Ехх.. нажаль але не змогли, поки.
Після сталкерку, тут якийсь графон вирви-око

Всі недоліки пізнаються в порівнянні) Сталкер вийшов ідеальним духовним продовженням серії а тут чисто заскамити на темі Чорнобилю

може трохи якось відредагувати?як виглядає має погана гра
А я якшо чесно трохи засмучений, що Сталкер 2 більше схожий на Тінь Чорнобиля і Чисте НебоMAKKACIN: ↑ 18.03.2025 09:56 Пропоную обговорити Провальний запуск Chernobylite 2: Exclusion Zone призвів до звільнень серед розробників
Ехх.. нажаль але не змогли, поки.
Після сталкерку, тут якийсь графон вирви-око![]()
Всі недоліки пізнаються в порівнянні) Сталкер вийшов ідеальним духовним продовженням серії а тут чисто заскамити на темі Чорнобилю![]()
про думав це ти оптимістMetalistForever: ↑ 18.03.2025 13:18Думал таже судьба постигнет разрабов Stalker 2
там русні половина. після 7-8 патчу Сталкер 2 чудова гра вильотів немає багів немає все добреKashtan: ↑ 18.03.2025 13:32 " І це тільки підсилює привабливість торішнього S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl." - зайшов на стім, в недавніх відгуках за останні 30 днів - 67%, змішані з 1864 оцінок, що практично те саме що й "має погана гра".
Габен вже 4ий раз проходить другого сталкера, все нормально з гроюKashtan: ↑ 18.03.2025 13:32 " І це тільки підсилює привабливість торішнього S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl." - зайшов на стім, в недавніх відгуках за останні 30 днів - 67%, змішані з 1864 оцінок, що практично те саме що й "має погана гра".
Ну я б не був такий впевнений, мені на реддіті постійно світяться англоязичні пости про гру і 2 з 3 постів про те що гра сира, а-лайф який обіцяли розробники не працює, вороги спавняться під персонажем ітд, хоча більшість оптимістично вірить що команда зможе провернути з сталкером ту саму історію які проджекти провернули з кіберпанком, і майже всі пишуть я відклав гру на майбутнє.там русні половина