Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

feniks_tm: 21.04.2025 22:03 Ну, ті ж JT1 уже починають конкурувати з 770ками, але звісно не для студійних сценаріїв. Правда, і 770 далекі від референсу для даного юзкейсу.
не слухав їх, але думаю, що таки вони простіші будуть. Хоча мені вже давно такий формфактор нецікавий, надаю перевагу зручності та комфорту з пожертвою звуком. то ж мій ідеал - легенькі (не важчі 100гр) безпровідні :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

feson: 21.04.2025 20:19
lewerlin: 21.04.2025 11:55
Це "база" стерео. В будь-яких "музичних" вухах це за замовчуванням. А от в геймерських - не факт і ліпиться свистілками типу долбі, та й то більше враження створюється( а інакше людей з Баєрами не банили б "за чіти" :laugh: ).
Наразі в нижньому ціновому сегменті - Такстари та Суперлюкси це імба як для геймінгу так і для музики.
Вражає що за 20-30 уе - звук рівня майже Баєрів 770.
Велика 50мм мембрана та неодіми - роблять звук.
У мене були перші клауди які на базі такстарів і вони за свої гроші одне з найкращих що знайти, але після того як взяв 770 - різниця дуже відчутна.
SERGBILL
Member

Повідомлення

шукаю щось типа такого https://rozetka.com.ua/ua/defunc-m1202/ ... FxEALw_wcB
але з хоча б трохи якіснішим звуком, якби хтось щось подібне порадив, було б чудово
sdbndfgn
Member

Повідомлення

SERGBILL koss porta pro?
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 21.04.2025 22:03Правда, і 770 далекі від референсу для даного юзкейсу
Тому на студіях зазвичай присутня не одна пара навушників і монітори ліпше коли не одні, а ще й різного поля

Наприклад:
Навушники, монітори середнього та ближнього поля
Зображення
SERGBILL
Member

Повідомлення

sdbndfgn: 21.04.2025 22:27 SERGBILL koss porta pro?
у мене є звичайні і вони таке собі, а безпровідні ще гірше звучать.
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 22.04.2025 00:56у мене є звичайні і вони таке собі
Чим запам'ятались: бас, бас, бас
diman510
Junior

Повідомлення

lewerlin: 21.04.2025 21:17
diman510: 21.04.2025 14:39І ваша аналогія з "проїхати на форді, щоб відчути різницю" дуже влучна! Іноді, щоб по-справжньому оцінити переваги чогось вищого класу, потрібно відчути контраст, повернувшись до більш "земних" варіантів.
Я про те, що з Ланоса достатньо пересісти на звичайний С/В класс, щоб отримати ВАУ.
diman510: 21.04.2025 14:39Ха! Ось тут ви зачепили ще одну болючу тему для багатьох автолюбителів! "БМВ - лайно" - це дуже смілива заява, особливо серед тих, хто цінує цю марку за її динаміку, керованість та престиж.
Мені свого часу доводилось багато спілкуватись з людьми, що серйозно займались автомобілями. Абсолютно одностайно всі плювались. Це не машина.
Тоді все зрозуміло :lol:
sdbndfgn
Member

Повідомлення

SERGBILL
а відпишіть тут якщо зайдете щось цікаве :)
SERGBILL
Member

Повідомлення

lewerlin: 21.04.2025 11:35 "Музичні" вуха за 100 баксів, місця не залишать від геймерського барахла за 300
деякі моделі геймерських - це розмальовані музичні з прикрученим мікрофоном, то ж виключення є :)

Відправлено через 19 хвилин :
feniks_tm: 21.04.2025 22:03 Правда, і 770 далекі від референсу для даного юзкейсу.
в даному юзкейсі це саме референс, використовуються майже всіма студіями, включно з самими топовими)
st17
Member

Повідомлення

Питання по DAC-Amp, дивлюсь тут також це обговорюється.
Дано:
- Adam Artist 5 (зараз підключені через свій DAC)
- кілька навушників, від Senn 650 до дуже тугих планарів Hifiman he6se v2
- звукова Sound BlasterX G6 з підсилювачем, яка Hifiman XS ще тягне якось, а з he6se все погано.

Що хочеться: поміняти G6 і мати окрему коробочку з крутилочкою на столі, через яку можна було б підключити і адами і навушники, і не перемикатись постійно в мікшері вінди.

Що я бачу серед варіантів:
- Schiit Jotunheim - все в одному, одна коробочка, але треба вибирати плату DАС
- є ті самі HIFIMAN, умовно модель EF500 чи EF600
- брати окремо якийсь Topping AMP+DAC (от є зараз на олх Topping D90 + A90) - дорожче за Schiit, і дві коробки.

Досвіду з цими пристроями не мав, цікавить чистий натуральний натуральний звук, без забарвлень, і зручність в користуванні. Буду вдячний відгуку людей, що мацали такі пристрої.
Я так розумію, що є багато неочевидних деталей, типу там можливості підключення кількох пар, балансного підключення з більшою потужністю (балансним підключенням не користувався), пам'яті по гучності і тд.
Radio Bay
Member

Повідомлення

st17: 24.04.2025 18:09 - Schiit Jotunheim - все в одному, одна коробочка, але треба вибирати плату DАС
- є ті самі HIFIMAN, умовно модель EF500 чи EF600
- брати окремо якийсь Topping AMP+DAC (от є зараз на олх Topping D90 + A90) - дорожче за Schiit, і дві коробки.
Скільки не слухав Топпігів не цікаво вони грають. Hifiman EF600 та інші - невиправдані очікування але тут суб'єктівно. Jotunheim з мульбітом то грає. Після Г6 обидва будуть стрибком на іншу планету, обидва будуть супер. Стопудово ткнути пальцем не візьмусь. Пропоную вгадати та віддатися інту]ції міх Йотенхеймом та EF600, розуміючи, що обидва будуть класні
st17
Member

Повідомлення

Radio Bay: 24.04.2025 22:12 Скільки не слухав Топпігів не цікаво вони грають. Hifiman EF600 та інші - невиправдані очікування але тут суб'єктівно. Jotunheim з мульбітом то грає. Після Г6 обидва будуть стрибком на іншу планету, обидва будуть супер. Стопудово ткнути пальцем не візьмусь. Пропоную вгадати та віддатися інту]ції міх Йотенхеймом та EF600, розуміючи, що обидва будуть класні
Дякую за відповідь. Schiit концептуально, так би мовити, подобається - гарна красива коробочка.
Радите саме мультібіт, а не ES9028?

Може якісь інші варіанти теж ОК, що у нас доступні? Бо Schiit треба трохи повозитись, щоб привезти.
Radio Bay
Member

Повідомлення

st17: 24.04.2025 23:21Радите саме мультібіт
Так, 100%. Особливо до Адамів.
st17: 24.04.2025 23:21Бо Schiit треба трохи повозитись, щоб привезти
Раджу повозитися, це девайс надовго, воно того коштує. У класі цих двох нічого на думку не приходить
Radio Bay
Member

Повідомлення

st17: 24.04.2025 23:21Schiit концептуально, так би мовити, подобається - гарна красива коробочка
До речі, купувати на офсайті?
Востаннє редагувалось 25.04.2025 16:16 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
st17
Member

Повідомлення

Radio Bay: 25.04.2025 16:06 До до речі, купувати на офсайті?
Так, не бачу якихось інших варіантів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

st17: 25.04.2025 16:13Так, не бачу якихось інших варіантів
Норм, я там Lyr брав. Тут одразу замовити USB, не хайенд, але не поганий, $25
До речі, не забуваємо правильно вибрати наругу та вилку мережевого кабелю (EuroPlug). Не знущаюсь, але бувало, з напругою не в мене але вилку пролоблював раз
По дизайну мені теж Шііти подобаються, міцний промисловий дизайн.
Alexsandr
Member

Повідомлення

В связи с потерей Sony WI-XB400 ищется бюджетная замена. В целом звук у сони меня устраивал (только были привередливы к амбушюрам, не на всех был бас).
В продаже можно найти и сейчас эту модель, но думаю, что на давно снята с производства и акумулятор там под вопросом, да и продажи у частников, состояние тоже под вопросом.
Поэтому, что есть достойного и бюджетненько, не за все деньги мира? Нужны басы и не в ущерб остальным частотам. 1more colorbuds 2 к примеру не дает басов, если добавить в эквалайзере внешнем (софт от ушей фигня), то начинают проседать по громкости во время ударников :) волнообразная такая громкость получается. И как выяснилось они похоже чувствительны кодеку, на разных кодеках играют по разному. Где-то басов больше появляется, но в ущерб высоким и средним, как будто все частоты просто сдвинули вниз, где-то хорошо с высокими, но низов вообще нет. Не хотелось бы на подобные попасть.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Alexsandr: 26.04.2025 23:17В связи с потерей Sony WI-XB400 ищется бюджетная замена. В целом звук у сони меня устраивал
Если устраивал, то вариант тут
Відповісти