Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5090 32GB OC Edition. Порівняння з GeForce RTX 4090 та іншими опонентами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Robostyle: 31.03.2025 17:52 Когда будут тесты с Path Tracing? Хоть один тайтл
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... d-rtx-5080
Devijack
Member

Повідомлення

Зима вже скіньчилась, опалення не потрібне.
leif
Member

Повідомлення

Devijack: 31.03.2025 18:02Зима вже скіньчилась, опалення не потрібне.
ну тищ за 90 гривнів, то цілком собі можна було б і взяти сабж. а за 150+, то вже вибачайте, графоній і володіння топовою картою стільки не коштують. для мене принаймні.
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:04 ну тищ за 90 гривнів, то цілком собі можна було б і взяти сабж. а за 150+, то вже вибачайте, графоній і володіння топовою картою стільки не коштують. для мене принаймні.
Якби ж то 150к :laugh:
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

Ektalion
це астрал ти скинув, але не суть. десь за 150 плюс-мінус по рівню таку версію як сабж можна взяти.
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:14 це астрал ти скинув, але не суть. десь за 150 плюс-мінус по рівню таку версію як сабж можна взяти.
Таф АЖЖ на 10к дешевше.
leif
Member

Повідомлення

Ektalion
Піди на хотлайн і подивись ціни по ринку в цілому на різні версії 5090 від різних виробників. Підказати які карти знаходяться на тому ж рівні що і сабж чи сам розумієш?
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:21 Піди на хотлайн і подивись ціни по ринку в цілому на різні версії 5090 від різних виробників. Підказати які карти знаходяться на тому ж рівні що і сабж чи сам розумієш?
Про хотлайн для чого нагадувати? Глянув...на більшість карт ціна від 165к в сірих магазинах, КАРЛ.
leif
Member

Повідомлення

Ektalion
За 150тисяч +/- 5% можна взяти пристойну карту 5090 рівня таф. Все, на цьому завершу цю цікаву розмову, задовбав нудіть. Хоча що від тебе ще можна було очікувати :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:04
ну тищ за 90 гривнів, то цілком собі можна було б і взяти сабж. а за 150+, то вже вибачайте, графоній і володіння топовою картою стільки не коштують. для мене принаймні.
при мсрп в 2к баксів в штатах, вона ну ніяким чином не вийде в 90к, навіть якби існували такі ціни і були фаундерси у нас в продажі
leif
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Ти забув за скільки в Україні можна було купити 4090 в солодкі правильні часи? Так власники можуть нагадати. (Не я, на жаль) Можливо аж бігом.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:35 Enjthesilence
Ти забув за скільки в Україні можна було купити 4090 в солодкі правильні часи? Так власники можуть нагадати. (Не я, на жаль) Можливо аж бігом.
через який час після релізу? і знову ж таки там мсрп був 1600, а не 2к) я бачив по 75к, ну це десь нормальний прайс, вже 5080 в нас були за 56к, правда дуже швидко купили, зараз вантус за 59 можливо взяти.
leif
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Це просто приклад того, як ціна навіть на карти асус/мсі може істотно відрізнятися від мсрп (на ці карти, а не на FE) в приємний для покупця бік. Тому тут не варто загадувати, може бути по різному. В тому числі і 2200 євро за таф в Україні. Але не найближчим часом, звісно.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Enjthesilence
Нижче 70 були 4090 за нормальні карти.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:43 Нижче 70 були 4090 за нормальні карти.
ну таких лише привітати залишається, що дочекались. гарний прайс
за ціноутворення різних вендорів погоджусь, там неадекватність присутня.
leif
Member

Повідомлення

viewtopic.php?p=3915172#p3915172

Ось людина купила свою за 67, пам'ятає по 65. Було було.

Відправлено через 22 секунди:
Я теж пам'ятаю
Kotya
Member

Повідомлення

Ціна.
179 999 грн
Для нащадків фіксую.
Восени мабуть буде вже смішно виглядати.
Восени 2030 року... :weep:
ClockedToTheMax
Member

Повідомлення

Чотири тисячі долларів. Добряче. Швидка. Велика. Жере. Нащо воно?
Геральт
Member

Повідомлення

leif: 31.03.2025 18:04
Непогано так віконечко зсунули. Вже 90к за шмат текстоліту ніби як і норма :D
leif
Member

Повідомлення

Геральт
Можна не купувати, можна купити молодші моделі, можна купити амд. ніхто ж не змушує.
Відповісти