Думаю на той час, коли вони з'явились, то вони виділялись оригінальним дизайном, поєднували компактність і можливість носити взимку поверх шапки. Зараз це просто намагання вичавити гроші з ностальгуючих.Wahoo: ↑ 06.05.2025 11:32 mult
От упоминания Koss porta pro в связке с "хорошо звучат", прям буквально, становится плохо. Это же чем надо было пользоваться, чтоб порты про хорошо звучали.
Одни из самых переоцененных и парадоксально популярных ушей за всю историю.
Відправлено через 8 хвилин 26 секунд:
Колись давно юзав саме заради комфорту довго сидіти такого формфактору вуха, AKG не мам'ятаю яка модель. Але після того як спробував повнорозмірні саме AKG, відмовився від накладних. Щось типу такої моделі (https://portativ.ua/ua/product_11328.html) думаю будуть дуже комфортні. В такої конструкції AKG слабе притискання знизу чашки, але через це не давить на колову і не пріїть вуха.mult: ↑ 06.05.2025 13:35 Wahoo
Якщо брати формат порта про, то на даний момент є якісь кращі альтернативи?
Мені такий формат якраз дуже подобається для домашнього використання.
Не уявляю як їх можна слухати на вулиці, воно ж все буде змішуватись в кашу і музика і вулиця.
А от дома в них реально можна довго сидіти з комфортом.
Якщо до прикладу взяти теж накладні навушники типу jbl чи маршал з кож замом ну і їм подібні, то в них довго вже не комфортно.
Є в нас дома такі накладні jbl, вони парять уші, не сказав би що в них комфортно довго знаходитись, в порта про паралон, тому більш комфортніше.
Коси ми вибрали бо не знайшли щось краще такого формату і вибрали саме для домашнього користування.
Як на мене для накладних навушників де подушечки лягають прямо на вуха, краще б взяти щось тканеве, але в основному йде кожзам.
Це вже якщо повнорозмірні, то там вже можна будь що з матеріалів.