Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування 27” монітора MSI PRO MP275W E2. Народні 120 Гц
-
Tiufin
Member
Зробили б діагональ 22-23 дюйми, то свою нішу би мав. А так, у квадрати-пікселі дивитися - таке собі задоволення
-
Input_Lag
Member
1080р на 27" така ж дурня як і 1440р на 32", я краще погоджусь на 4К на 27".
-
OldGoodGames
Member
на crt дійсно була помітна різниця між 60, 75, 85 на жк моніторах такого немає або в мене очі не так влаштовані, я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк, так там є "баги" технології типу артефактів інверсії але це не залежить від частоти, а більш залежить як саме робили цю чі іншу модель, бо два монітора від різних виробників з використанням одних і тих технологій в реальності будуть виглядати по різному.Filabatya: ↑ 18.03.2025 16:08 OldGoodGames
ви розумієте що не всі грають ігри, а 120гц хочеться і не в всіх зір поганий![]()
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
мало, ви ще ближче фото зробіть для хайпу

-
Devianne
Member
Зараз сиджу на 2к моніторі. До цього був 27 fhd. З очами все ок. За 5к нормально. Хтось може й 23-24 дюйма узяти за цю ціну, я не бачу сенсу .
-
Shaolin_Style
Member
D‑Sub (VGA) в мониторе 2025 года, прям уххх
-
Capz
Member
В игры играю мало, но работаю много текстами. До полномасштабной войны был у меня моник Acer 24" 75 Hz с разрешением 2560*1440. Вот на нем кайфовый был PPI. Теперь переезды туда сюда, купил к ноуту недорогой MSI 24" 170 Hz с разрешением 1920*1080. Уже ощущения не те конечно.
Поэтому для Full HD комфортная максимальная диагональ будет около 22".
Full HD на 27" это боль, если вы собираетесь читать. Вероятно подойдет только для игр и фильмов.
Поэтому для Full HD комфортная максимальная диагональ будет около 22".
Full HD на 27" это боль, если вы собираетесь читать. Вероятно подойдет только для игр и фильмов.
-
Grava
Member
Можливо дійсно очі не так влаштовані) Я різницю між 60 та 75 помічаю, не відразу в очі кидається, але є таке.OldGoodGames: ↑ 18.03.2025 17:56я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк
-
Рак
Member
люблю мси но купил моник 27 квантум дот, тут советовали... и через год пошли полосы горизонтальные снизу.... зашел на розетку где и покупал и там спустя год у многих полосы внизу экрана ....
куда теперь идти не знаю, розетка вплане комуникации сложная

-
Lekrs
Member
1440p на 32, це теж саме що 1080р на 24, що в принципі ок.Input_Lag: ↑ 18.03.2025 17:43 1080р на 27" така ж дурня як і 1440р на 32", я краще погоджусь на 4К на 27".
-
Afit
Member
Дуже легко ти помітиш різницю між 60 і 120гц. відкрий довгу сторінку/сайт новин. Натисни колесо миші і трішки опусти її, хой ледь пролистує. На 60гц ти вже хрін що прочитаєш навіть в такій малій динаміці, а з 120 все залишиться читаємим. Немає людей які "небачуть різниці" Є люди які ще не знають як її виявитиOldGoodGames: ↑ 18.03.2025 17:56на crt дійсно була помітна різниця між 60, 75, 85 на жк моніторах такого немає або в мене очі не так влаштовані, я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк, так там є "баги" технології типу артефактів інверсії але це не залежить від частоти, а більш залежить як саме робили цю чі іншу модель, бо два монітора від різних виробників з використанням одних і тих технологій в реальності будуть виглядати по різному.Filabatya: ↑ 18.03.2025 16:08 OldGoodGames
ви розумієте що не всі грають ігри, а 120гц хочеться і не в всіх зір поганий![]()
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:мало, ви ще ближче фото зробіть для хайпу![]()
-
starinfo
Member
враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
почитавши форум звісно тут зібрались тільки найкращі люди для яких і 8к мало, але для пересічного покупця, я думаю, буде гарна покупка
почитавши форум звісно тут зібрались тільки найкращі люди для яких і 8к мало, але для пересічного покупця, я думаю, буде гарна покупка
-
Afit
Member
Справа не в тому кому що замало. Є суперечливі/позитивні параметри, які тут обговорюють. Я наприклад ніколи не взяв би монітор 27 дюймів з 1080р. Для мене стеля для 1080р це 24 дюйми. Можливо хтось прислухаеється до порад і зробе правельний вибір для себеstarinfo: ↑ 18.03.2025 20:25 враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
-
_FYA_EXel
Member
Сколько же жертв маркетинга на сайте
Может все же купите нормальный стол, а не 4к моник - сижу в метре от 27"FHD - пикселей не вижу

Может все же купите нормальный стол, а не 4к моник - сижу в метре от 27"FHD - пикселей не вижу

-
Extra
Member
Саме так, тільки я б уточнив: за 60+ чи навіть 70+.denizen: ↑ 18.03.2025 15:40 тим кому за 50-ть та без окулярів, саме воно
У батьків був 27" HP Full HD - і він для них був значно приємніший, ніж попередній 22". До речі, коштує зараз подібний HP монік на 75Гц так саме, як і цей на 120.
Та незважаючи на все це тутешні пікселедрочери люблять мінусів насувати, не будучи навіть 50+ і не розуміючи, що воно з зором коїться у літньому віці.
-
starinfo
Member
в мене до цього був асус 27 дюймів 1080р, пікселів не бачив, ви навіть не зможете це уявити, але він 60гц, і він мене повністю влаштовувавAfit: ↑ 18.03.2025 20:45Справа не в тому кому що замало. Є суперечливі/позитивні параметри, які тут обговорюють. Я наприклад ніколи не взяв би монітор 27 дюймів з 1080р. Для мене стеля для 1080р це 24 дюйми. Можливо хтось прислухаеється до порад і зробе правельний вибір для себеstarinfo: ↑ 18.03.2025 20:25 враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
зараз є 27ка на 2к і 144гц, але якихось мегачудес я не бачу, трохи сподобалось маштабування в деяких іграх, не завжди викручую фов
для роботи стоїть 29 дюймів 2560х1080р і якось теж пікселів не бачу)))
-
shnok
Member
Покажеш монітор 27 фуллхд на іпс за 1000? Придбаю одразу 2.cspp: ↑ 18.03.2025 15:28 Такое лучше брать бу на олх за 1000 грн
-
zaqik
Member
сижу в метре от 27"FHD - пикселей не вижу
Зачем сидеть в метре от 27, если можно сидеть в полуметре от 22, и "видеть" тот же "размер" (цифры условны)?

А вообще теперь понятно, для кого до сих пор делают 32" HD Ready телевизоры... для любителей сидеть за десять метров от них

-
Afit
Member
Я не про влештовує/не влаштовує. Я про те що різниця точно є і абсолютно всі її можуть побачити. А от зробити висновок, чи влаштовують такі компроміси і чи ти готовий з ними миритись - кожний повинен робити сам. Не можливо заперечувати очевидну різницю в 60 і 120гц, чи чіткі й виразно видні пікселі на 27 дюймах, при 1080. Заперечувати що різниці немає, ну це звучить абсурдно. Це так само звучить кринжово як стверджувати що не помітна різниця між ладою й тойотою.starinfo: ↑ 18.03.2025 21:25в мене до цього був асус 27 дюймів 1080р, пікселів не бачив, ви навіть не зможете це уявити, але він 60гц, і він мене повністю влаштовувавAfit: ↑ 18.03.2025 20:45
Справа не в тому кому що замало. Є суперечливі/позитивні параметри, які тут обговорюють. Я наприклад ніколи не взяв би монітор 27 дюймів з 1080р. Для мене стеля для 1080р це 24 дюйми. Можливо хтось прислухаеється до порад і зробе правельний вибір для себе
зараз є 27ка на 2к і 144гц, але якихось мегачудес я не бачу, трохи сподобалось маштабування в деяких іграх, не завжди викручую фов
-
alexeygalas
Member
То ж для кухоньки. На них взагалі ніхто не дивиться ))zaqik: ↑ 18.03.2025 21:4532" HD Ready телевизоры... для любителей сидеть за десять метров от них
В якщо серйозно - економія. Просто доступний тв
Відправлено через 9 хвилин 59 секунд:
А по темі - так. Пікселі будуть величезні.
Працював на 24 qHD. Потім купив 27 4к і поки чекав - пересидів 2 дні на звичайному fhd 24. Дуже видно піксельну сітку.
Для комфортного читаня мінімум треба 120 ppi. Якщо лише грати і дивитись кіно - можна звичайно і отаке. Якщо занадто обмежений бюджет.
Нажаль 4к 24 взагалі ніякого вибору немає,
24 qHD всього дві дешевеньких моделі високочастотних. От і доводиться 4к 27 купляти. Але до розмірів швидко звикаєш. Зате занурення в кіно і ігри з невеликої відстані просто супер.
-
starinfo
Member
можно і 13 дюймів в 4к ноутбук робити, головне щоб був свій клієнтAfit: ↑ 18.03.2025 21:56Я не про влештовує/не влаштовує. Я про те що різниця точно є і абсолютно всі її можуть побачити. А от зробити висновок, чи влаштовують такі компроміси і чи ти готовий з ними миритись - кожний повинен робити сам. Не можливо заперечувати очевидну різницю в 60 і 120гц, чи чіткі й виразно видні пікселі на 27 дюймах, при 1080. Заперечувати що різниці немає, ну це звучить абсурдно. Це так само звучить кринжово як стверджувати що не помітна різниця між ладою й тойотою.starinfo: ↑ 18.03.2025 21:25
в мене до цього був асус 27 дюймів 1080р, пікселів не бачив, ви навіть не зможете це уявити, але він 60гц, і він мене повністю влаштовував
а те що ви написали, краще десь в магазині на вітрині якщо є можливість подивитись, бо як ви правильно написали, це якраз та сама тема яку треба дивитись
а далі чи шукати пікселі, чи шукати герци, то вже на любителя