S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Neuromantic: 09.04.2025 17:29Та я самостійно знайшов екзосклет Долг, але одразу поклав в ящик, бо в ньому бігати неможливо. Користі нуль((
крім єкзоскелетів є десь 5 різних цікавих костюмів якщо в тебе делюкс чи ультімейт видання
moto
Member

Повідомлення

Доброго, как понять какая у меня версия сталкера?, я имею ввиду патчи и тд...,потому как сталкера скачать со стима скачал , он с патчами уже или еще обновления нужно отдельно закачивать ?
WaRMacTep
Member

Повідомлення

moto: 09.04.2025 20:36 Доброго, как понять какая у меня версия сталкера?, я имею ввиду патчи и тд...,потому как сталкера скачать со стима скачал , он с патчами уже или еще обновления нужно отдельно закачивать ?
какачется последняя версия с последним патчем в пачноте даже если будет другие обновы без пачнота версия не изменится
moto
Member

Повідомлення

WaRMacTep а где этот пачнот ?
WaRMacTep
Member

Повідомлення

moto: 09.04.2025 21:05 WaRMacTep а где этот пачнот ?
на игру тыкаеш в стиме и там видно все обновления и пачноты на них последний 1.3.1
moto
Member

Повідомлення

Запустил первый раз сталкера, и уже проблемы со звуком, в меню его нет, в первом прологе был до половины, потом звук пропал , не знаю куда копать, в остальных играх проблем не было!

Отправлено спустя 27 минут 54 секунды:
Это значит что уже патч стоит ?
спойлер
Зображення
Отправлено спустя 1 минуту :
Отвык я от этих манипуляций с патчами,модами и тд...
timetron666
Member

Повідомлення

moto: 09.04.2025 21:36 Запустил первый раз сталкера, и уже проблемы со звуком, в меню его нет, в первом прологе был до половины, потом звук пропал , не знаю куда копать, в остальных играх проблем не было!

Отправлено спустя 27 минут 54 секунды:
Это значит что уже патч стоит ?
спойлер
Зображення
Отправлено спустя 1 минуту :
Отвык я от этих манипуляций с патчами,модами и тд...
Хм. Скільки граю у сталкер, ще ні разу не було проблем з звуком
moto
Member

Повідомлення

В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...
Eduard1980
Member

Повідомлення

moto: 10.04.2025 01:51 В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...
Зображення
А що підключено? В мене нормально працює з M50X BT2 але блютусколонку навіть вибрати не можу, хоча вона зпарена з ПК :dontknow:
yanadmin
Member

Повідомлення

Neuromantic: 09.04.2025 16:23
MAKKACIN: 07.04.2025 17:51 До появи моноліту зона лампова)) Після - атмосфера геть не така) Або просто більш інша :gigi:
Я думаю всі хто вперше проходе так думає :D
Є велике бажання плюнути на ті 35+ годин у грі та почати все спочатку, щоб до НДІЧАЗу зачистити всі доступні на той час локації, розжитися пристойною зброєю те бронею.
Бо як гляну на ютубі відео проходжень - всі грають ячкимись супесолдатами в екзоскелетах, і з навороченими стволами. А я так і бігаю в комбезі туриста, з АК та дробовиком..
Де і коли вони того всього добра понабирали??
По моноліту згоден повністью!
Плюнути на 35+ :rotate: Я плюнув на 325 годині і почав наново, по суті гра пройдена за всі кінцівки, але ж ачівки бісові треба всі отримати! :idea:
Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
Neuromantic
Member

Повідомлення

yanadmin: 10.04.2025 16:21
Плюнути на 35+ :rotate:
Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
Та вже плюнув! Почав спочатку, зараз локаціями Залісся шарюся.
А що за старт через Сидоровича?
yanadmin
Member

Повідомлення

Neuromantic: 10.04.2025 16:24
yanadmin: 10.04.2025 16:21
Плюнути на 35+ :rotate:
Та вже плюнув! Почав спочатку, зараз локаціями Залісся шарюся.
А що за старт через Сидоровича?
в ПП відповів, бо ще читаком начнуть тут обзивати :lol:
Neuromantic
Member

Повідомлення

yanadmin: 10.04.2025 17:06 в ПП відповів, бо ще читаком начнуть тут обзивати :lol:
Глянув, дякую!
Нє, не наш мєтод))
Hotspur
Member

Повідомлення

yanadmin: 10.04.2025 16:21Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
та то таке. там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволами
VolandInferno
Member

Повідомлення

yanadmin: 10.04.2025 17:06бо ще читаком начнуть тут обзивати
А що поганого в чітах? Я взагалі ігри тільки з чітами і граю. Якщо немає Флінгового трейнера, то можу взагалі не грати.
Neuromantic
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.04.2025 20:07 там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволами
Не знайшов на Заліссі нічого видатного. Ні зброї, ні снаряги.
moto
Member

Повідомлення

Eduard1980: 10.04.2025 09:20
moto: 10.04.2025 01:51 В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...
Зображення
А що підключено? В мене нормально працює з M50X BT2 але блютусколонку навіть вибрати не можу, хоча вона зпарена з ПК :dontknow:
Підключена також БТ колонка Sandstrom scbts17,жодних проблем в інших сценаріях використання комп'ютера+бездротова колонка, в меню сталкера її можливо обрати в мене, але як з'ясувалось сенсу нема!

Отправлено спустя 32 минуты 53 секунды:
Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+
maxn
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.04.2025 20:17 А що поганого в чітах?
чіти це погано
yanadmin
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.04.2025 20:07
yanadmin: 10.04.2025 16:21Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
та то таке. там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволами
Та не, не годину, мінімум 10 годин треба, бо все цікаве лежить нв різних локаціях. :rolleyes:

Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
moto: 10.04.2025 23:41
Отправлено спустя 32 минуты 53 секунды:
Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+
32 як на мене це на сьогодні by default, на майбутнє то вже мінімум 64 :super:
Hotspur
Member

Повідомлення

moto: 10.04.2025 23:41Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+
таки 32

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
yanadmin: 11.04.2025 06:10Та не, не годину, мінімум 10 годин треба, бо все цікаве лежить нв різних локаціях.
ну для нормального старту там забрати 3-5 стволів і 2 броніка і все. далі вже не початок
Відповісти