В основному так і було, але конкретно цей екземпляр то є штатний Коппермайн з кришкою. Такі були під кінець життєвого циклу 180-нм Pentium III, якщо не помиляюсь то подібні існували з частотами 800, 866, 933 та 1000МГц. А ще Селерони на 900 та 950МГц. Імовірно і 1000МГц був але не певен, треба звірятися.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 03.05.2025 00:48 Intel Pentium III 866 SL5B5 S370
https://violity.com/ua/119794603-proces ... iii-lot-11
Наче П3 з такою частотою були без кришки на кристалі?
Новини
Останні статті і огляди
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Tfd
Member
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Колись бачив у знайомого SL5DX та SL5DV без кришок, тому і здивувався
-
Бумик
Member
Все получилось-карта отлично работает с VGA разъемом.Как вариант,наверно поставлю ее в системник слот1,где на материнке нет слота AGP.На более мощное железо ставить карту нет смысла,ибо прогнал ее в Марк 2001 на мамке сокет 462 с процом Атлон ХР 1800@XP 2800,попугаев меньше,чем с той же AGP Radeon 9550.Бумик: ↑ 04.05.2025 11:14 хочу поставить шлейф VGA.
Оно и не удивительно- сказываются шина 64 бита и PCI интерфейс.
-
ApostolCV
Member
Не зря я попкорн брав.... Віоліті дивує цінами 
-
spoglyadach
Member
Ага, теж зараз відкрив і посміявся, одразу з пентіума і почав
А тепер трохи реальних цін на пінтім 3, лол
А тепер трохи реальних цін на пінтім 3, лол
-
Tfd
Member
Так, зате я вчора таки викупив 423-го Пеньочка на 1,9ГГц. SL5VN.
Дорого? Ну, відносно так але і не за всі гроші світу.
Не те щоб у мене не було подібного процесора... Насправді є, от тільки зіпсував я йому товарний вигляд колись по дурості - виламав один зі пінів VID. Тепер це Low-Voltage Віллі на дефолтні 1.5V. Працює на "Гарібалді" у складі зібраного ПК, не така вже й "пічка" до речі. =) Хоча так, звісно треба було ту ніжку просто ізолювати а не викорчовувати. Ну блін, про цінність експоната якось тоді не дуже задумувався - він мені обійшовся щось в районі 3-5$ на eBay і з безкоштовною доставкою, + у продавця вони були в кількостях "дофіга" і бери донесхочу.
А тепер усьо, спробуй знайди.
Не знаю чи робочий новокуплений, але ноги у нього ніби як на місці, і цікаво що у нього більш оновлений стиль маркування з дрібнішим шрифтом. А ще складений в Costa Rica - люблю чомусь камінці що родом звідти. І ще Філіппіни норм заходять.
Дорого? Ну, відносно так але і не за всі гроші світу.
Не те щоб у мене не було подібного процесора... Насправді є, от тільки зіпсував я йому товарний вигляд колись по дурості - виламав один зі пінів VID. Тепер це Low-Voltage Віллі на дефолтні 1.5V. Працює на "Гарібалді" у складі зібраного ПК, не така вже й "пічка" до речі. =) Хоча так, звісно треба було ту ніжку просто ізолювати а не викорчовувати. Ну блін, про цінність експоната якось тоді не дуже задумувався - він мені обійшовся щось в районі 3-5$ на eBay і з безкоштовною доставкою, + у продавця вони були в кількостях "дофіга" і бери донесхочу.
А тепер усьо, спробуй знайди.
Не знаю чи робочий новокуплений, але ноги у нього ніби як на місці, і цікаво що у нього більш оновлений стиль маркування з дрібнішим шрифтом. А ще складений в Costa Rica - люблю чомусь камінці що родом звідти. І ще Філіппіни норм заходять.
- спойлер

-
ApostolCV
Member
Теж думав такий прикупить . Хоча і маю такий.
Однак на платі з рамбусом дає помилки. Є почуття , що битий кеш. Короче покупка з еаебей не вдалася.)
Однак на платі з рамбусом дає помилки. Є почуття , що битий кеш. Короче покупка з еаебей не вдалася.)
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Сервер з платою Supermicro P6DBU дуал Slot 1 та двома PIII 550
https://violity.com/ua/119813674-sistem ... inka-p6dbu
https://violity.com/ua/119813674-sistem ... inka-p6dbu
-
spoglyadach
Member
Якось ви хлопці неправильно дієте, вам треба було схєснуця в махачі за цей проц і добити ціну хоча б до 2000 бо перепук щ прийомки тим продажем не дуже довольний. Купив на вагу гривень за 20 а ви навіть не зробили йому х100
Якісь ви неправильні калікцианєри, я в шоці
Якісь ви неправильні калікцианєри, я в шоці
-
ApostolCV
Member
Час до великої пачки попкорну... Ціни їбей ховаються:
https://www.ebay.com/itm/167494125055?m ... media=COPY
https://www.ebay.com/itm/167494125055?m ... media=COPY
-
Avant
Member
Поясніть за 4gb DDR2 плашки на 775, будь ласка. Чи правильно я розумію, що під 775 працюють тільки 16-чіпові DS плашки? А 32-чіпові, де чіпи в два ряди, це AMD-only?
-
Бумик
Member
Avant
Это вроде как серверная память,регистровая.
AMD-only - это вроде из серии разной четности битности с памятью под Интел.Там было 10 и 11 бит,вроде так.
AMD-only - это вроде из серии разной четности битности с памятью под Интел.Там было 10 и 11 бит,вроде так.
-
spoglyadach
Member
Контроллери Intel таке точно не хавають, з DDR3 вони теж доволі вибагливі, навіть з ранніми плашками малих об'ємів
-
Egoist
Junior
Перелік Low-Density модулів що будуть працювати з IntelAvant: ↑ 05.05.2025 22:31 Поясніть за 4gb DDR2 плашки на 775, будь ласка. Чи правильно я розумію, що під 775 працюють тільки 16-чіпові DS плашки? А 32-чіпові, де чіпи в два ряди, це AMD-only?
Kingston KVR800D2N6/4G – 4GB DDR2-800, Non-ECC, Unbuffered (16 чипов, 128Mx8)
Transcend JM800QLU-4G – 4GB DDR2-800, Non-ECC, Unbuffered (16 чипов, 128Mx8)
Samsung M378T5263AZ3-CF7 – 4GB DDR2-800, Non-ECC, Unbuffered (16 чипов, 128Mx8)
Hynix HYMP151U64CP8-S5 – 4GB DDR2-667, Non-ECC, Unbuffered (16 чипов, 128Mx8)
-
Avant
Member
Бумик
хіба? То шо регову не хавають, це зрозуміло. Маю на увазі без ecc unbuffered само собою
хіба? То шо регову не хавають, це зрозуміло. Маю на увазі без ecc unbuffered само собою
- спойлер
-

Лінк: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prod ... O0hrK.html
-
spoglyadach
Member
-
Бумик
Member
Avant
При чем тут буферная,безбуферная,с коррекцией ошибок или без?
Вопрос был- AMD-only ли та память с 32 чипами.Я ответил.что AMD-only это немного иная тема.Там контроль четности был 10 и 11 бит.
Во времена бытности ДДР2 этими AMD-only были завалены торговые площадки и стоила она порядочно дешевле обычной ДДР2.Пишу по памяти,может что не так.
При чем тут буферная,безбуферная,с коррекцией ошибок или без?
Вопрос был- AMD-only ли та память с 32 чипами.Я ответил.что AMD-only это немного иная тема.Там контроль четности был 10 и 11 бит.
Во времена бытности ДДР2 этими AMD-only были завалены торговые площадки и стоила она порядочно дешевле обычной ДДР2.Пишу по памяти,может что не так.
-
tribute
Member
-
Egoist
Junior
Модули по 4гб которые работают на интел чипсетах с организацией 128х8, с 16 чипами по 8 с каждой стороны имеют 11 битную организацию, здесь больше зависит от конкретного чипсета. Но простое правило это организация не больше 128х8 и 16 чипов, а дальше, если нет точного подтверждения что память работает с интел чипсетами, надеятся на удачуБумик: ↑ 05.05.2025 22:43 Avant
-
Бумик
Member
Продадите?tribute: ↑ 05.05.2025 23:07У мене десь є 16gb якогось Трансенду (4*4gb) купувались колись на Asus P5Q Deluxe та Q9300...
![]()