Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Zzzz: 08.05.2025 12:19 Враховуючи ще й рейтрейсінг на останньому скріні, де відображаються тварини в воді.
рейтрейсинг там с первого кадра трейлера виден
Panasi
Member

Повідомлення

NUN4AG: 08.05.2025 13:37В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
Може воно і на краще, якщо 2 роки будуть переносити і оптимізувати на пк. Сумніваюсь, що теперішнє залізо потягне такий графоній - занадто висока деталізація всього і дуже багато рейтрейсінгу.
Кажуть, что на ps5 той ролик був записаний в 30 фпс 1440р з fsr. Але сумніваюсь, що ті 30 фпс будуть стабільні під час гри.
Voozy
Member

Повідомлення

Можнт быть прийдётся купить Поошку чисто ради гта 5. В такое время живём - дай Бог до выхода дожить, не гоаоря уже о релизе на пк не знаю когда
corban_jum
Member

Повідомлення

Непопулярна думка: реліз буде з PS6
vsx
Member

Повідомлення

NUN4AG: 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
игра слишком дорогая чтобы ее через 2.5 года на пк выпускать
kairo
Member

Повідомлення

vsx: 08.05.2025 14:34
NUN4AG: 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
ГТА5, півтора року.
Kashtan
Member

Повідомлення

Фейнман бачу буде актуальний поки вийде гта6 на пк. 28-й рік.На Вера Рубін вже щось не так багато сподівань.
walkman3000
Member

Повідомлення

Ektalion: 08.05.2025 12:58на ПК буде така величезна різниця в якості від якої консольщики будуть ридати як побиті шльондри))
чергові вологі мрії кріпака :laugh:
Rmsh88: 08.05.2025 12:58Соні відвалили немало за екслюзивність, інакше б народ порівнявши справедливо спитав - нашо нам це гівно (пс5, пс5про)
ти спочатку з хуангом розберись, революціонер :lol:
NUN4AG
Member

Повідомлення

vsx: 08.05.2025 14:34
Якби нові консолі виходили в листопаді 26-го - на ПК GTA 6 100% вийшла б не раніше весни 27-го. Але це вікно в 1.5+ роки між релізом на PS5/Xbox SX та PS6/ Xbox (?) збільшує шанси на ПК порт в період з кінця 26-го по літо 27-го.
Але все-одно не здивуююся, якщо R* кине ПК-геймерів...
waryag
Member

Повідомлення

Zzzz: 08.05.2025 12:39Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.
+/- те ж саме. Тим більше, це мобільний зен2 з куцим кешем і низькою частотою.
kairo: 08.05.2025 13:19Як ви собі це уявляєте, що Соні відвалила бабло за "ексклюзивність" гри, яка вийде на Хбокс?))) Рокстари завжди випускали свої ігри із величезною затримкою на ПК. Вони історично не люблять дану платформу, не знаю, може колись побачили скільки разів їхні ігри з торрентів завантажили і тому на зло ПК гравцям роками не роблять порти.
Саме так, це наркоманська боротьба з піратством. Але зараз їх піджимає жадібність - ГТАО потребує максимально великої аудиторії.
Не здивуюся, якщо впхнуть в порт денуву.
Zzzz
Member

Повідомлення

waryag: 08.05.2025 15:43
Zzzz: 08.05.2025 12:39Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.
+/- те ж саме. Тим більше, це мобільний зен2 з куцим кешем і низькою частотою.
ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600 :lol:
Вже в момент вихода він застарів на 6 років.
Zen2 8\16 навіть з 8мб кеша, це доволі непоганий проц навіть зараз.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 08.05.2025 15:43 Саме так, це наркоманська боротьба з піратством. Але зараз їх піджимає жадібність - ГТАО потребує максимально великої аудиторії.
Не здивуюся, якщо впхнуть в порт денуву.
Для мене ця впертість Rockstar — це якийсь прикол. Ринок давно змінився, із появою Steam рівень піратства суттєво впав, майже всі роблять одночасні релізи на консолі та ПК, але Rockstar, схоже, досі застрягли в світогляді 2005-го року, коли вважали, що все, що виходить на ПК, обов'язково піратитимуть. Тим більше, що вони в першу чергу заробляють на онлайні.
waryag
Member

Повідомлення

Zzzz: 08.05.2025 16:39ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600 :lol:
В момент виходу пастген консолей 4-ядерні атлони були непоганим варіантом для бюджетного геймінгу.
Zzzz: 08.05.2025 16:39 ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600 :lol:
Він був сильно затиснутий по ТДП. На 30-35 Вт q6600 був би повільніше, та й типові і5 часів пс4 просіли би по продуктивності.
N0il
Junior

Повідомлення

Zzzz: 08.05.2025 12:19 Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

PS5 Pro, як я розумію. Інакше логічніше було би знімати на більш потужному Xbox.
Враховуючи ще й рейтрейсінг на останньому скріні, де відображаються тварини в воді.
Хоча можна пофанатзувати і подумати, що це нас просто привчили всякі всраті UE уніфіковані до надвисоких системних умов і витрачанню ресурсів просто на повітря,а роки на своєму движку змогли зробити краще всіх. Ну...будем надіятись :rotate:
Якщо вони робили на PS5 PRO то написали б що це була саме вона, а так ні, це просто ПС5. Я не думаю що вона буде на пс5 про хоч трохи краще. Вони потім зроблять розширене видання та продадуть вам гру ще раз. Це рокстар , не забувайте про це.

Відправлено через 11 хвилин 19 секунд:
kairo: 08.05.2025 17:10 Для мене ця впертість Rockstar — це якийсь прикол. Ринок давно змінився, із появою Steam рівень піратства суттєво впав, майже всі роблять одночасні релізи на консолі та ПК, але Rockstar, схоже, досі застрягли в світогляді 2005-го року, коли вважали, що все, що виходить на ПК, обов'язково піратитимуть. Тим більше, що вони в першу чергу заробляють на онлайні.
Ви схоже не дуже розумієтеся на економіці та маркетингу, справа в тому що в багатьох ( включаючи мене) є консолі та пк. Таким чином вони вас штовхають придбати спочатку на консолі цю гру. Через деякий час, коли ви вже типу трохи про неї забули. Ось вам версія на ПК з кращою графікою, та ви можете купити гру вдруге за повну ціну. Бо думаете собі, о , краща графіка. Та й грав я в неї вже давно, можу ще раз пройти. Це все про гроші, гроші, гроші. Та рахуючи що є такі слухи що в 27році може вийти нова консоль. Вони захочуть продати гру ще раз на нову консоль, може саме через це й затримка в виході гри на ринок. Можливо вони скоро отримають нові девкіти то ж не хочуть робити велику перерву між випусками версії гри що тримати хайп та гребти гроші, продаючи різні версії кожні декілька місяців.
kairo
Member

Повідомлення

Ви схоже не дуже розумієтеся на економіці та маркетингу
В мене освіта маркетолога. Сам підприємець У вас яка?)
справа в тому що в багатьох ( включаючи мене) є консолі та пк.
Це який відсоток від загальної аудиторії? 5-10%?
Та й грав я в неї вже давно, можу ще раз пройти. Це все про гроші, гроші, гроші.
Гроші всі рахують, і практично всі зараз роблять одночасні релізи на всіх платформах. Виключенням є внутрішні студії Соні та ті, із ким компанія підписала договір про ексклюзивність. ГТА6 не буде ексклюзивом Соні. Перепродати гру можна банально випустивши ремастер через пару років.
xIIImaL
Member

Повідомлення

Знову срач :facepalm: . Чекайте геймплейного трейлера , там усе стане на свої місця . І не в кращу сторону. Бо те, що показано на сьогодні - скриптові сцени, обрізані під гарне кінцо.
tornadox
Member

Повідомлення

:up:
R* прекрасно розуміє свою аудиторію. Якщо порівнювати з консолями, то що ми маємо
1. заплатив за версію PS3/Xbox 360
2. заплатив за версію PS4/Xbox One
3. Заплатив за версію PS5/XSX
4. Платить щомісяця за можливість грати гта онлайн
5. ГТА+ вперше з'явилася на консолях, бо R* знає хто привик платити https://www.rockstargames.com/gta-plus/join

Що ми маємо на ПК
1. Один раз купив в 2015му
2. Отримав задарма в Epic Games

На ПК є модери які вертіли шарк карди і добавляють собі все через менюшку. Ну і ніхто не відміняв купівлю/продаж аккаунтів. Не знаю як на PS з цим. Але на боксі є обмеження. На ПК можна вертіти їх як хочеш.

То хто буде в пріоритеті для R*? Відповідь очевидна. ПК ринок вже буде нагрітий за цей рік і вони накинуться як голодні собаки. Особливо власники топових ПК.
Gold_Star
Member

Повідомлення

tornadox: 09.05.2025 14:55На ПК є модери
І цього достатньо. А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один. ;)
tornadox
Member

Повідомлення

Gold_Star: 09.05.2025 15:25 І цього достатньо. А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один. ;)
було би дуже сумнівно що якщо вони повторять ті ж самі помилки, крім того в ГТА онлайн добавили античіт який точно буде в ГТА 6, і взагалі мені поки не зрозуміла доля онлайну з виходом гта 6. Можливо він вийде через 2-3 роки.

Відправлено через 22 хвилини 34 секунди:
Gold_Star: 09.05.2025 15:25 А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один. ;)
можливість цілком реальна, перевірено на власній шкірі. Плюс в них зараз така політика що будь яке порушення це ресет аккаунта + бан на 30 днів. Пермабан це за повторення. Апеляцію вони в принципі не хочуть розглядати. :mad:
Відповісти