крім єкзоскелетів є десь 5 різних цікавих костюмів якщо в тебе делюкс чи ультімейт виданняNeuromantic: ↑ 09.04.2025 17:29Та я самостійно знайшов екзосклет Долг, але одразу поклав в ящик, бо в ньому бігати неможливо. Користі нуль((
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Hotspur
Member
-
moto
Member
Доброго, как понять какая у меня версия сталкера?, я имею ввиду патчи и тд...,потому как сталкера скачать со стима скачал , он с патчами уже или еще обновления нужно отдельно закачивать ?
-
WaRMacTep
Member
какачется последняя версия с последним патчем в пачноте даже если будет другие обновы без пачнота версия не изменитсяmoto: ↑ 09.04.2025 20:36 Доброго, как понять какая у меня версия сталкера?, я имею ввиду патчи и тд...,потому как сталкера скачать со стима скачал , он с патчами уже или еще обновления нужно отдельно закачивать ?
-
moto
Member
WaRMacTep а где этот пачнот ?
-
WaRMacTep
Member
на игру тыкаеш в стиме и там видно все обновления и пачноты на них последний 1.3.1moto: ↑ 09.04.2025 21:05 WaRMacTep а где этот пачнот ?
-
moto
Member
Запустил первый раз сталкера, и уже проблемы со звуком, в меню его нет, в первом прологе был до половины, потом звук пропал , не знаю куда копать, в остальных играх проблем не было!
Отправлено спустя 27 минут 54 секунды:
Это значит что уже патч стоит ? Отправлено спустя 1 минуту :
Отвык я от этих манипуляций с патчами,модами и тд...
-
timetron666
Member
Хм. Скільки граю у сталкер, ще ні разу не було проблем з звукомmoto: ↑ 09.04.2025 21:36 Запустил первый раз сталкера, и уже проблемы со звуком, в меню его нет, в первом прологе был до половины, потом звук пропал , не знаю куда копать, в остальных играх проблем не было!
-
moto
Member
В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...
-
Eduard1980
Member
moto: ↑ 10.04.2025 01:51 В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...

А що підключено? В мене нормально працює з M50X BT2 але блютусколонку навіть вибрати не можу, хоча вона зпарена з ПК

-
yanadmin
Member
По моноліту згоден повністью!Neuromantic: ↑ 09.04.2025 16:23Є велике бажання плюнути на ті 35+ годин у грі та почати все спочатку, щоб до НДІЧАЗу зачистити всі доступні на той час локації, розжитися пристойною зброєю те бронею.MAKKACIN: ↑ 07.04.2025 17:51 До появи моноліту зона лампова)) Після - атмосфера геть не така) Або просто більш інша![]()
Я думаю всі хто вперше проходе так думає![]()
Бо як гляну на ютубі відео проходжень - всі грають ячкимись супесолдатами в екзоскелетах, і з навороченими стволами. А я так і бігаю в комбезі туриста, з АК та дробовиком..
Де і коли вони того всього добра понабирали??
Плюнути на 35+

Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
-
Neuromantic
Member
Та вже плюнув! Почав спочатку, зараз локаціями Залісся шарюся.yanadmin: ↑ 10.04.2025 16:21
Плюнути на 35+
Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
А що за старт через Сидоровича?
-
yanadmin
Member
в ПП відповів, бо ще читаком начнуть тут обзиватиNeuromantic: ↑ 10.04.2025 16:24Та вже плюнув! Почав спочатку, зараз локаціями Залісся шарюся.yanadmin: ↑ 10.04.2025 16:21
Плюнути на 35+
А що за старт через Сидоровича?

-
Neuromantic
Member
Глянув, дякую!
Нє, не наш мєтод))
-
Hotspur
Member
та то таке. там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволамиyanadmin: ↑ 10.04.2025 16:21Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...
-
VolandInferno
Member
А що поганого в чітах? Я взагалі ігри тільки з чітами і граю. Якщо немає Флінгового трейнера, то можу взагалі не грати.yanadmin: ↑ 10.04.2025 17:06бо ще читаком начнуть тут обзивати
-
Neuromantic
Member
Не знайшов на Заліссі нічого видатного. Ні зброї, ні снаряги.Hotspur: ↑ 10.04.2025 20:07 там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволами
-
moto
Member
Підключена також БТ колонка Sandstrom scbts17,жодних проблем в інших сценаріях використання комп'ютера+бездротова колонка, в меню сталкера її можливо обрати в мене, але як з'ясувалось сенсу нема!Eduard1980: ↑ 10.04.2025 09:20moto: ↑ 10.04.2025 01:51 В общем по звуку разобрался, сталкеру не нравиться видимо мое подключение, звук сейчас использую беспроводной на пк, и при таком методе вывода, звук то есть то отрубает..., если использовать проводное подключение то все работает как нужно, но с остальным софтом или играми у меня проблем не было при беспроводном подключении, а сталкер так работать не хочет...
А що підключено? В мене нормально працює з M50X BT2 але блютусколонку навіть вибрати не можу, хоча вона зпарена з ПК![]()
Отправлено спустя 32 минуты 53 секунды:
Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+
-
maxn
Member
чіти це поганоVolandInferno: ↑ 10.04.2025 20:17 А що поганого в чітах?
-
yanadmin
Member
Та не, не годину, мінімум 10 годин треба, бо все цікаве лежить нв різних локаціях.Hotspur: ↑ 10.04.2025 20:07та то таке. там якщо знати нички через годину ходиш як термінатор обвішаний 3 гарними стволамиyanadmin: ↑ 10.04.2025 16:21Є ще "легкий старт через Сидоровича", то як раз оті суперсолдати йютубери з крутими пушками так зробили і стрімять...

Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
32 як на мене це на сьогодні by default, на майбутнє то вже мінімум 64moto: ↑ 10.04.2025 23:41
Отправлено спустя 32 минуты 53 секунды:
Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+

-
Hotspur
Member
таки 32moto: ↑ 10.04.2025 23:41Какой оптимальный объем оперативной памяти нужен ?, 32 все таки ?, а то у меня стоит 16,пишет что загрузка памяти 91% в 4к на высоких настройках с dlss на качество. По фпс прыгает от 50 до 70+
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
ну для нормального старту там забрати 3-5 стволів і 2 броніка і все. далі вже не початокyanadmin: ↑ 11.04.2025 06:10Та не, не годину, мінімум 10 годин треба, бо все цікаве лежить нв різних локаціях.