Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
XAHYPIK
Junior

Повідомлення

А в когось був досвід використання HyperX Alloy Rise ?
Може є щось схоже повнорозмірне, з хотсвапом але бездротове?
7mindfields
Member

Повідомлення

XAHYPIK: 19.04.2025 17:41 А в когось був досвід використання HyperX Alloy
Це сміття
leif
Member

Повідомлення

XAHYPIK: 19.04.2025 17:41 А в когось був досвід використання HyperX Alloy Rise ?
то що я знаю, і раджу тут кожен раз коли починають питати за 100% лейауті, воно дорожче, в 10к грн там ніяк не впишешся. Ну і це не пребілд. А так щоб в вашому бюджеті то тут :dontknow:
feniks_tm
Member

Повідомлення

XAHYPIK: 19.04.2025 17:41 А в когось був досвід використання HyperX Alloy Rise ?
Взяти нову Aula F108 і не паритись, щось кардинально краще буде щонайменше х2 по ціні (і це явно не HyperX :lol:). Але загалом я більше прихильник формату F99, якщо треба нампад.
artko
Member

Повідомлення

взяти нову Keychron K10 Pro QMK/VIA і не паритись. і похідні коди є в наявності, і виробник не із самих поганих..

товариш leif, мабуть, згодиться - що наявність у доступі усього ПЗ це непогано :)
leif
Member

Повідомлення

artko: 20.04.2025 13:10товариш leif, мабуть, згодиться - що наявність у доступі усього ПЗ це непогано
о, ще б пак :lol:
XAHYPIK
Junior

Повідомлення

Дякую, я про Keychron K10 Pro питав (вже навіть і замовив). Просто товариш leif сказав що Keychron таке собі, тому я став рити далі :rotate:

Гаразд, а якщо забути про бюджет?
leif
Member

Повідомлення

XAHYPIK
Qk100 або qk101 + світчі на вибір + кейкапи

Про кейкрон я сказав, що на свої гроші все нормально, але K серія це базова серія у виробника і клавіатура за 60 баксів це клавіатура за 60 баксів :)
artko
Member

Повідомлення

XAHYPIK: 20.04.2025 14:38 Дякую, я про Keychron K10 Pro питав (вже навіть і замовив). Просто товариш leif сказав що Keychron таке собі, тому я став рити далі :rotate:
ну, мій keychron q3 he дивується, що він поганий :) але то таке. у них багато модіфікацій.

той же keychron k10 і keychron k10 pro - трохі різні!

а ще на сайті qmk (одна з найвідоміших прошивок під клавіатури) - на кейхрон нарікань на порушення ліцензій нема, а от усілякі інші - повно...
https://docs.qmk.fm/license_violations

побачив там декілька доволі відомих брендів :)
leif
Member

Повідомлення

artko: 20.04.2025 15:06декілька доволі відомих брендів
китайці на місці :write: включно з owlab/qk, tkd, WS

вони там, мабуть, навіть не розуміють в чому проблема :laugh:
Alltuir
Member

Повідомлення

Вітаю! Порадьте будь ласка якусь механічну клавіатуру на заміну Logitech g810, бо друкую це і плачу)) Вона то працює нормально, то глючать майже всі клавіші... Бюджет 2-4к грн, але цікавить саме топ варіант ціна/якість для нечастих каток у ПАБГ та набирання коротких текстів.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Alltuir: 21.04.2025 22:34 Вітаю! Порадьте будь ласка якусь механічну клавіатуру на заміну Logitech g810, бо друкую це і плачу)) Вона то працює нормально, то глючать майже всі клавіші... Бюджет 2-4к грн, але цікавить саме топ варіант ціна/якість для нечастих каток у ПАБГ та набирання коротких текстів.
Я так розумію, знову фулсайз, чи розглядаєте і інші формати?
Alltuir
Member

Повідомлення

та не принципово, можу розглянути і інші. Бажано укр розкладка або можливість її нанесення. Ще на g810 подобається регулювання гучності на клавіатурі.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Замовив на заміну/погратись комплект TTC Silent Bluish White V2 на основі оглядів/відгуків. Кажуть/пишуть що в своїй ніші типу бімба. Шановне панство хтось юзав їх?
Хотів саме тихі і тактильні з коротким ходом.
7mindfields
Member

Повідомлення

VolandInferno: 24.04.2025 20:37 Замовив на заміну/погратись комплект TTC Silent Bluish White V2 на основі оглядів/відгуків. Кажуть/пишуть що в своїй ніші типу бімба. Шановне панство хтось юзав їх?
Хотів саме тихі і тактильні з коротким ходом.
Можливо серед тих що з коротким ходом, бо з тихих тактильних зі звичайним 4мм ходом durock t1 silent shrimp мають бути гарні, серед бюджетних akko silent penguin також непогані
VolandInferno
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.04.2025 23:12Можливо серед тих що з коротким ходом, бо з тихих тактильних зі звичайним 4мм ходом durock t1 silent shrimp мають бути гарні, серед бюджетних akko silent penguin також непогані
Дякую. Ну потестимо, все одно вже замовив:) Може 45уе вилетять в трубу)
shnok
Member

Повідомлення

Aula75 все ще топ за свою ціну?
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 25.04.2025 17:18 Aula75 все ще топ за свою ціну?
https://epomaker.com/products/cidoo-v65 ... 3989755188 за $50-60, якщо 65% вистачає, весь білд на алі можна знайти по такій самій ціні під час розпродажів
Відповісти