Останні статті і огляди
Новини
Borderlands 4 вийде на два тижні раніше запланованої дати
-
Shaolin_Style
Member
-
Lekrs
Member
Яка різниця, кілька тижнів раніше, пізніше...
-
ilcattivo
Junior
Якийсь Сталкер 2 навпаки
Прекрасна гра зі своїм своєрідним саркастичним гумором, рад що з процесом розробки у них все в порядку

Прекрасна гра зі своїм своєрідним саркастичним гумором, рад що з процесом розробки у них все в порядку
-
Rederst
Member
Буде все те саме тільки потребуватиме обігрівача кімнати подорожче.ilcattivo: ↑ 30.04.2025 11:43 Якийсь Сталкер 2 навпаки![]()
-
Kashtan
Member
Популярна серія.
Але ГТА6 - це запуск не року навіть, а декади.
Але ГТА6 - це запуск не року навіть, а декади.
-
SKYJAKER
Member
писали що весь "гумор борди" вирізали. а так чим далі тим гірше, 3 частину проходив навіть субтитри не читав, а 2 частина була вилизана вздовж і поперекilcattivo: ↑ 30.04.2025 11:43 Якийсь Сталкер 2 навпаки![]()
-
Васильович
Member
Я впевнений, що Ренді вже й DLC та Season Pass на два роки вперед наклепавBorderlands 4 вийде на два тижні раніше запланованої дати

Люблю "борду", але зловживання DLC - то її бич

P.S. Знаю, що буває ще й гірше, але anyway.
-
daesz
Member
Надіюсь, сюжет буде кращим ніж в БЛ3 та Вондерленді, геймплейно сумнівів немає, що це буде черговий бенґєр 
До слова - всі 4 нові грабельні персонажі виглядають чуть більше ніж унило

До слова - всі 4 нові грабельні персонажі виглядають чуть більше ніж унило

-
walkman3000
Member
тупо я, все що після то кал для "modern audience"SKYJAKER: ↑ 30.04.2025 18:532 частина була вилизана вздовж і поперек