Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
viperest1
Member

Повідомлення

IMG_2352.jpeg
моя краса :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Вже 5 років в нас
Вже 5 років в нас
вже 5 років у нас

Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Якщо бути дуже точним , то 12 грудня йому буде 6 B-) . Вже великий , член сімʼї. І без нього нікуди , тривоги і т.д. - в переноску і в підвал … Годуємо консервами Gourmet і от два тижні купив 10кг Royal Canin British … для дорослих . Проблем немає і шерст гарна .
Евгений King
Member

Повідомлення

viperest1: 08.04.2025 23:55 Якщо бути дуже точним , то 12 грудня йому буде 6 B-) . Вже великий , член сімʼї. І без нього нікуди , тривоги і т.д. - в переноску і в підвал … Годуємо консервами Gourmet і от два тижні купив 10кг Royal Canin British … для дорослих . Проблем немає і шерст гарна .
Гарний, добротно відкормлений поважний пан)
Стосовно Gourmet та Royal Canin British, у моєї короткошерстої британки з ними не склалось, алергічний дерматит і все тобі.
Слідкуйте за своїм, особливо після додавання нового корму, аби не почав розлизувати себе до лисини... Ми двічі лікувались, кожен раз похід до лікаря мінімум 2.5к...
По корму, кормимо або відварною курятиною, або 4лапи/оптіміл сухий та вологий, на них алергії немає.
Всі консерви по типу Gourmet і т.д., ми з раціону з бійками і сльозами виключили, пані була не рада, влаштовувала повноцінні голодання, та все ж обвиклась з новим раціоном, от тільки буває круте носом, сьогодні вологий чи сухий з таким то смаком їй подобається, а потім пару днів ходить і тошнить - давай щось інше. Ну зате зараз по шерсті і в цілому тьфу тьфу все ок.
Брали з притулку їй в компанію малого котика, простий дворняжка, їв все, їв втричі більше, жодних проблем з кормами, хоч кашу йому давай, а ця вередує, навіть потрошки чи риба їй байдужі, подавай тільки курку чи корми.
Жаль не зжились вони, ніяк, прийшлось повернути котика в притулок, як би то боляче не було.

Ось моя видра:
спойлер
photo_2025-01-21_15-51-01.jpg
photo_2025-04-09_00-26-30.jpg
photo_2025-04-09_00-26-34.jpg
photo_2025-04-09_00-26-38.jpg
viperest1
Member

Повідомлення

Евгений King
Красотулька :rotate:
Скажу так він на Gourmet і Royal Canin від народження ( там лише було для кошенят , потім для «підлітків» :gigi: і тепер для зрілих котів ). Коли я його купляв , то власниця розплідника сказала , що з цим кормом не буде жодних проблем , і дякувати Богу так і є . Лише от :censoured: дорого , но змінювати точно на дешевий не буду .
Мене зараз вдома нема і він в мене зараз за господаря діти лише час від часу присилають фото , який він мужик . Дружина два дні тому важила - 6кг100г. Я вважаю, що то є норм вага поважного пана :gigi: ( старий син 188 см росту через цього засранця падав в коридорі , щоб на нього не стати , бо він там спав . Обійшлося переляком обох :D ).
Мерзавчик
Member

Повідомлення

При всій повазі до шановного панства - без повчань та з розумінням що у кожного фін. можливості різні - та Гурме і Ройал - таке собі... Маркетингова частка в ціноутворенні зумовлює його дороговизну, не склад корму. Про ті, що лежать на полицях середньостатистичного супермаркету, взагалі краще забути.
Ну і до купи
спойлер
Зображення
Зображення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Мерзавчик: 09.04.2025 02:18 Гурме і Ройал - не зовсім те, що треба вашому котику. Маркетингова частка в ціноутворенні зумовлює його дороговизну, не склад корму.
а что по Farmina N&D? стоит ли кормить исключительно сухим кормом в принципе
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 09.04.2025 02:43
Мерзавчик: 09.04.2025 02:18 Гурме і Ройал - не зовсім те, що треба вашому котику. Маркетингова частка в ціноутворенні зумовлює його дороговизну, не склад корму.
а что по Farmina N&D? стоит ли кормить исключительно сухим кормом в принципе
Ну мій, власне, на Фарміні беззерновій живе, і наче непогано живе. До того був Монж BWild, але йому розподобався з часом.
Це те, що з власного досвіду. Хоча починав теж з Рояла і Проплану. Потім вирішив, що я все ж трохи більше люблю свого кота)

Щодо годування сухим кормом впринципі - по ідеї він і має їсти або/або. Тобто або на сухому кормі, або на вологому. Ну або натуралка.
Впринципі логічно наче - мікрофлора пристосовується до певного типу харчування. Однак скільки у цьому твердженні маркетингового, знову ж таки, зиску - ну типу, якщо сказати що сухий з іншими мішати не можна то ми ж його більше продамо - я не берусь.

Ну і ще трохи висловухості вам у стрічку
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
viperest1
Member

Повідомлення

Саме головне , що все «працює» ;) . А якщо все добре , то нехай так і буде :beer:
sanya555
Member

Повідомлення

Мій дід Рікардо, 11.5 років :)
спойлер
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

у кота згустки шерсті, хоча вичісую кожен день, що він не любить
вирізати не дає.
звичайною машинкою для стрижки безпечно вистригати?
весною можна було б до грумера відвезти, але ще треба толкового знайти. і не хочу мучити кота, у нього дуже гострі кігті (на вулиці гуляє), у ветеринарів дуже стресує
isusik63
Member

Повідомлення

murzik: 24.01.2026 21:14 у кота згустки шерсті, хоча вичісую кожен день, що він не любить
вирізати не дає.
звичайною машинкою для стрижки безпечно вистригати?
весною можна було б до грумера відвезти, але ще треба толкового знайти. і не хочу мучити кота, у нього дуже гострі кігті (на вулиці гуляє), у ветеринарів дуже стресує
Есть тупые ножницы для младенцев (ногтей) . Один человек держит вы обрезаите , от машинки ещё больше стрес будет (не удержите).
Muttabor
Member

Повідомлення

Летом кошку возили в ветклинику, и там под седативными ее аккуратно постригли. После процедуры, у нее даже настроение улучшилось, т.к. колтуны на спине очень сильно мешали, но в домашних условиях срезать их было не реально.
murzik
Member

Повідомлення

щорічну вакцинацію робили коту, і вирішив чіпувати. А чіп випав :banghead: ... не досвідчений ветеринар?
isusik63
Member

Повідомлення

murzik: 09.05.2026 21:59 щорічну вакцинацію робили коту, і вирішив чіпувати. А чіп випав :banghead: ... не досвідчений ветеринар?
Бывает , обратитесь к нему , переделает .
Відповісти