це не помилка? Може 9600?Radeon RX 9060 (XT)
Останні статті і огляди
Новини
З’ясувалися характеристики AMD Radeon RX 9060 XT: 2048 потокових процесорів та boost-частота 3,2 ГГц
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить З’ясувалися характеристики AMD Radeon RX 9060 XT: 2048 потокових процесорів та boost-частота 3,2 ГГц
-
20Eugen04
Junior
9070 вже вийшлаKimRomik: ↑ 14.04.2025 17:41 Предлагаю обсудить З’ясувалися характеристики AMD Radeon RX 9060 XT: 2048 потокових процесорів та boost-частота 3,2 ГГц
це не помилка? Може 9600?Radeon RX 9060 (XT)
-
Евгений King
Member
Ні, там між ними буде ще 9070 GRE і думаю їй відсиплють в районі ~3072 потокових, як набереться достатньо поганих чипів від старших карт)
Ну а 9600 видно вийде з 1792

Якась цікава тенденція пішла, куртка мідл випускає обрізаним в хлам і Ліза теж, видно все, не бачать вони прогресу подальшого, то ж намагаються всіма силами сповільнити і розтягти буст для графічних прискорювачів ще на 5-7 років. Куртка зара може просто в наступному поколінні не випускати флагман, а просто насипати більше блоків на 20% в xx60 - xx80, і люди далі будуть хавати, а через покоління ще підсипати по 20%, а реально новою випустити тільки якусь 7090 і тільки через 2 покоління на основі нової архітектури цієї 7090 почати все заново

А пізніше просто підуть конфігурації з мультичип компоновкою, де за перформанс буде розплата двократним жором ел.енергії і я поки не уявляю як охолоджувати 600-800Вт карту в ПК, проще їй одразу конектор в розетку приробити і споряджати PCI-E райзером чи oculink, щоб окремо від ПК поставити

-
dead_rat
Member
Памʼять обрізали з 256 до 128 біт. Все інше мабуть так само уполовинять.
Прямо як у 2007: 8800 - карта мріі, 8600 - недолугий обрізок і нічого між ними
Прямо як у 2007: 8800 - карта мріі, 8600 - недолугий обрізок і нічого між ними

-
CrypteX
Member
3.2 ГГц это звучит сильно, но очень интересно глянуть на тмп и потребление с таким разгоном. В последнее время карты у АМД достаточно горячие были.
-
stakanctl
Member
Radeon - плохо
-
IronWithin
Member
так 5090 - 575вт, і дуже навіть холодна карта
-
vsx
Member
9070XT/2
-
daesz
Member
Якщо споживання також буде поділене на 2 - то думаю, що буде популярною в СФФ збірках 

-
SKYJAKER
Member
2048 шось дуже мало , притому що у RX 6600 XT/6650 XT стільки ж, різниця по частотам ГПУ по паспортам ~1000 мгц ,а по факту десь 300-400 що складе десь 15% 

-
Евгений King
Member
Ви власник? Бо вона по датчикам може холодна, але вона робить власну погоду навкого.
А так виходить 5090 + якийсь 14900k і у тебе 1кВт обігрівач в кімнаті і це повна срака, якщо ПК поруч. Навіть кондиціонер буде рятувати посередньо. А тепер додайте ще 200Вт до карти і 100Вт на проц і у Вас вже рахуйте 1.5кВт обігрівач під боком, бо PSU та дроти та плата з периферією, монітор - теж добре гріються. Я б таке не в корпус збирав, а в закритий короб з шумкою і окремим кільцем вдув/видув на вулицю, примусовою вентиляцією, або взагалі в сусідню кімнату/кухню. Та куди завгодно. 1.5кВт обігрівач гарно в холодну пору, але що з ними робити від середини весни та до середини осені - то дуже гарне питання.
У мене один час була збірка 10850k + 6900xt і це вже було зовсім не комфортно.
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
Ну не на два, на 60-70% десьdaesz: ↑ 14.04.2025 19:35 Якщо споживання також буде поділене на 2 - то думаю, що буде популярною в СФФ збірках![]()
-
vsx
Member
daesz
вполне. если 9070хт потребляет 300 то эта будет где-то 150. скорее всего поставят один 8пин разъем. цену соответственно тоже уполовинят
вполне. если 9070хт потребляет 300 то эта будет где-то 150. скорее всего поставят один 8пин разъем. цену соответственно тоже уполовинят
-
IronWithin
Member
Ні, не власник, і не кажу що це не обігрівач, казав тільки за її температури, це данні при розгоні де жере вона 626Вт. Founders Edition холодніша і без розгону приблизно на 10-11 градусів. (Ви ж наче писали тільки за відяхуЕвгений King: ↑ 14.04.2025 19:43Ви власник? Бо вона по датчикам може холодна, але вона робить власну погоду навкого.

Востаннє редагувалось 14.04.2025 20:27 користувачем IronWithin, всього редагувалось 1 раз.
-
Georgin
Member
IronWithin
Ви б щє посилання на "Спідінфо" дали, їй богу...
https://www.techpowerup.com/review/asus ... uf/37.html
Ви б щє посилання на "Спідінфо" дали, їй богу...
https://www.techpowerup.com/review/asus ... uf/37.html
-
IronWithin
Member
Ну це ваше посилання тільки доводить мої слова, а різниця в межах допустимого, правда в моєму посиланні ще видно порівняння з іншими поколіннями й видом навантаження, що є більш наглядним прикладом, хейт ресурсу тому що "мова не така" залиште собі, мені це не дуже цікаво.
-
Young
Junior
погано що немає конкуренції, а ситуація така сама як з інтел, +5% на рікstakanctl: ↑ 14.04.2025 18:15 Radeon - плохо
-
Georgin
Member
IronWithin
Про температури я з Вами дискусію не вів, я просто не хочу бачити скам-ресурсів на цьому форумі, ось і все.
Різниця температур карти GameRock 5090 на 'techpowerup' і у Вашому посиланні це 10 градусів у простої. Це не та похибка, яку можна назвати "в межах допустимого".
"3dnews" сміття не просто тому, що це російський ресурс, а тому, що їхні тести серйозно розглядати не можна.
P.S. Якщо Вам подобається споживати русняве лайно, то хоча б їжте його в куточку самі і не пропонуйте іншим. А якщо намагаєтесь розмазувати його по нашому форуму - то готуйтесь до відповідної реакції.
Про температури я з Вами дискусію не вів, я просто не хочу бачити скам-ресурсів на цьому форумі, ось і все.
Різниця температур карти GameRock 5090 на 'techpowerup' і у Вашому посиланні це 10 градусів у простої. Це не та похибка, яку можна назвати "в межах допустимого".
"3dnews" сміття не просто тому, що це російський ресурс, а тому, що їхні тести серйозно розглядати не можна.
P.S. Якщо Вам подобається споживати русняве лайно, то хоча б їжте його в куточку самі і не пропонуйте іншим. А якщо намагаєтесь розмазувати його по нашому форуму - то готуйтесь до відповідної реакції.
-
Enjthesilence
Member
мій геймерок (5080), темпи також відрізняються на 10 градусів в простої від "текпаверап" при темпі в кімнаті в 20 градусів, відкритий корпус. під навантаженням більше схоже на правду.Georgin: ↑ 14.04.2025 21:08 IronWithin
-
SergN
Member
Та чого ресурс хейтити, воно мертве, хейтити будемо тупих та впертих довбнів, які навіть після десятків докорів, що розповсюджують тут кацапське лайно, продовжують це робити.IronWithin: ↑ 14.04.2025 20:32хейт ресурсу тому що "мова не така" залиште собі, мені це не дуже цікаво.
-
IronWithin
Member
Вас забув запитати що і де мені розповсюджувати, ви то експерт знаєте що де вірніше, єдине "лайно" яке не хочу споживати це від таких коментаторів як ви!Georgin: ↑ 14.04.2025 21:08 IronWithin
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Оцініть тоді ресурс на якому зараз тут "сидимо", він живий, чи скоріше мертвий? Десятки докорів? а ну приклади в студію, а то схоже на "патріотизм" головного мозку.SergN: ↑ 14.04.2025 21:37Та чого ресурс хейтити, воно мертве, хейтити будемо тупих та впертих довбнів, які навіть після десятків докорів, що розповсюджують тут кацапське лайно, продовжують це робити.IronWithin: ↑ 14.04.2025 20:32хейт ресурсу тому що "мова не така" залиште собі, мені це не дуже цікаво.