Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано другий трейлер Grand Theft Auto VI
-
Tetronga
Member
Ось вона, єдина некстген гра за все покоління
Виглядає просто шикарно

-
Ozumat
Junior
Одному мне показалось что в этом трейлере нет ничего примечательного? 

-
Hotspur
Member
одному тобі
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Первый трейлер был свежий, энергичный и... солнечный?
Второй трейлер про жирных (нет, я не про "лишний" вес, а именно про переевших еды людей), мусорный, тёмный и грязный. Да, GTA как бы про грязь, но Майами я тут не ощутил (нет, конечно же не могу сравнить с оригиналом). Как-то выглядит всё... казуально? Вот пожалуй главное отличие от первого трейлера - оказуалили всё, деталей меньше, больше светомузыки. Очень тухлый трейлер, но для тик-ток поколения именно такое и нужно, похоже
Второй трейлер про жирных (нет, я не про "лишний" вес, а именно про переевших еды людей), мусорный, тёмный и грязный. Да, GTA как бы про грязь, но Майами я тут не ощутил (нет, конечно же не могу сравнить с оригиналом). Как-то выглядит всё... казуально? Вот пожалуй главное отличие от первого трейлера - оказуалили всё, деталей меньше, больше светомузыки. Очень тухлый трейлер, но для тик-ток поколения именно такое и нужно, похоже

-
Panasi
Member
Ну що ж, це самий високий рівень деталізації оточення, що був в комп'ютерних іграх. Якщо порівняти з ГТА 5, то напевно в 10 разів більше різних об'єктів і полігонів в кадрі. Зовнішність персонажів і анімації на голову вищі. Освітлення теж на висоті. Рокстар, як правило, не брешуть в трейлерах. Не уявляю, як звичайна ps5 таке потягне, скоріш всього буде тільки 30 фпс (з просадками), а 60 вже на наступне покоління. Якщо через 3 роки релізнеться на пк, потрібно буде готувати нове залізо.
P.S. Парочка головних героїв виглядають дуже круто, атмосфера флоріди теж дуже достовірна.
P.S. Парочка головних героїв виглядають дуже круто, атмосфера флоріди теж дуже достовірна.
Востаннє редагувалось 06.05.2025 20:16 користувачем Panasi, всього редагувалось 1 раз.
-
Gold_Star
Member
Через 3 роки вже нове покоління консолів з'явиться, тому залізо теж прийдеться оновити.Panasi: ↑ 06.05.2025 20:14Якщо через 3 роки релізнеться на пк, потрібно буде готувати нове залізо.
-
Keyser Soze
Member
"Well, look who's back!" 

-
Nehrk
Member
Если учесть, что во всех трейлерах У R* графоуни хуже, чем в ПК версии игры, это будет бимба. Автомобили выглядят как с рендера вообще 
И дай Бог не дадут даже прикоснуться к этому проекту криворучкам из грув стрит

И дай Бог не дадут даже прикоснуться к этому проекту криворучкам из грув стрит
-
proos
Member
Ага, особенно sка боксvsx: ↑ 06.05.2025 19:11в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолейxIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:01 Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
acm_fan
Соглашусь с вами
-
Sanya94
Junior
А де саме менше деталей? Чи може ми різні трейлери дивилися?acm_fan: ↑ 06.05.2025 20:10 Первый трейлер был свежий, энергичный и... солнечный?
Второй трейлер про жирных (нет, я не про "лишний" вес, а именно про переевших еды людей), мусорный, тёмный и грязный. Да, GTA как бы про грязь, но Майами я тут не ощутил (нет, конечно же не могу сравнить с оригиналом). Как-то выглядит всё... казуально? Вот пожалуй главное отличие от первого трейлера - оказуалили всё, деталей меньше, больше светомузыки. Очень тухлый трейлер, но для тик-ток поколения именно такое и нужно, похоже![]()
-
Zzzz
Member
тим часом gta 5 версія ps5 працює в 30 фпс якщо грати в режимі графіки...vsx: ↑ 06.05.2025 19:11в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолейxIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:01 Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
Як я розумію, трейлер знятий на ps5 pro. А от власників звичайних ps5 може чекати сюрприз, щось типу алан вейк 2 в 720р

-
vsx
Member
я не удивлюсь если там и gta iv идет в 30Zzzz: ↑ 06.05.2025 21:51 тим часом gta 5 версія ps5 працює в 30 фпс якщо грати в режимі графіки...
Як я розумію, трейлер знятий на ps5 pro. А от власників звичайних ps5 може чекати сюрприз, щось типу алан вейк 2 в 720р![]()
-
MqM
Member
Графіка не вражає, але добротна. А от наповненість обєктами відчуваться значно вище, по освітленню відчутно краще
-
NUN4AG
Member
Весна 26-го - реліз на PS5/Xbox SX
Листопад 27-го - реліз на PS6/Xbox (?)
А ось коли на ПК вийде невідомо - разом з новим поколінням консолей, або ж пізніше ще на рік+ .
Листопад 27-го - реліз на PS6/Xbox (?)
А ось коли на ПК вийде невідомо - разом з новим поколінням консолей, або ж пізніше ще на рік+ .
-
MqM
Member
У вас шиза, це звичайні бодіпозитивні гетеросексуальні афроамериканки. Ви наче навіть фільмів не дивилися навіть з 80-90х. Ледь не більша половина американців має проблеми з зайвою вагою, ну давайте заперечемо реальність і всіх зробимо моделями на діетіn+gibat[]r: ↑ 06.05.2025 18:23 Ммм, вот что Трамп животворящий делает, уже не показывают ЛГБТ жирух тверкающих потной задницей? Таки верны были догадки что перенос из-за того что вырезают повесточку?![]()

-
daesz
Member
Уххх, ще одна частина ГТА після третьої та вайс сіті, яку я не пройду дальше середини 

-
xIIImaL
Member
Ще раз кажу, це не графікаMqM: ↑ 06.05.2025 23:33 Графіка не вражає, але добротна. А от наповненість обєктами відчуваться значно вище, по освітленню відчутно краще

-
waryag
Member
Наврд чи будуть довго тягнути - ГТАО сама себе не продасть.NUN4AG: ↑ 06.05.2025 23:34 А ось коли на ПК вийде невідомо - разом з новим поколінням консолей, або ж пізніше ще на рік+ .
-
Kashtan
Member
Давай рокстар, змусь мене обновити комп‘ютер через рік.
-
chipsy
Member
Читаю тут хейтерів, "графіка не дуже", "все вигрядає як гта5 тільки нові персонажі" і тд. Виникая тільке одне питання, ви в очі довбитесь?
Деталізація персонажів та оточення на недосяжному для жодної гри рівні, навіть КП2077 по деталізаціі персонажів курить...

Деталізація персонажів та оточення на недосяжному для жодної гри рівні, навіть КП2077 по деталізаціі персонажів курить...