Vlaad13: ↑
04.05.2025 22:46
деяким користувачам форума важко уявити що існують люди які багато заробляють
і для таких людей не є проблемою купити карту на старті за будь яку ціну

але вони думають що такі люди тупі - а ось вони сидять на своїй карті яка коштує 200 долларів і тому вони розумні
Цікаво, а дочого тут це? І повідомлення про 580?
Ви в кожні темі, аби щось ляпнути, я бачу ви, як взяли 4070 та платформу ам5, так відразу стали компьютерним експертом? Все також дивитесь руснявих техноблогерів?
Мені цікаво, ви просто набиваєте кількість повідомлень чи то просто ви такий від природи? Можливо просто занадто молодий? Вам скільки? 10-15 років?
Ви тут самі нещодавно, розказували який класний інтел і що не збираєтесь його міняти, а самі переїхали на амд. Самі собі суперечите в кожній другій темі.
В мене теж були сумніви відносно цих двох платформ, за 30 років, що я користуюся компьютером у мене було достатньо процесорів від intel та amd та відеокарт від amd та nvidea, але з інтелом все ж таки проблем виникало менше. Міняю я обладнання не часто, але дуже зважено.
Коли я брав 580 це був предтоп і мені її вистачало довго, на початку 2022 я збирався її міняти, але так вийшло, що війна почалась. Я впевнений вам не відомо, що таке виїзжати з окупованої території залишаючи всі свої речі та майно. Зараз я знаходжусь у зоні бойових дій, тому я навіть попередній комплект з 12100f купив, що б пересидіти цей час. Як би мене друг не вмовив йому продати, так і сидів би на ньому, можливо змінивши процесор на умовний 12400, максимум на 13600KF.
Побільшій частині саме через пережиті події я досі не купив відеокарту, так і надія була, що відносно скоро все скінчиться.
Тепер по темі, ні хто не на секунду не сумнівається, що є люди, які можуть собі купити майже будь-яку річ, яку тільки побажають. Від якоїсь карти до маєтку за пару мільйонів.
Всі люди різні і джерела доходів в них різні. Деякі заробляють чесно, наприклад розумом, деякі тяжкою працею, а є й такі, що заробляють обманом та обкраданням людей та країни. Це все на совісті кожного.
Я не вважаю людей, які купляють дорогі карти не адекватами, якщо людина має багато грошей, а особливо, якщо цим заробляє чому вона має відкладати таку покупку, єдине якщо людина бере відеокарту за остані гроші під іграшки, ну це трохи дивно.
Відносно вашої 4070, я писав, що 4000 лінійка вийшла не стільки проривною після 3000 серії, скільки зблалансованою. Серія супер, взагалі вийшла файною, ви ж теж не побігли міняти свою 4070 на умовно 5070? Чому? Мабуть по перше, що вам її достатньо, по друге бо сенсу 0! Ви правда вважаєте, що це можно назвати апгрейдом? 4070Ti рівна 4080Super? В деяких іграх? А в деяких значно програє, особливо по 0,1 та 1 % FPS!
Можливо вийде 5000 супер серія, в неї хуанг вложить більше душі і можна буде казати, що так, це вже дійсно цікавий апгрейд. Я вважаю, що я на попередніх сторінках достатньо аргументовано описав, що і чому я вважаю, але саме ви чомусь на моє повідомлення написали "неадекватна людина". Неадекватний саме у чому? У тому, що наші з вами думки не співпадають?
Наприклад я вважаю, що не дивлячись на маркетингові ходи, 9070XT, вийшла дуже навіть не поганою, якщо цінник в офіційному магазині, прийде в норму, то крім споживання я особлихив мінусів не бачу, так Nvidia краще для роботи та краще у лучах, але ж прогрес намітився.
Чи стала продуктивність більшою за попереднє покоління? Звісно ж стала.
Чи можна це оновлення назвати оновленням? Більше тягне на незначний рефреш.
Чи купувати це покоління чи знову чекати наступне? Ну чекати можна вічно, а день ідеальних речей може не настати, а події у країні та у світі, нажаль рідко коли змінюються на користь покупця. Якщо карта вже за стара, то скоріше відповідь - ТАК.
Можливо драйвера вже змінюють ситуацію, і можливо все таки вони драйверами підтягнуть показники, але чудес на світі не буває, і реальний факт у тому що це покоління поки, що не дотягую, це моя думка і крапка. Ви звісно ж залишитесь при своїй. Надобраніч.