Новини
Останні статті і огляди
Bethesda випустила The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Гру перенесли на Unreal Engine 5
-
Deepfreezer
Member
Нарешті дочекався! Попробую в Геймпасі, якщо сподобається, то куплю Делюкс с доповненнями, бо Shivering Islands у свій час так і не пройшов.
P.S. Бесідка, а тепер давай за Morrowind швидесенько і десь за 2 рочки можна релізнути, якраз перед TES 6
P.S. Бесідка, а тепер давай за Morrowind швидесенько і десь за 2 рочки можна релізнути, якраз перед TES 6
-
vsx
Member
В последнее время мода перенести старую игру на УЕ5 и назвать это ремастером. Какой же это ремастер, это новая игра по сути.
Готика случайно не ремастер?
Готика случайно не ремастер?
-
kairo
Member
Не перекручуйте. Англійська, це міжнародна мова. І 90% ігор мають її, як оригінальну. Інші 10% мають її, як локалізацію.anyname: ↑ 23.04.2025 08:24Угу.будьмо поліглотами.Польска заради Відьмака, німецька заради Готики , японська через Цусіму ФФ та іншеkairo: ↑ 22.04.2025 21:51 Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.треба ж грати саме в оригіналі.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
В Чехії високий рівень знання англійської.proos: ↑ 23.04.2025 08:30 Тоже самое и чехи. Очень портится настроение у них когда говоришь им - учите английский, вы же в Евросоюзе. На что они отвечали - зачем? Нам достаточно родного языка.
-
anyname
Member
Я не перекручую , а знаю якість англійської локалізації в ігор Піраній. Японські ігри також краще звучать саме на японській. А для локалізації Відьмака в англійській замало матюківkairo: ↑ 23.04.2025 12:21Не перекручуйте. Англійська, це міжнародна мова. І 90% ігор мають її, як оригінальну. Інші 10% мають її, як локалізацію.anyname: ↑ 23.04.2025 08:24
Угу.будьмо поліглотами.Польска заради Відьмака, німецька заради Готики , японська через Цусіму ФФ та іншетреба ж грати саме в оригіналі.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:В Чехії високий рівень знання англійської.proos: ↑ 23.04.2025 08:30 Тоже самое и чехи. Очень портится настроение у них когда говоришь им - учите английский, вы же в Евросоюзе. На что они отвечали - зачем? Нам достаточно родного языка.
-
kairo
Member
Піраній вже немає. Японські ігри, це виключення і вони все одно мають англійську локалізацію. Відьмак грав колись із російською та пару років назад з англійською, остання точно нічим не гірша.anyname: ↑ 23.04.2025 12:31 Я не перекручую , а знаю якість англійської локалізації в ігор Піраній. Японські ігри також краще звучать саме на японській. А для локалізації Відьмака в англійській замало матюків![]()
99% контенту в світі доступно англійською, тому її необхідно знати. Інші мови за бажанням. Про що можна говорити, якщо навіть русня англійську знає краще за українців.
-
VovaII
Member
Чи хтось пам'ятає скільки оригінал займав?На накопичувачі гра займе 125 ГБ.
-
Deepfreezer
Member
Він йшов на 2х DVD, я покупал ліцензію 1С, добре пам'ятаю. На диску займало біля 10ГбVovaII: ↑ 23.04.2025 14:22Чи хтось пам'ятає скільки оригінал займав?На накопичувачі гра займе 125 ГБ.![]()
-
DEF__IniT__
Member
MessiaH
Ну да, куда там мусору на УЕ5 до шедеврального старфілда
Ну да, куда там мусору на УЕ5 до шедеврального старфілда
-
vsx
Member
DEF__IniT__
кстати, а почему его на движке старфилда не выпустили?
кстати, а почему его на движке старфилда не выпустили?
-
Deepfreezer
Member
Тому що Бесідка сама у 2021му займалась Старфілдом, і не могла потягнути ще й це. А більш ніхто в їхньому вбогому GameBryo не шарить.
-
_nevermind
Member
делайте кружок по интересам и переводите все игры на украинский.Stonecross: ↑ 23.04.2025 02:34
В Україні мало того, що споживачів на 30% менше, так третина із них "на радном сдєтцтва ґаваріт", а ще третина — не визначилася. От і виходить, що є умовно мільйони 3, кого реально цікавить укр локалізація в першу чергу — і купівельна спроможність яких в кілька разів гірша.
...
Залишатиметься тільки скігліті)))
русня так и делает, фанатские студии делают ру озвучку там где ее не было изначально.
-
Васильович
Member
-
_nevermind
Member
ну, молодцыВасильович: ↑ 23.04.2025 18:59З розморозкою_nevermind: ↑ 23.04.2025 18:54и переводите все игры на украинский![]()
вот так это и делается
-
Tetronga
Member
13.6 ГБ в мене.VovaII: ↑ 23.04.2025 14:22Чи хтось пам'ятає скільки оригінал займав?На накопичувачі гра займе 125 ГБ.![]()
-
Matumba92
Member
Поиграл на профильной системе, она конечно далеко не новая но всё же.
В закрытых помещениях поставил лок 60фпс и получил 52-60фпс на средних настройках с длсс качество, при фулл шд разрешении, вполне играбельно.
Выходишь в опен ворлд и ФПС просаживался до 30+ иногда поднимается до 55+ но в основном ниже 40.
В опен ворлде приходится ставить всё на минимум и длсс производительность, картинка становится мыльной и ужасной, неиграбельно.
А говорили в сталкер оптимизация плохая. Я там на средних в основном имел 65-75 кадров при приемлемой картинке.
В закрытых помещениях поставил лок 60фпс и получил 52-60фпс на средних настройках с длсс качество, при фулл шд разрешении, вполне играбельно.
Выходишь в опен ворлд и ФПС просаживался до 30+ иногда поднимается до 55+ но в основном ниже 40.
В опен ворлде приходится ставить всё на минимум и длсс производительность, картинка становится мыльной и ужасной, неиграбельно.
А говорили в сталкер оптимизация плохая. Я там на средних в основном имел 65-75 кадров при приемлемой картинке.
-
anyname
Member
Ліцензійне золоте видання з болотянською озвучкою було на 1 DVD з усіма dlc. Не золоте видання 3 DVD , один сама гра , на двох інших лицарі та остров.бритва,замок , печера , броня для лошаді , й здається планетарій активувалися окремо патчем для золотого видання .Deepfreezer: ↑ 23.04.2025 15:34Він йшов на 2х DVD, я покупал ліцензію 1С, добре пам'ятаю. На диску займало біля 10Гб![]()
-
vansoul
Member
Давно хотел перепройти обливион, а тут такой подгон в виде ремастера. Вчера успел побегать часик, впечатления супер. Графика сочная, лагов нет, красота. 50 баксов за хороший ремастер не жалко)
Надеюсь до фоллаута тоже очередь дойдет
Надеюсь до фоллаута тоже очередь дойдет
-
AntonyKandaurov
Member
kairo
я б так не сказав) а ось матюків українських знання дуже добре в них)В Чехії високий рівень знання англійської.
-
gast_
Member
Сільноє заявлєніє. Перевіряти я його, звісно, не буду.kairo: ↑ 23.04.2025 12:38навіть русня англійську знає краще за українців.
-
kairo
Member
gast_
- спойлер