Новини
Останні статті і огляди
Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу
-
thunder_blade
Member
Хотів в березні купити 5ку DigitalEdition... не знайшов, купив Коробок С )) в кінці-кінців жінка і діти відібрали під свої ігри.... Хай вдавлятся
своею плойкою 
-
tornadox
Member
спалився на маніпуляції фактамиIronWithin: ↑ 14.04.2025 14:17 P.S За знижки забув ще трохи додати, кіберпанк 2077 коштує прямо зараз в стімі(повне видання) 1930 гривень(8% знижка), в пс 1379, як приклад просто.
"зараз" в магазині соні ціна 1379 яка є самою нижчою за історію магазину(!) хоча фіксована ціна 2299
в стімі цей комплект стабільно йде по дискаунту в 750-850грн при фіксованій ціні в 1516 (зараз чомусь ціни підняли)
тобто сама низька ціні в стімі є лише в майже 2 рази нижчою за саму низьку ціну в соні сторі, щось не в'яжеться?

тобто в стімі не просто краща фіксована ціна, краща ціна на розпродажі, так ще й розпродажі часті майже в 2 рази.
Востаннє редагувалось 14.04.2025 16:20 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
-
IronWithin
Member
Бладборн ні, не випустила, різница як стала коротшою, так може і звернути навпаки, ми майбутнього не знаємо, так що такий собі аргумент.kairo: ↑ 14.04.2025 16:10В мене раніше був ПК + ПС4 Про для екзів. Зараз при наявності ПК, необхідності в консолі не бачу, Соні вже практично усі екзи випустила і різниця між релізом на ПС5 та ПК стає все коротшою.tornadox: ↑ 14.04.2025 16:06 Екзи потрібні коли треба свою консоль продати краще, в Соні з цим проблем нема. Майкрософту більше цікава екосистема ПК/Консоль/Клауд. От лишилися лише нішевий Нінтендо з екзами для певної особливої групи людей![]()
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
В мене був колега на попередньому місці роботи, він плюнув та придбав другу, бо теж окупували дочки пс5, прям вашими словами майже слово в слово описував емоції))thunder_blade: ↑ 14.04.2025 16:17 Хотів в березні купити 5ку DigitalEdition... не знайшов, купив Коробок С )) в кінці-кінців жінка і діти відібрали під свої ігри.... Хай вдавлятся![]()
своею плойкою
![]()
-
1234waltz
Member
Ноу, на релізі при покупці це залізо не було дешевше ПС5, і навіть один ноут був дорожче миловарні5.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:00 Ну тобто мій тейк про те що ігри для вас купувати, як і залізо дорого - підтверджено, якщо екзи соні вам просто не цікаві як і консоль впринципі якою ви не володіли ні секунди - навіщо ви котите бочку на те в чому пізнання нульові?
1. Відсутність систем-селлерів. В часи ПС1-ПС2 вони були в кількості достатній для задовільнення потреб дуже широкої аудиторії. Сьогодні платформі просто немає чим зацікавити. Хіба що своїх фанбоїв, що будуть купувати заради бренду, бо ігор немає. З консолей сьогодні тільки у Нінтендо є свій загончик ексклюзивів під свою special needs аудиторію.
2. Повністю неадекватне ціноутворення на кросс-платформу. Якщо людині не треба екзи, то ПК/ноут на такому не новому (не потужному) залізі в 500 ойро і вийде, на додачу людина буде мати шикарну бібліотеку Стім/ГОГ/Епік.
3. Неадекватну політику, по продажам здешевленої версії на фінальному відтинку життєвого циклу консолі, коли її собівартість впевнено шукає дно.
П.С. Аргументи tornadox щодо мізерної бібліотеки та відсутності зворотньої сумісності у порівнянні з ПК сюди також.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Нащо його випускати, якщо він в ShadPS4 працює краще ніж на ПС4 Про?IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:21 Бладборн ні, не випустила, різница як стала коротшою, так може і звернути навпаки, ми майбутнього не знаємо, так що такий собі аргумент.
-
IronWithin
Member
добре, давайте по іншому, коли був реліз кіберпанку були регіональні ціни, і мені він дістався за 799 гривень, як наприклад і елден, ви розумієте сподіваюсь що більше такого не буде? досі єдина гра яка суттєво коштує нижче BG 3, а більше прикладів нема, і не буде!tornadox: ↑ 14.04.2025 16:18спалився на маніпуляції фактамиIronWithin: ↑ 14.04.2025 14:17 P.S За знижки забув ще трохи додати, кіберпанк 2077 коштує прямо зараз в стімі(повне видання) 1930 гривень(8% знижка), в пс 1379, як приклад просто.
"зараз" в магазині соні ціна 1379 яка є самою нижчою за історію магазину(!) хоча фіксована ціна 2299
в стімі цей комплект стабільно йде по дискаунту в 750-850грн при фіксованій ціні в 1516 (зараз чомусь ціни підняли)
тобто сама низька ціні в стімі є лише в майже 2 рази нижчою за саму низьку ціну в соні сторі, щось не в'яжеться?
тобто в стімі не просто краща фіксована ціна, краща ціна на розпродажі, так ще й розпродажі часті майже в 2 рази.![]()
-
kairo
Member
Бладборн досі немає 60 ФПС патчу, ПС5 версії, ремасера чи ремейку. І судячи із заяв багатьох людей, така ситуація саме через Соні. Дійшло до того, що гравці вже самі "портували" гру на ПК, де є можливість грати в 60 ФПС. Її навіть на Деці грають.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:21 Бладборн ні, не випустила,
-
1234waltz
Member
Ситуація прямо як з Silent Hill Downpor, яку можно грати в 4К/60фпс на ПК вже надцять років, але перевидання та сумісності на консолях немає і не планується в найближчі сто років.kairo: ↑ 14.04.2025 16:28 Бладборн досі немає 60 ФПС патчу, ПС5 версії, ремасера чи ремейку. І судячи із заяв багатьох людей, така ситуація саме через Соні. Дійшло до того, що гравці вже самі "портували" гру на ПК, де є можливість грати в 60 ФПС. Її навіть на Деці грають.
-
IronWithin
Member
Ну ви самі напросилися,1234waltz: ↑ 14.04.2025 16:23Ноу, на релізі при покупці це залізо не було дешевше ПС5, і навіть один ноут був дорожче миловарні5.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:00 Ну тобто мій тейк про те що ігри для вас купувати, як і залізо дорого - підтверджено, якщо екзи соні вам просто не цікаві як і консоль впринципі якою ви не володіли ні секунди - навіщо ви котите бочку на те в чому пізнання нульові?
1. Відсутність систем-селлерів. В часи ПС1-ПС2 вони були в кількості достатній для задовільнення потреб дуже широкої аудиторії. Сьогодні платформі просто немає чим зацікавити. Хіба що своїх фанбоїв, що будуть купувати заради бренду, бо ігор немає. З консолей сьогодні тільки у Нінтендо є свій загончик ексклюзивів під свою special needs аудиторію.
2. Повністю неадекватне ціноутворення на кросс-платформу. Якщо людині не треба екзи, то ПК/ноут на такому не новому (не потужному) залізі в 500 ойро і вийде, на додачу людина буде мати шикарну бібліотеку Стім/ГОГ/Епік.
3. Неадекватну політику, по продажам здешевленої версії на фінальному відтинку життєвого циклу консолі, коли її собівартість впевнено шукає дно.
П.С. Аргументи tornadox щодо мізерної бібліотеки та відсутності зворотньої сумісності у порівнянні з ПК сюди також.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:Нащо його випускати, якщо він в ShadPS4 працює краще ніж на ПС4 Про?IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:21 Бладборн ні, не випустила, різница як стала коротшою, так може і звернути навпаки, ми майбутнього не знаємо, так що такий собі аргумент.
1. Ноу, на релізі при покупці це залізо не було дешевше ПС5, і навіть один ноут був дорожче миловарні5.
Це збірка бюджетнішої за яку в серії просто не існує, те що ви вказали за ігри це те що вони придбані ВСІ або зі знижкою, або безкоштовно - якраз і доводить мій тезис, ви не могли купити щось дешевше 3050 в серії, бо нічого більш дешевшого в серії - не існує
2. Не вийде, все ще соні потужніша за збірку пк, бо з 8 ядерним процом зен2, та графікою рівня 6700хт здається(вже точно не пам'ятаю) ви в 500 не вклалися б на її релізі НІЯК! про неадкватне ціноутворення знову таки питання до низького рівня вашої заробітної платні\рівня життя, про те платформі не має чим зацікавити - суб'єктивно, а про зворотну сумісність - повна брехня, хоч діно кризис, хоч перші резіденти, хоч старі боги війни, хоч оригінальний дс - все працює, може є якісь поодинокі випадки, але я їх не знаю, і це ваш наклеп не виправдовує!
3. Недекватна політика на ціну пс5, та те що вона здешевлена, а не наприклад зроблена тоншою і компактнішою - є лише вашими здогадками і припущеннями, ніяких ні доказів ні аргументів цьому ви привести не зможете!
4. Ви пробували запустити бладборн на пк що ви такі впевнені що він краще працює, чи констатуємо брехню в кожному тезисі? наприклад там досі не завезли звук, але вам для того щоб написати повідомлення, це ж знати не треба...
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Це якось робить бладборн не ексклюзивом чи я десь збрехав?kairo: ↑ 14.04.2025 16:28Бладборн досі немає 60 ФПС патчу, ПС5 версії, ремасера чи ремейку. І судячи із заяв багатьох людей, така ситуація саме через Соні. Дійшло до того, що гравці вже самі "портували" гру на ПК, де є можливість грати в 60 ФПС. Її навіть на Деці грають.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:21 Бладборн ні, не випустила,
-
kairo
Member
Гра фактично вже не є ексклюзивом. На даний момент маємо екзами: Гран Турізмо, Астро Бот, Демон Соулс. Потенційні екзи: Гост оф Йотеі, Дез Стрендед 2, Марвелс Вольверін, Інтергалактік від Ноті Дог. Не густо.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:46 Це якось робить бладборн не ексклюзивом чи я десь збрехав?
-
walkman3000
Member
соні паблішер, тому ніяких патчей не буде. бладік2 скоріш за все буде стартовим селлером ps6, або якийсь умовний ексклюзивний елден рінг2, як 'бладборн2' на анонсі nintendo switch 2. доречі, непогані тайтли були на презентації.kairo: ↑ 14.04.2025 16:28Бладборн досі немає 60 ФПС патчу, ПС5 версії, ремасера чи ремейку. І судячи із заяв багатьох людей, така ситуація саме через Соні
дуже весело спостерігати за трупекарями, яким позливали топові екзи з обох поколінь, але не то. з часів пс1 нічого не змінилось, аргументи ті ж самі.
-
IronWithin
Member
Коли соні офіційно випустисть його на пк, або версія для пк буде працювати хоча б так як на приставці або краще тоді це буде "фактично", а зараз це якісь нісенітниці від вас.kairo: ↑ 14.04.2025 16:52Гра фактично вже не є ексклюзивом.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:46 Це якось робить бладборн не ексклюзивом чи я десь збрехав?
Спробуйте запустіть його на пк, і оцініть як він працює, а не тицяйте мені слова з ютубу які пройшли через 20 "рук"!
-
Ozumat
Junior
Бладборн конечно не плохая игра, но далеко не та изза которой стоит брать сосноль ради экза)
-
kairo
Member
Гра повноцінно працює на ПК вже досить давно. Її навіть Digital Foundry тестували:IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:56Коли соні офіційно випустисть його на пк, або версія для пк буде працювати хоча б так як на приставці або краще тоді це буде "фактично", а зараз це якісь нісенітниці від вас.kairo: ↑ 14.04.2025 16:52 Гра фактично вже не є ексклюзивом.
Спробуйте запустіть його на пк, і оцініть як він працює, а не тицяйте мені слова з ютубу які пройшли через 20 "рук"!
-
denizen
Member
а чого продав?
Геральт: ↑ 14.04.2025 14:02 То вічний холівар: пк VS приставка.
Глянув в свою "статку". На 6900 (куплена в свій час за ~1040$) було пройдено повністю 58 забавок. І ще Бог зна скільки пробував. Народний магазин десь так 80%. А є ще питання якості картинки/швидкодії/модів/зручності керування.
зі. мав п'яту плойку, продав через кілька міс. користування. З плюсів - споживання і простота користування.
-
IronWithin
Member
Зараз - звісно ні, але на момент релізу дуже навіть варто було, тоді і ринок заліза був інший і цін, і кількість екзів.Ozumat: ↑ 14.04.2025 17:01 Бладборн конечно не плохая игра, но далеко не та изза которой стоит брать сосноль ради экза)
-
1234waltz
Member
У вас проблеми з логікою. Діджитал Плойка5 вийшла в 2020 по ціні 400 ойро. І в 2022 стільки ж коштувала, ті самі 400.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:46 Це збірка бюджетнішої за яку в серії просто не існує, те що ви вказали за ігри це те що вони придбані ВСІ або зі знижкою, або безкоштовно - якраз і доводить мій тезис, ви не могли купити щось дешевше 3050 в серії, бо нічого більш дешевшого в серії - не існуєяк в принципі і 5600
Якщо казати про збірку ПК, то мій 5600 був куплений в 2022 році, коли він коштував в районі 200 баксів коштував. RTX 3050 коштував баксів 250. Тобто лише 2 компоненти ПК коштують дорожче тієї самої плойки діджитал в тому самому 2022 році.
А тепер ще докиньте до ціни БП, МП, оперативку (вже не пам'ятаю скільки тоді коштувало 16 ГБ рами 3600 МГц) та двох ССД на 512 та 960 ГБ.
Я звісно дуже радий за сонібоєв, які купили в 2022 році плойку за 400 євро, замість вдвічі дорожчого ПК, щоб хвалитись покупкою ігор за 70 доларів, як то кажуть "сонібої не мамонти, не вимруть".
Інщі пункти навіть коментувати бажання немає, якась концентрована шиза соні-сектанта.
-
IronWithin
Member
Я вже казав що гріш ціна вашим доводам? ось вам відгуки тих хто протестував її далі пари годин, відгуки які я підтверджую, та відгуки людей з вашого відео -kairo: ↑ 14.04.2025 17:04Гра повноцінно працює на ПК вже досить давно. Її навіть Digital Foundry тестували:IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:56
Коли соні офіційно випустисть його на пк, або версія для пк буде працювати хоча б так як на приставці або краще тоді це буде "фактично", а зараз це якісь нісенітниці від вас.
Стоит отметить, что опыт Bloodborne в shadPS4 ещё далёк от оптимального: частота кадров в высшей степени нестабильна, графические артефакты периодически мешают прохождению, звук местами просто не работает, а игра склонна к вылетам.
Работа содержит вспышки и мерцания света, что может вызвать эпилептические припадки.
Емулятор открывает доступ к большей части Bloodborne.
В разрешении 1152p львиную долю времени игра выдаёт 60 кадров/с, но в сложных сценах показатель регулярно проседает.
В заключение Морган назвал shadPS4 невероятным достижением команды, но отметил пространство для совершенствования технологии и улучшения игры, в том числе за счёт модов вроде амбициозного Bloodborne PC Remaster Project от fromsoftserve.
Досить щось доводити, не бажаєте перевіряти щось - не лізьте в дискуссії!
-
MqM
Member
Ціни величезні на релізі з консолями, а з кожним роком після релізу різниця стає колосальнішою. Мовчу коли кожен нещасний ремастер на ПС5 продають як повноцінну нову груIronWithin: ↑ 14.04.2025 13:48Ігри на пк нічого не вартують, чи там різниця цін величезна? Скільки мені потрібно купити ігр з "переплатою" у соні щоб відбилася збірка хоча б з 4060ти, 100+?
Також ігри соні не потрапляють в стім роками, а це для багатьох - критично!
Ще сюди додам що зазвичай кого ігри дійсно цікавлять мають обидві платформи...
-
IronWithin
Member
Це ви так доводите що ви зажиточна людина що купили найдешевше що тільки існувало + 300 ігр і вклалися баксів у 600? браво...1234waltz: ↑ 14.04.2025 17:09У вас проблеми з логікою. Діджитал Плойка5 вийшла в 2020 по ціні 400 ойро. І в 2022 стільки ж коштувала, ті самі 400.IronWithin: ↑ 14.04.2025 16:46 Це збірка бюджетнішої за яку в серії просто не існує, те що ви вказали за ігри це те що вони придбані ВСІ або зі знижкою, або безкоштовно - якраз і доводить мій тезис, ви не могли купити щось дешевше 3050 в серії, бо нічого більш дешевшого в серії - не існуєяк в принципі і 5600
Якщо казати про збірку ПК, то мій 5600 був куплений в 2022 році, коли він коштував в районі 200 баксів коштував. RTX 3050 коштував баксів 250. Тобто лише 2 компоненти ПК коштують дорожче тієї самої плойки діджитал в тому самому 2022 році.
А тепер ще докиньте до ціни БП, МП, оперативку (вже не пам'ятаю скільки тоді коштувало 16 ГБ рами 3600 МГц) та двох ССД на 512 та 960 ГБ.
Про "Інщі пункти навіть коментувати бажання немає, якась концентрована шиза соні-сектанта."
Знаєте чому бажання немає? тому що відповісти - ні чо го, зате образити когось\щось - діло безкоштовне що для вас явно величезний плюс!
-
Ozumat
Junior
За 100є можна взяти пс4 разом с грою і отримати той же експірієнсIronWithin: ↑ 14.04.2025 17:06Зараз - звісно ні, але на момент релізу дуже навіть варто було, тоді і ринок заліза був інший і цін, і кількість екзів.Ozumat: ↑ 14.04.2025 17:01 Бладборн конечно не плохая игра, но далеко не та изза которой стоит брать сосноль ради экза)