А кінетік працює чи теж потрібно з ним плясати?crumd: ↑ 07.05.2025 19:41Купил, включил, забыл - потому что роутер работает как часы. А для плясунов с бубном есть Микротик, ОпенВрт и прочие "настоящие" роутеры.
Новини
Останні статті і огляди
Вибір роутера
-
Gold_Star
Member
-
AFU_power
Member
Вкину 5коп за тплінк, мав досвід з 6 різними ревізіями тплінк(трьома 841n), три Archer'и різного сегменту дводіапазонні(дешевий, середній, дорогий). Скажу чесно, що категорично незадоволений, різні глюки були, доводилось постійно перепрошивати на всякі падавани, опенврт ітд.
-
Bruno Banani
Member
Вместо TP-Link лучше уже взять Тенду.
-
neo89skynet
Member
Bruno Banani
Будь шо буде краще, а нiж "туполiнк" =) А цей довбень вже запарив писати своє марення божевільного
Будь шо буде краще, а нiж "туполiнк" =) А цей довбень вже запарив писати своє марення божевільного
Востаннє редагувалось 07.05.2025 22:18 користувачем neo89skynet, всього редагувалось 1 раз.
-
sdbndfgn
Member
Вітаю! Є потреба покрити 10сот ділянки вайфаєм. Є 2 камʼяних будови, в котрих має ловити нормальний вайфай. Найдешевше буде - роутер і дешевий-роутер-в-режимі-репітер на дроті? Треба дешево і сердито роздавати до100мбіт по вафлі для 4-5 девайсів одночасно.
-
Bruno Banani
Member
Xiaomi ax3000e/3000t, соединённые между собой через mesh (если есть возможность, то mesh кабелем, а не по воздуху).sdbndfgn: ↑ 07.05.2025 21:59 Вітаю! Є потреба покрити 10сот ділянки вайфаєм. Є 2 камʼяних будови, в котрих має ловити нормальний вайфай. Найдешевше буде - роутер і дешевий-роутер-в-режимі-репітер на дроті? Треба дешево і сердито роздавати до100мбіт по вафлі для 4-5 девайсів одночасно.
-
Ra1n
Member
По суті - так, додатковий роутер в режимі точки доступу, краще аби ці роутери підтримували mesh з 802.11 k/v або так званий "easymesh" та були принаймні AX, це зараз від 1000 грн.sdbndfgn: ↑ 07.05.2025 21:59 Вітаю! Є потреба покрити 10сот ділянки вайфаєм. Є 2 камʼяних будови, в котрих має ловити нормальний вайфай. Найдешевше буде - роутер і дешевий-роутер-в-режимі-репітер на дроті? Треба дешево і сердито роздавати до100мбіт по вафлі для 4-5 девайсів одночасно.
-
sdbndfgn
Member
Ra1n
Bruno Banani
дякую! пошукаю щось таке
Bruno Banani
дякую! пошукаю щось таке
-
Bruno Banani
Member
Берите китайские версии ax3000t, у него покрытие ощутимо лучше европейского.
-
crumd
Member
Жалоб на Кинетики не меньше чем на ТП-Линк. При том что парк роутеров Кинетик в сотни раз меньше парка роутеров ТП-Линк.Gold_Star: А кінетік працює чи теж потрібно з ним плясати?
Тенда и ТП-Линк это роутеры одного класса - простые интернет раздатчики. ТП-Линк уровнем повыше. Но в любом случае лучше взять в магазине Тенда с гарантией чем Сяоми на китайском без гарантии в подворотне olx.Bruno Banani: ↑ 07.05.2025 21:50 Вместо TP-Link лучше уже взять Тенду.
-
artko
Member
посилання на статистику де? в іншому випадку - чергова брехня. (про сотні разів та скарги)crumd: ↑ 08.05.2025 10:53Жалоб на Кинетики не меньше чем на ТП-Линк. При том что парк роутеров Кинетик в сотни раз меньше парка роутеров ТП-Линк.Gold_Star: А кінетік працює чи теж потрібно з ним плясати?
схоже, реалізація тп-лінка etc впала просто катастрофично.. постійні фрази про "підвал олх, краще гарантія" та подібнеcrumd: ↑ 08.05.2025 10:53Тенда и ТП-Линк это роутеры одного класса - простые интернет раздатчики. ТП-Линк уровнем повыше. Но в любом случае лучше взять в магазине Тенда с гарантией чем Сяоми на китайском без гарантии в подворотне olx.Bruno Banani: ↑ 07.05.2025 21:50 Вместо TP-Link лучше уже взять Тенду.
так сталося, що в мене доволі багато знайомих та родичів, які консультувались щодо купівлі або заміни роутерів. Так ось, моя особиста статистика показує, що гарантійні зобов'язання знадобилися тільки тп-лінку, тенді, меркусус. (це коли купляли, а потім - порадь, бо глючне або відмовило повністю).
жодного випадку скарг та повернень на кінетік, мікротік, асус... так, я не сервіс центр і не володію великим обсягом даних. але те що маю - дає переконаність, що роутери дешеві по низу ринку брати НЕ можна. а у випадку tp-link, mercusys, tenda - краще зовсім обходити стороною. притому що дешманьский мікротік - таким не страждає.
-
WaRMacTep
Member
crumd
вы я так понял имели дело с тп-линками или в варианте вот стоит работает и отлично или подобном, а я с вариантом вроде работает но ютуб глючит, вайфай отпадает и еще 10 два разных пакостей... и я в руках держал и ставил их больше 2 десятков, и ни один с коробки так как должен работать не работал всегда какая то пакость, и да в осномном ето дешовые модели
вы я так понял имели дело с тп-линками или в варианте вот стоит работает и отлично или подобном, а я с вариантом вроде работает но ютуб глючит, вайфай отпадает и еще 10 два разных пакостей... и я в руках держал и ставил их больше 2 десятков, и ни один с коробки так как должен работать не работал всегда какая то пакость, и да в осномном ето дешовые модели
-
Ra1n
Member
Цього разу цілком згоден! Tp-link дійсно вище за рівнем ціни та розчарування.crumd: ↑ 08.05.2025 10:53 Тенда и ТП-Линк это роутеры одного класса - простые интернет раздатчики. ТП-Линк уровнем повыше. Но в любом случае лучше взять в магазине Тенда с гарантией чем Сяоми на китайском без гарантии в подворотне olx.
Сяомі зазвичай ви отримуєте досить якісне та надійне залізо (а з OpenWRT маєте цукерку), у випадку Tp-link все навпаки - гімно з гарантією, що цукерки не буде.
-
Valdey377
Member
Тенда и ТП линк одного класса? Это как? Тп линк себя позиционирует отнюдь не как бюджетный роутер, жалобы есть на любые роутеры, потому что есть процент брака, который никто не отменял, на счёт гарантии каждый решает для себя сам, тут личное дело каждого, вопрос в другом, почему в корпоративном сегменте Тп Линк осуществляет поддержку своих пользователей, а в бытовом забивает большой болт? Это простительно Тенде, .Нетису и им подобным, да и Сяоми кстати тоже, но если ты себя позиционируешь как роутер для народу, совсем не по народной цене, то держи уровень того же Кинетика, Асуса, микрота и таки осуществляй поддержку пользователя не в зависимости от сферы использования, или по твоему мнению шо те кто заплатил меньше 300т баксов за коробочку рожей не вышли или как? Почему тот же Асус поддерживает юзеров с роутерами за полтинник, а Тп линк настолько крут, что юзер с роутером за сотку имеет геморрой, который никто не хочет решать, даже при наличии гарантии, которая в случае туполинка распространяется только на физические проблемы, но совершенно не затрагивает програмныеcrumd: ↑ 08.05.2025 10:53Жалоб на Кинетики не меньше чем на ТП-Линк. При том что парк роутеров Кинетик в сотни раз меньше парка роутеров ТП-Линк.Gold_Star: А кінетік працює чи теж потрібно з ним плясати?
Тенда и ТП-Линк это роутеры одного класса - простые интернет раздатчики. ТП-Линк уровнем повыше. Но в любом случае лучше взять в магазине Тенда с гарантией чем Сяоми на китайском без гарантии в подворотне olx.Bruno Banani: ↑ 07.05.2025 21:50 Вместо TP-Link лучше уже взять Тенду.
Відправлено через 13 хвилин 59 секунд:
Беда вся в том, что у Тплинка и роутеры не по низу, с учётом отсутствия поддержки в будущем, брать стрёмно, я конечно не беру в расчёт очень дорогие модели, но их вообще мало кто покупаетartko: ↑ 08.05.2025 11:11 що роутери дешеві по низу ринку брати НЕ можна. а у випадку tp-link, mercusys, tenda - краще зовсім обходити стороною. притому що дешманьский мікротік - таким не страждає.
-
frostofrost
Junior
Keenetic белые нормально работают в режиме репитера (повторителя) ? Нет отвалов от точки доступа?
У меня просто был черный отваливался от точки постояно в режиме репитера
У меня просто был черный отваливался от точки постояно в режиме репитера
-
WaRMacTep
Member
frostofrost
у кинетика меш а не повторитель
у кинетика меш а не повторитель
-
Gold_Star
Member
Тому ТП-Лінк і не підтримує належно свою продукцію, бо окрім штампування 100500 моделей кожна має ще по кілька ревізій з абсолютно різною начинкою. Наприклад, у нас досі продається AX55 Pro із застарілим IPQ0518, в той час як в інших країнах випускається той же роутер V2 версії на свіжому Filogic 820, на якому базується уся нова лінійка кінетіків.crumd: ↑ 08.05.2025 10:53При том что парк роутеров Кинетик в сотни раз меньше парка роутеров ТП-Линк.
-
NFS-Racer
Member
Для 10 соток вистачить одного Xiaomi BE5000. Він китайський, з сигналом потужнішим ніж інші, навіть більш дорожчі. Меню на китайській, але з налаштувань вам треба лише назва мережі та пароль, все легко через плагін-перекладач у браузері.sdbndfgn: ↑ 07.05.2025 21:59 Вітаю! Є потреба покрити 10сот ділянки вайфаєм. Є 2 камʼяних будови, в котрих має ловити нормальний вайфай. Найдешевше буде - роутер і дешевий-роутер-в-режимі-репітер на дроті? Треба дешево і сердито роздавати до100мбіт по вафлі для 4-5 девайсів одночасно.
https://hotline.ua/ua/computer/besprovo ... 4-25764168
їх на ОЛХ повно по 1700-1900 грн.
-
crumd
Member
Вы невнимательно читаете тему. Форумчанин Avenger80 на каждой странице темы по несколько раз рассказывает про глюк прошивки роутера ТП-Линк, и что ТП-Линк вернул ему деньги, признав глюк прошивки гарантийным случаем.Valdey377: даже при наличии гарантии, которая в случае туполинка распространяется только на физические проблемы, но совершенно не затрагивает програмные
Назовите ещё хоть один бренд который признаёт глюк прошивки гарантийным случаем. Вон, в последних Кинетиках глючит порт 2.5Гб, и никто никому ничего не возвращает. Хваленая в этой теме техподдержка Кинетика просто морозится.
-
MW124
Member
взяв be6500 - політ нормальний, там де тп лінк арчер лагав і висло все.
пробиває класно. інет став кращим.
Але є але, через 3 бетоні стіни мені в танках губляться пакети. Перейду на кабель/оптику доповню поведінку. Похожа була ситуація на попередній квартирі, пакети губилися за межеми мого дому, буду досліджувати
пробиває класно. інет став кращим.
Але є але, через 3 бетоні стіни мені в танках губляться пакети. Перейду на кабель/оптику доповню поведінку. Похожа була ситуація на попередній квартирі, пакети губилися за межеми мого дому, буду досліджувати