Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
NN
Junior
Добрый день
Нужен фулл хд монитор под игры
Что можете посоветовать?
Бюджет 5-7к
Что можете посоветовать?
Бюджет 5-7к
-
heidfeld
Member
https://hotline.ua/computer-monitory/iiyama-g2470hs-b1/NN: ↑ 14.04.2025 23:24 Добрый день
Что можете посоветовать?
Бюджет 5-7к
-
VolandInferno
Member
В цьому бюджеті вони всі приблизно однакові, тому обирайте по дизайну.NN: ↑ 14.04.2025 23:24 Добрый день
Что можете посоветовать?
Бюджет 5-7к
-
shnok
Member
обирайте більшу діагональ, тому що фактично нічого не виграєте, gl850 і зараз хороший моніторlefrin: ↑ 14.04.2025 22:10 Почитав трошки вєтку, огляди але шось шва добрать так і не зміг.
Наразі LG 27GL850, хочу оновити на щось більш достойне але також із лінійки IPS - щоб була швидша матриця, та більш гарні кольори.
Надивився я на Асус, але так я шва і недоберу шо краще.. як приклад Asus ROG Strix XG27ACMG вроді як новіший... та Asus ROG Strix XG27AQ - вроді як старіший але фіг пойми по оглядам шо буде на заміну краще, та чи буде все ж таки різниця. А ще на цей дивився ROG SWIFT PG279QM - порівнював дивився, як у стінку..
Буду дуже вдячний за рекомендації... Бо шось ну прям дуже тяжко іде...
-
lefrin
Member
Тобто більш якісної матриці IPS я не отримаю? Якби 5 років вже з релізу мого старпьора пройшло..shnok: ↑ 15.04.2025 00:15обирайте більшу діагональ, тому що фактично нічого не виграєте, gl850 і зараз хороший моніторlefrin: ↑ 14.04.2025 22:10 Почитав трошки вєтку, огляди але шось шва добрать так і не зміг.
Наразі LG 27GL850, хочу оновити на щось більш достойне але також із лінійки IPS - щоб була швидша матриця, та більш гарні кольори.
Надивився я на Асус, але так я шва і недоберу шо краще.. як приклад Asus ROG Strix XG27ACMG вроді як новіший... та Asus ROG Strix XG27AQ - вроді як старіший але фіг пойми по оглядам шо буде на заміну краще, та чи буде все ж таки різниця. А ще на цей дивився ROG SWIFT PG279QM - порівнював дивився, як у стінку..
-
alumem
Member
lefrin
Больше контраста, возможно, но сомневаюсь что эти асусы дадут вам его
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
NN
NN
- спойлер
-
walkman3000
Member
наступний крок це мінілед іпс, але там ціна вже як за олед майже.lefrin: ↑ 15.04.2025 09:06Тобто більш якісної матриці IPS я не отримаю? Якби 5 років вже з релізу мого старпьора пройшло..
-
lefrin
Member
Та дивився я цей огляд... їх фіг поймеш... по відчуттю виходить шо нічо не змінилось, тільки максимально дорогі моделі можуть надати бонус - але цінник виходить же такий самий як у ОЛЕД.. якого фіга переплачувати за IPS якщо ОЛЕд буде пушкою...alumem: ↑ 15.04.2025 09:25 lefrin
NN
- спойлер
PG27AQN - от як тут, щей тут вже ELMB 2 вроді завезена, а ціна касарь...
-
alumem
Member
lefrin
Обзор не для вас скидывал)
Ну до 20к можете g pro 27 взять, но желательно там, куда потом отнести можно будет.
Сам еще не юзал, но кому-то нравится, а другие пишут что гуано, вообщем нужно самому смотреть
Ну до 20к можете g pro 27 взять, но желательно там, куда потом отнести можно будет.
Сам еще не юзал, но кому-то нравится, а другие пишут что гуано, вообщем нужно самому смотреть
-
lefrin
Member
g pro 27 - хм, дуже цікавий моніторчик, почитаєм відгуки і огляди. Дяка!alumem: ↑ 15.04.2025 11:04 lefrin
-
byaka
Member
цікавий якщо ШIМ не турбуєlefrin: ↑ 15.04.2025 11:56g pro 27 - хм, дуже цікавий моніторчик, почитаєм відгуки і огляди. Дяка!alumem: ↑ 15.04.2025 11:04 lefrin
-
den55den
Member
Сильний ШИМ ?
-
byaka
Member
навiть не дивився
-
lefrin
Member
Оу, а таке нехотілось би... шо за приколи з цими IPS за 5 років... фіг пойми
-
byaka
Member
А зараз нема хороших монiторiв.lefrin: ↑ 15.04.2025 13:02Оу, а таке нехотілось би... шо за приколи з цими IPS за 5 років... фіг пойми
-
lefrin
Member
Пропонуєте повністю забити болт і не дивитись навіть на ОЛЕД? (хоча на нього і так з очей кров іде як дивишся на ціну).byaka: ↑ 15.04.2025 13:21А зараз нема хороших монiторiв.lefrin: ↑ 15.04.2025 13:02
-
byaka
Member
ОЛЕД це не для всiх i там теж буває шiм та iншi проблеми.lefrin: ↑ 15.04.2025 13:24Пропонуєте повністю забити болт і не дивитись навіть на ОЛЕД? (хоча на нього і так з очей кров іде як дивишся на ціну).
-
SergN
Member
... завищувати очікувань.lefrin: ↑ 15.04.2025 13:24Пропонуєте повністю забити болт і не...
-
alumem
Member
Они то есть, но к нам либо их вообще не завозят или расскупили(как сейчас)byaka: ↑ 15.04.2025 13:21А зараз нема хороших монiторiв.lefrin: ↑ 15.04.2025 13:02
-
Melofon
Member
Так это же шило на мыло, если уже менять так или на большую диагональ или там на олед уже например, он то точно шустрее любой IPSlefrin: ↑ 14.04.2025 22:10 Почитав трошки вєтку, огляди але шось шва добрать так і не зміг.