У Metro 2033 Redux новий рекорд популярності: в Steam зафіксовано понад 48 тисяч гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити У Metro 2033 Redux новий рекорд популярності: в Steam зафіксовано понад 48 тисяч гравців
Теж здивувався стрибку онлайну гри вчора. Радий за 4А Games.
Rederst
Member

Повідомлення

Безкоштовно й оцет солодкий.
Georgin
Member

Повідомлення

Rederst

П'єте регулярно? :)

Я, наприклад, зазвичай навіть не беру сміття, яке регулярно роздають на Epic - не кажу чи вже про те, щоб в нього грати.
Евгений King
Member

Повідомлення

Georgin: 16.04.2025 13:08 Rederst

Я, наприклад, зазвичай навіть не беру сміття, яке регулярно роздають на Epic - не кажу чи вже про те, щоб в нього грати.
Ну дивіться, у мене в EGS тільки Metro LL Redux, в steam була тільки 2033 звичайна, не Redux і те не з роздачі, а бонус код з якоюсь з нових відеокарт колись давно дали...
Здається 2033 Redux таки дійсно колись роздавали, та я прохлопав вухами, але то не точно.
Зважаючи, що у свій час я в Метро не грав, най буде на аккаунті, тим паче фулл українська локалізація.
Conqistador
Member

Повідомлення

Так раздают безплатно, осталось несколько часов халявы
vsx
Member

Повідомлення

помню когда HL2 раздавали тоже что-то подобное было
Alligator
Member

Повідомлення

Ви тільки, що хотіли зробити Rederst ідіотом, при цьому якогось біса згадуєте "Epic" і про те, що "не берете не потрібне для себе", це дуже два значимі факти коли розмова йде про гру в Steam, про безкоштовну роздачу в Steam та про рекорд гравців, що каже, про зацікавленість гравців. :laugh:
LordTornado
Member

Повідомлення

Эпики далеко не всегда раздают мусор. Например, они раздавали ГТА5, трилогию про Бэтмена, трилогию нового Tomb Raider, Plague Tale и первый Kingdom Come.
VladimirV
Member

Повідомлення

Вже більше року мабуть ігри серії Mетро Redux (2033, Last Light) продають на регулярнх розпродажах по 1 долару, тобто 38-40 гривень, це те що на очі попадалось безліч разів коли дивився розпродажі. Ексодус на розпродажах ну 2-3 долара, а може й менше.
Дивна річ, 40 гривень то що так багато, що онлайн прям повинен взлетіти в космос. Що за них ще купити можна?
Я не проти халяви і роздач, але камон, роздають те що в будь яку акцію коштує 1 долар..
Georgin
Member

Повідомлення

Евгений King
LordTornado

Відчуваю, що недостатньо зрозуміло висловився:

1. Тема про роздачу "Metro" і високий онлайн на фоні цієї роздачі.

2. Комрад kairo порадів за розробників гри.

3. Юзер Rederst заявив, що на "халяву і оцет солодкий" - тобто гра не дуже, але всі на халяву взяли і тому такий онлайн.

4. Я зауважив, що якби гра не була цікавою, то навіть халява не викликала б ніякого ажіотажу і не було б сплеску гравців. "Epic" - це найпростіший приклад, ніхто ж не буде сперечатись, що саме там найчастіше роздають безкоштовні ігри (про якість цих ігор річ зараз не йде)? От я і мав на увазі фразою "п'єте регулярно?", що люди не будуть ("пити") грати навіть у безкоштовні ігри, якщо вони не цікаві ("оцет"), а тому не потрібно високий онлайн асоціювати виключно з халявою. І пояснив на власному прикладі, що відверту фігню не врятує ніяка халявна роздача. Люди, як максимум, просто жмакнуть "додати в бібліотеку", або й взагалі проігнорують - грати в нецікаву фігню ніхто не буде навіть безкоштовно.

Сподіваюсь, тепер точно все зрозуміло виразив :)

Alligator
Щодо Вас, то Ви взагалі, абсолютно, цілком і повністю не зрозуміли нічого з того, про що я писав. І, як наслідок, написали мені у відповідь маячню.
Wahoo
Member

Повідомлення

Окай, раздают, а 16:9 как сделать? Кто-нить знает?
Так то игры давно куплены. Хотел перепройти, но так и не понял как на стандартном 1440р мониторе получить не сплющенную картинку.
Pro100SSK
Member

Повідомлення

оце ти підпалив кубло :D :D :beer:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 16.04.2025 12:59 Радий за 4А Games.
Навіщо впопуляризувати болота, тим більш 4А, це зрадонька :shuffle:
nochnik89
Member

Повідомлення

VladimirV: 16.04.2025 14:06Дивна річ, 40 гривень то що так багато, що онлайн прям повинен взлетіти в космос. Що за них ще купити можна?
возможно всплеск среди людей, кто вообще не в теме про эти игры. Люди попробовали впервые им понравилось. Возможно заграничная аудитория. У меня то в стиме давно все куплено и взято на шару на эпик геймс. Отличные игры. Я ради метро первого в свое время обновлял железо )

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
OldGoodGames: 17.04.2025 04:26Навіщо впопуляризувати болота, тим більш 4А, це зрадонька :shuffle:
голову ленину отстреливал ? маст хев действие в игре :rotate: какая-то странная популяризация болот :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 17.04.2025 04:26
kairo: 16.04.2025 12:59 Радий за 4А Games.
Де ви там вже зрадоньку побачили?
Echo_Night
Junior

Повідомлення

nochnik89: 17.04.2025 06:51
VladimirV: 16.04.2025 14:06Дивна річ, 40 гривень то що так багато, що онлайн прям повинен взлетіти в космос. Що за них ще купити можна?
возможно всплеск среди людей, кто вообще не в теме про эти игры. Люди попробовали впервые им понравилось. Возможно заграничная аудитория. У меня то в стиме давно все куплено и взято на шару на эпик геймс. Отличные игры. Я ради метро первого в свое время обновлял железо )

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
OldGoodGames: 17.04.2025 04:26Навіщо впопуляризувати болота, тим більш 4А, це зрадонька :shuffle:
голову ленину отстреливал ? маст хев действие в игре :rotate: какая-то странная популяризация болот :laugh:

Я помню как на болотах полыхало от ачивки "Декомунизация". :lol:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 17.04.2025 12:11
OldGoodGames: 17.04.2025 04:26
Де ви там вже зрадоньку побачили?
навіщо взагалі робити українцям гру про болота?
от я розумію щось у дусі сурьйозного сема про масовий та веселий відстріл русні від гарної студії це була б перемога! :)
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 17.04.2025 18:43 навіщо взагалі робити українцям гру про болота?
от я розумію щось у дусі сурьйозного сема про масовий та веселий відстріл русні від гарної студії це була б перемога! :)
Гру зробили 15 років тому. Автор до речі, в розшуку МВС руснявої федерації за дискредитацію збройних формувань рф.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 17.04.2025 18:52
OldGoodGames: 17.04.2025 18:43 навіщо взагалі робити українцям гру про болота?
Гру зробили 15 років тому. Автор до речі, в розшуку МВС руснявої федерації за дискредитацію збройних формувань рф.
а я бачив реальне відео не автор просить пуйло заборонити його книги в Україні а пуйло відповідає, що нехай поширюється узький мир
DEVES
Member

Повідомлення

Глянул свой профиль в стиме и вспомнил, что начал им пользоваться благодаря бесплатной раздаче оригинального Метро 2033 в далёком 2012году
Дата регистрации: 11 декабря 2012 г
Відповісти