Она все еще в разработке, но основные механики работают. Финальная цель открыть все районы путем удовлетворения требований клиентов каждой зоны. По мере открытия районов окрываются новые препараты и оборудование, ну и основные "товары" (трава, мет,кока). Сотни рецептов, отмывание налички, покупки недвиги, найм рабочих и управление ими. Надо пробовать, там много интересного.acm_fan: ↑ 09.04.2025 19:51Там есть какая-то финальная цель игры вроде завоевания рынка перевозок?
Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
walkman3000
Member
-
waryag
Member
Після корекції андервольту працює нормально, зрідка буває підлагування при швидкому русі у містах.Abracadabra: ↑ 08.04.2025 15:24 2 частина апріорі не любить амд дивився тести, 6700xt між 3060 і 3060ті
Озвучка чеська, "Генрі" і т.п. з англійської занадто ріже вуха.
Мені подобалась і перша частина (завдяки ЕГС), у другій провели величезну роботу над покращенням практично всіх аспектів гри.
Певні нюанси все ще вимають полірування, деякі квести - підказок в гуглі, але для мене це поки що головний претендент на ГОТІ. Потім подивимось на творчість французів.
-
MaxZema
Member
Пройшов Mad Max. Гра непогана, трохи простенька, але навіть вона краща за останніх асасинів 
-
Shreder
Member
Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно. Щось типу денді черепашок ніндзя. Подобається Paw Patrol, але там тільки по-одному можна грати. It takes Two заскладна.
-
waryag
Member
Денді платформери складнішеShreder: ↑ 04.05.2025 09:29Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно. Щось типу денді черепашок ніндзя. Подобається Paw Patrol, але там тільки по-одному можна грати. It takes Two заскладна.
- спойлер
- бо мають геймдизайн з ігрових автоматів, мета яких - макимально ускладнити гру і видурити побільше грошей
-
Shreder
Member
waryag
подивився огляди - да, це те що потрібно. Дякую.
Може ще щось є таке на подобі?
Рейман леджендс?
подивився огляди - да, це те що потрібно. Дякую.
Може ще щось є таке на подобі?
-
Васильович
Member
Порадив би Cuphead (мої діти в свій час пройшли якраз в коопі), але якщо:Shreder: ↑ 04.05.2025 09:29Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно.
Тоді не дуже впевненийShreder: ↑ 04.05.2025 09:29It takes Two заскладна.
Плюсую, також в коопі файно грається. Там, здається, цілих три гри про Реймана існує - варто ознайомитися з всіма.waryag: ↑ 04.05.2025 09:44Рейман леджендс?
Unravel 2Shreder: ↑ 04.05.2025 10:04Може ще щось є таке на подобі?
Castle Crashers
P.S.
Shreder: ↑ 04.05.2025 09:29Щось типу денді черепашок ніндзя
Shreder
-
kairo
Member
Васильович
Cuphead досить складна гра.
Cuphead досить складна гра.
-
Васильович
Member
Так я про це й кажуkairo: ↑ 04.05.2025 13:08Cuphead досить складна гра.
-
waryag
Member
Не всі проходять туторіал )kairo: ↑ 04.05.2025 13:08 Cuphead досить складна гра.
-
kairo
Member
Я досі DLC The Delicious Last Course не придбав, переживаю, що розіб'ю геймпадwaryag: ↑ 04.05.2025 15:04Не всі проходять туторіал )kairo: ↑ 04.05.2025 13:08 Cuphead досить складна гра.
-
waryag
Member
Я трішки пограв і відклав у сторону. Спочатку треба напрацювати моторику на чомусь менш харкорному.kairo: ↑ 04.05.2025 16:21 Я досі DLC The Delicious Last Course не придбав, переживаю, що розіб'ю геймпад
-
Draqoon
Member
Sackboy™: A Big Adventure
Я племінникам купив свічи шиті і там для них багато ігор дитячих, а потім як підростуть то і інші ігри будуть у них в кармані
Я племінникам купив свічи шиті і там для них багато ігор дитячих, а потім як підростуть то і інші ігри будуть у них в кармані
-
man1242
Member
фф7 реберт топ, с длсс4 без мыла вообще бомба, не смог не поделится скрином
77ч все еще в процессе
- спойлер

-
shad_1985
Member
Гра trine(має 3 чи 4 частини). Ще пораджу емулятор ніндендо світч, там цього добра навалом.Shreder: ↑ 04.05.2025 09:29щоб була можливість грати обом одночасно
-
Ainger
Member
На максимально позднем зажигании прошел ремастер Dead Space и потом сразу Dead Space 2. Ну извините, в 2008 я ссался играть в неё
Это были просто офигительные 50 часов, которые пролетели, по моим ощущениям, за секунду! Мне вот вообще не к чему придраться. История захватывает, персонажи интересные, некроморфы страшные, музыка и эмбиент завораживают, физика усиливает погружение, Ишимура - моё почтение
), это было круто! Уходят в топ любимых игр.
Насчёт третьей части пока не уверен, я так понимаю, там сильно куда-то не туда свернули и не смогли вывести сюжет на внятное завершение. Поэтому, пока в раздумьях, оставить как есть, в рамках двух частей, или все таки рискнуть, посмотреть, что там дальше.
Это были просто офигительные 50 часов, которые пролетели, по моим ощущениям, за секунду! Мне вот вообще не к чему придраться. История захватывает, персонажи интересные, некроморфы страшные, музыка и эмбиент завораживают, физика усиливает погружение, Ишимура - моё почтение
- спойлер
- (вернуться на него во второй части было отдельным удовольствием)
Насчёт третьей части пока не уверен, я так понимаю, там сильно куда-то не туда свернули и не смогли вывести сюжет на внятное завершение. Поэтому, пока в раздумьях, оставить как есть, в рамках двух частей, или все таки рискнуть, посмотреть, что там дальше.
-
kairo
Member
Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився. На рахунок третьої, мені сподобалась в цілому, я років 5 назад всю серію перепройшов.
-
Wahoo
Member
Beat Saber + 500 модокарт. И как же убоги контроллеры у Quest 3.
Как же бесяче, когда на сложностях выше харда он просто перестает регистрировать движения.
Игра - моё почтение.
Как же бесяче, когда на сложностях выше харда он просто перестает регистрировать движения.
Игра - моё почтение.
-
SERGBILL
Member
Ремастера першої частини не існує. Є ремейк. І він досить гідний, раджу, навіть, якщо оригінал пройдений кілька разів, хоча деякі незначні баги у мене під час проходження і випливли, не пожалів, що купив, маючи оригінал.kairo: ↑ 08.05.2025 17:05 Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився.
-
kairo
Member
Я ніде і не писав, що це ремастер. Більше того, це досить умовні поняття. Усюди писали про вихід рімейку Облівіон, поки в останній момент гра не вийшла, як ремастер. На рахунок Дед Спейс, я собі у вішлист поклав на майбутнє. Прикро, що гра не продалась, відгуки дуже хороші.SERGBILL: ↑ 09.05.2025 02:39Ремастера першої частини не існує. Є ремейк. І він досить гідний, раджу, навіть, якщо оригінал пройдений кілька разів, хоча деякі незначні баги у мене під час проходження і випливли, не пожалів, що купив, маючи оригінал.kairo: ↑ 08.05.2025 17:05 Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився.