Razer представила мишу Pro Click V2 з вертикальним хватом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
ого, ніколи не бачив цю клавіатуру з портом для айфону/айподу. у мене була така чорна, без епл-коннектора років 15 чи 16 тому

Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
спойлер
Зображення
чи він там був і треба було просто зняти цей прикол? блін, я щось пропустив цей момент :lol: хоча клавіатурою кілька років користувався, мабуть з 09 по 12 десь
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

leif: 25.04.2025 17:08 ого, ніколи не бачив цю клавіатуру з портом для айфону/айподу. у мене була така чорна, без епл-коннектора років 15 чи 16 тому
это Pro Type, была еще версия с Mac раскладкой: https://www.ilounge.com/index.php/revie ... -ipod-dock
leif: 25.04.2025 17:08 чи він там був і треба було просто зняти цей прикол? блін, я щось пропустив цей момент :lol: хоча клавіатурою кілька років користувався, мабуть з 09 по 12 десь
не, у вас была Razer Tarantula, у нее слот расширения под другие нужды:
у Tarantula есть ещё одна весьма интересная особенность. По заявлению производителя, этот продукт является первой в мире клавиатурой, имеющей возможность расширения. В верхней части корпуса есть небольшая заглушка, скрывающая разъём USB. Под этот слот выпускается довольно широкая лампа Battle Light для подсветки всех кнопок ярко-голубым светом, а также web-камера Battle Eye.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Якось користувався вертикальною мишою, спочатку незвично але потім звикаєш і в принципі зручно.
leif
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 26.04.2025 02:41 у нее слот расширения под другие нужды
аа, точно точно, тепер згадав :up:

взагалі, як для мембранки клавіатура була нічогенька, наскільки я пригадую. принаймні для нєіскушонного кастомами по $1к+ за бербоун мене в ті роки)
0kie
Member

Повідомлення

Не взлетит такая мышка. Не для массового пользователя. Причина проста - здесь надо больше разнообразия под пользователя: размер руки, хват и привычки для пальцев какие кнопки какими нажимать. У меня рука не большая, привык к когтевому хвату и перепривыкать не получается. Также привык к тому, что средний палец всегда висит в воздухе на колёсиком и назад уже тоже не перепривыкну. На любой мышке с любыми размерами и эргономикой. Также привык к двум боковым кнопкам, которые удобны как шутерах для смены оружия, так и в том же браузере листать страницы вперёд-назад. И где это всё на данной мышке? Или нет, или крайне неудобно реализовано. Плюс ещё угол наклона важен - правильно выше говорили.
Короче - :down:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Tiufin: 25.04.2025 15:37
L_V_S: 25.04.2025 15:06Вертикальні миші єдине що можу використовувати, але ж на них багато не заробиш - то му норм мишей і нема (сенсор наприклад)
а чому на вертикальних мишах багато не заробиш, а на горизонтальних - заробиш? В чому різниця?
Йдеться скоріш за все про виробників мишей . Що вертикальні мало хто купує на відміну від горизонтальних.

Пробував від Logitech МХ подібний формат , і дійсно дуже комфортно для зап'ястя, але не для шутерів. Хіба щось покрокове чи City Skyline ялозити можно, в швидкі ігри це просто :puke:
VovaII
Member

Повідомлення

_Andrik_
в швидкі ігри це просто :puke:
— Саме тому я і перепитував: чи не виникає бажання «загрібати» правою рукою в шутерах?
А взагалі, існують же мишки «під праву руку», які типу напіввертикальні.
+Felix+
Member

Повідомлення

leif: 25.04.2025 13:26 як взагалі враження від вертикального хвату? наскільки швидко звикаєш? немає бажання повернутись назад на класичний?
На роботі юзаю вертикальну (вже штуки три різні перепробував) - бажання міняти на класичну досі нема (але треба щоб форма підійшла і лягла в руку).
А от вдома для Ігор використовую класичну бо вертикальна для цього не дуже підходить. До того ж висота зазору між столом і столешницкю не дозволяє юзати такі високі вертикальні миші, не кажучи вже про якість.
Відповісти