати релізу ігр, які девелопяться при трампі, те що зараз виходить або повісточне, або треба різати воук контент. добре що є европейські студії, а зараз і китайці підтягуються.
-
OldGoodGames
Member
можливо у різних прасок різна пропаганда?Аціо: ↑ 13.05.2025 19:16От тут не погоджусь, от тут дуже навпаки - з кожної праски брешуть що врода то таке, будь собою та вся супутня фігня.
Вроду та спокусливу зовнішність пропагувати не треба - це закладено у гени жада до вродливої дівчини.
А от пропаганда якраз постійно сере - зовнішність неважлива, важливий розмір гаманця як то кажуть.
але як на мене усюди пропихують ідеалізовані стандарти "молодості та умовної краси" а вже через це у людини і формується погляд як ви сказали "між очима" а не той що насправді у природі
-
MqM
Member
О Лара Крофт з 2013 по 2018 топ. Звичайна, але зачаровуюча зовнішністьkairo: ↑ 13.05.2025 13:16Ну вона там і не схожа на героїню гри.kosoy2004: ↑ 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))Корейці в своєму стилі зробили із неї секс-лялку, але якщо комусь таке подобається, я не заперечую. Мені особисто більш подобаються реалістичні персонажі:
- спойлер
- спойлер
-
Аціо
Member
Дивіться математика - рівняння рівня 2+2.OldGoodGames: ↑ 14.05.2025 13:54 можливо у різних прасок різна пропаганда?![]()
але як на мене усюди пропихують ідеалізовані стандарти "молодості та умовної краси" а вже через це у людини і формується погляд як ви сказали "між очима" а не той що насправді у природі
Природа заклала так що вид який вродливіше (самка) має більше підтримки для розмноження? - Так.
Природа заклала так що здоровіші та сильніші (самці) отримують пріоритет для розмноження? - Так
Далі ви змушуєте вже "жувати" замість вас.
Вродлива сексуальна дівчина це якраз природна жада.
Гроші головне а не врода та здоров'я для чоловіка - це кажуть усюди, от антиприродна пропаганда.
Як там кажуть 90%+ населення планети - трохи вродливіше за мавпу і досить, головне щоб гроші були.
Був і в Європі, і в США, і в Азії там така сама історія. Так що йде промивка мізків а саме фрікізація.
Невже так складно? А за "Ідеальної зовнішності пропаганду" вам набрехали гіпопотами які не хочуть працювати на своєю зовнішністю та формою, бо вони ледащі шматки непотребу.
Якщо знов не зрозуміли - перечитайте знов.
-
walkman3000
Member
Аціо
врода це лише стата, яка дає додаткові бонуси у житті. легко замінюється харизмою та вдачею.
врода це лише стата, яка дає додаткові бонуси у житті. легко замінюється харизмою та вдачею.
поняття вродлива у всіх різні, от тут проблемаАціо: ↑ 14.05.2025 15:19Вродлива сексуальна дівчина це якраз природна жада.
-
kairo
Member
Таке було актуально хіба сто тисяч років тому. Сьогодні, як і п'ять чи десять тисяч років тому, жінка обере чоловіка, який зможе забезпечити її та сім'ю. Бути сильним, щоб завалити мамонта, це було актуально в доісторичний період. Далі перевагу в розмножені почали отримувати ті чоловіки, в кого голова краще варить і такі зазвичай ніколи не були ідеалами атлетизму.Аціо: ↑ 14.05.2025 15:19 Дивіться математика - рівняння рівня 2+2.
Природа заклала так що вид який вродливіше (самка) має більше підтримки для розмноження? - Так.
Природа заклала так що здоровіші та сильніші (самці) отримують пріоритет для розмноження? - Так
-
Аціо
Member
То просто мамонти дрібні стали, та звуть тепер їх Лексус чи Мерседес.kairo: ↑ 14.05.2025 17:26Таке було актуально хіба сто тисяч років тому. Сьогодні, як і п'ять чи десять тисяч років тому, жінка обере чоловіка, який зможе забезпечити її та сім'ю. Бути сильним, щоб завалити мамонта, це було актуально в доісторичний період. Далі перевагу в розмножені почали отримувати ті чоловіки, в кого голова краще варить і такі зазвичай ніколи не були ідеалами атлетизму.Аціо: ↑ 14.05.2025 15:19 Дивіться математика - рівняння рівня 2+2.
Та от буквально вчора спалювали на багатті за чаклунство вчених що казали за Землю геоїд, ви тільки останні 50-100 років берете до уваги, будьте об'єктивніше.
І так я зауважу, я не сперечаюсь у доцільності, я вказав людині на природність-неприродність, а це трохи інша справа.
-
kairo
Member
Людей ніколи не спалювали за твердження про кулястість Землі, оскільки ця ідея була загальноприйнятою серед освічених верств населення ще з часів Стародавньої Греції. Часто помилково вважають, що Джордано Бруно спалили за його переконання у кулястості Землі, але це не так.Аціо: ↑ 14.05.2025 19:04 То просто мамонти дрібні стали, та звуть тепер їх Лексус чи Мерседес.
Та от буквально вчора спалювали на багатті за чаклунство вчених що казали за Землю геоїд, ви тільки останні 50-100 років берете до уваги, будьте об'єктивніше.
-
Аціо
Member
Тому зараз мода-пропаганда не на розумних, а наглих, цинічних, жадібних, жорстоких, дуже часто крадіїв та навіть вбивць. І на фоні цього з кожного фену розповідають - люби себе таким як ти є, будь собою, не працюй над собою, ти особливий, ти боді позитивний.
Лайно то все для ледацюг вибачаюсь за лайку.
Лайно то все для ледацюг вибачаюсь за лайку.
-
OldGoodGames
Member
якщо усе у природі було б так просто як 2*2, доречі математика це вигадка людства для ідеального опису навколишнього світу якого у реальності небуває, так і зовнішностю усе набагато складніше ніж ваш приклад, набагато складніше, мозок завжди усе спрощює за для виживання, а ще є підсвідоме яке свідоме "я" навіть не завжди може описати словами, тому ваша ідеальна вигадгадка лише уява бо немає нічого ідеального, усі помиляються і я і ви і людини взагалі, не можна усе прорахувати на 100%Аціо: ↑ 14.05.2025 15:19 Невже так складно? А за "Ідеальної зовнішності пропаганду" вам набрехали гіпопотами які не хочуть працювати на своєю зовнішністю та формою, бо вони ледащі шматки непотребу.
Якщо знов не зрозуміли - перечитайте знов.
ви щось маєте проти гипопотамів як виду?А за "Ідеальної зовнішності пропаганду" вам набрехали гіпопотами які не хочуть працювати на своєю зовнішністю та формою, бо вони ледащі шматки непотребу.
природа купу варіантів це зветься різноманіття, ви уявляєте що було б коли усі були однаковими?
Востаннє редагувалось 14.05.2025 19:22 користувачем OldGoodGames, всього редагувалось 1 раз.
-
Аціо
Member
Доо його просто поцілували у лобика дали цукерку та відпустили до дому (ніт).kairo: ↑ 14.05.2025 19:07Людей ніколи не спалювали за твердження про кулястість Землі, оскільки ця ідея була загальноприйнятою серед освічених верств населення ще з часів Стародавньої Греції. Часто помилково вважають, що Джордано Бруно спалили за його переконання у кулястості Землі, але це не так.Аціо: ↑ 14.05.2025 19:04 То просто мамонти дрібні стали, та звуть тепер їх Лексус чи Мерседес.
В астрономії Джорда́но Бру́но підтримував погляди Миколая Коперника(Коперник найбільш відомий як творець геліоцентричної моделі Сонячної системи), в результаті 7-річного процесу визнаний єретиком і спалений на Кампо-дей-Фйорі.
Добре я тепер потужно заспокоївся, що його спалили не за геоїд а за нашу зірку в центрі системи.
Ага - ви не розумієте ЦЕ ІНШЕ!
Скажіть відверто? Ви раптом не з тих поважних панів що думають що церква розвинала науку, та Інквізиція роздавала цукерки єретикам?
-
OldGoodGames
Member
вам вище вже відповіли, що немає нікого стандарту "вроди"Аціо: ↑ 14.05.2025 15:19 [Вродлива сексуальна дівчина це якраз природна жада.
якщо б усім правили тільки гроші людство давно би вимерло,Аціо: ↑ 14.05.2025 15:19 Гроші головне а не врода та здоров'я для чоловіка - це кажуть усюди, от антиприродна пропаганда.
ви як раз і є жертвою прпагаганди про яку я вам кажу,
всього найкращого
-
Аціо
Member
kairo
А я вам до речі нагадаю що зовсім ось нещодавно вчених катували та стратили за теорії бактерій та стерилізації, потім вбивали еволюціоністів, потім вбивали фармацевтів, потім хіміків, та майже немає науки на яку не було гонінь. Особливо від гарних порядних вірян різних конфесій. Так що припиняйте - бо прямо зараз за вікном гинуть люди тільки за те що вони Українці.
OldGoodGames
Я вам підкажу, ви не помились, бо вже вид приречений буквально незворотно, буквально завтра, бо ~11-12% шкідливих мутацій призводять до вимирання виду. Тільки нікому не кажіть, бо будуть стурбовані та занепокоєні.
А я вам до речі нагадаю що зовсім ось нещодавно вчених катували та стратили за теорії бактерій та стерилізації, потім вбивали еволюціоністів, потім вбивали фармацевтів, потім хіміків, та майже немає науки на яку не було гонінь. Особливо від гарних порядних вірян різних конфесій. Так що припиняйте - бо прямо зараз за вікном гинуть люди тільки за те що вони Українці.
Я не заперечую, і не підтримую цю пропаганду - я вам за неї повідомив, адже може ви її не помічали, чи не хотіли помічати.OldGoodGames: ↑ 14.05.2025 19:28
якщо б усім правили тільки гроші людство давно би вимерло,
всього найкращого![]()
А от знаєте - поясніть будь ласка, чому вимерло би людство, якщо б правили гроші чисто для себе цікаво.OldGoodGames: ↑ 14.05.2025 19:28 якщо б усім правили тільки гроші людство давно би вимерло,
всього найкращого![]()
OldGoodGames
Я вам підкажу, ви не помились, бо вже вид приречений буквально незворотно, буквально завтра, бо ~11-12% шкідливих мутацій призводять до вимирання виду. Тільки нікому не кажіть, бо будуть стурбовані та занепокоєні.
- спойлер
-
Всі живі істоти розвиваються завдяки природному відбору, який забезпечує більш життєздатні організми, щоб продовжувати своє існування, а слабкі – зникати. Цей закон працює у мавп, дельфінів, хробаків, ящірок, мурашок, одноклітинних. Це потрібно для того, аби корисні сполучення генів йшли далі у наступні покоління, а слабкі потім були розкопані археологами та вивчені вченими, як вимерлі. Авжеж тим, хто думає, що бог зробив все й одразу, нічого продовжувати читати цю статтю, бо кінець світу та страшний суд скоро все порішають. Інші, слухайте. Як працює у мавп відбір: народжується у групі 10 мавп. Із часом стає зрозуміло, що 9 мавп слухають десяту. Й не тому, що та велика й біцепс у неї 35 см, чи щось інше, а тому, що вона найрозумніша, найхаризматичніша. Це зрозуміло. Так само й у людей. Було. Поки гроші не почали вирішувати привабливість потенційного кавалера для самки, пропаганда грошей - фактично вже зараз вбиває людство.
Це вам, звичайно, не календар «Мая», але теж сигнал про кінець нашому виду, без перебільшень. На сьогоднішній день кожна дитина має велику кількість мутацій, більшість з яких нейтральні. Десять відсотків шкідливі, та дуже малий відсоток корисних. Це є природна програма по знищенню видів, які не мають розвитку.