Огляд бездротової ігрової миші HATOR Quasar 3 Ultra 8K Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Сidonix
Member

Повідомлення

Afit: 17.03.2025 17:22
Сidonix: 17.03.2025 17:05 Не бачу сенсу витрачати гроші на оце, коли є Razer Basilisk v3. Набагато зручніша та потужніша.
Потужніша в якому плані? І крутіша - це про вигляд?
Сенсор краще і хват нормальний з вставками прорезиненими. А ця буде слизькою. Знаю на власному досвіді.
Phos4
Member

Повідомлення

Хатор розчаровує останнім часом, на початках була цікава периферія купуючи яку при доплаті пару сотень порівняно з китайськими аналогами отримуєш українську роскладку в клавах, місцеву гарантію і зручну доставку, а зараз вони скрізь пхаються в сегмент ''брендів'' і ці потуги дивно виглядають, при тому що їх бюджетна периферія стагнує. ІМХО не взлетить.
Input_Lag
Member

Повідомлення

Тільки одне питання. Чому так дешево?
BVI
Member

Повідомлення

Геральт: 17.03.2025 16:40 Цікаво, який реальний час автономної роботи і ресурс акума.
waryag
Member

Повідомлення

Одна з найменш помітних, але важливих переваг PAW 3950 — оптимізоване енергоспоживання порівняно з PAW 3395. Це особливо важливо для бездротових мишей, де тривалість автономної роботи є ключовим параметром.
Але цей ключовий(!) параметр в огляді ми проігноруємо, обмежившись спеками вирорбника!

Також посміхнуло, коли автор довго розпинався про переваги 8к опитування, а потім написав, що і 125Гц блутуз не такі вже й погані.
Melofon
Member

Повідомлення

denizen: 17.03.2025 15:30 я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
TTC GOLD это галимый энкодер? А какой тогда хороший?

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
waryag: 18.03.2025 09:56Також посміхнуло, коли автор довго розпинався про переваги 8к опитування, а потім написав, що і 125Гц блутуз не такі вже й погані
Он имел ввиду так же неплохо как и другие блютус мышки бо у них у всех 125Гц и люди как-то работают, но понятно что они не для игр, а для работы и браузера с головой.
denizen
Member

Повідомлення

Melofon: 18.03.2025 10:56
denizen: 17.03.2025 15:30 я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
TTC GOLD это галимый энкодер? А какой тогда хороший?

Оптичний
Diablique
Member

Повідомлення

HATOR ROG, виглядає прикольно, але не на всі гроші, думаю 3к норм ціна була б.
Melofon
Member

Повідомлення

denizen

Да оптический конечно получше, но сейчас их что-то так редко ставят, а из механических TTC Gold вроде топчик и куда лучше многих других которые ставят в мышки за сто и более долларов, это печально но такая действительность.

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Diablique: 18.03.2025 11:17 HATOR ROG, виглядає прикольно, але не на всі гроші, думаю 3к норм ціна була б.
Согласен, цену бы пониже и было бы неплохо.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Melofon
оптика ж вроде дохнет как и обычные механические микрики, тк в оптике только название "оптика" а на деле дофига механики.
А вот колесики оптические другое дело - у знакомых валяется старая офисная Логитеч , кнопки уже перепаивал раза три, а колесико скролит без косяков.

меня в обзорной мышке еще смущает контроллер на аккуме - вот это для удобства могли сделать на плате, тк тут обычный фиговый аккум , можно было впихнуть чтото уровня телефоного "пакования", конечно тоньше и длиннее, но минимум 3тыс против бомжатских 550...
Не знаю производителя аккума, но покупал в Авроре мелкую настольную лампу и там была такая фигня на 350mAh, заменил на убитую телефонную баттарею с Ми3с - так неделями светит, только конечно заряжаеться долго из-за фиговой зарядки - по тестеру 5в и 0,5а .
Melofon
Member

Повідомлення

Klon

Я не знаю как там они точно устроенны но оптические энкодеры обычно дольше живут, да у меня и обычные механические ооочень редко дохнут.
А про 3тыс аккум вы конечно загнули, 450-550мач это норма для беспроводных мышек иначе они были бы тяжёлые, многим важнее вес чем та автономность которой в принципе и так хватает и некоторые наоборот пытаются облегчить засунув аккум полегче а у вас наоборот, про настольную лампу посмешил, там потребление куда ниже чем у мышки, а особенно у той которая на 8к работает, плюс у той лампы могли быть не реальные 350мач бо в дешёвых обычно фигня а не аккумы ставят (и то что там написано тоже не правда) поэтому там замена на любой нормальный сильно продлевает ей срок работы на одной зарядке, уже не раз такое встречал.
cspp
Member

Повідомлення

Ножки сойдут, загрузка cpu при опросе 8000 была ожидаема, 10 процентов..fps гарантированно упадет немного. Ничего особенного не увидел, беспроводные не сильно люблю.
Востаннє редагувалось 18.03.2025 13:49 користувачем cspp, всього редагувалось 1 раз.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Melofon
треба дивитись - бо вот мій аккум в Редми 8 про 4500mAh вага 50-55 грамів, це з контроллером, вважаю що щось на 2-3000 буде важити +-30 , а в маленькіх аккумів схожих на такий як в цій миші десь 20 грамів.

і зміст у питанні споживання - бо тут смисл в більш частішим заряджанні, я в свій Рейзер Деададде2 спочатку вставляв ААА (аккум 800) , при високому откліку працювало неділю, потім задовбало і перейшов на АА (2000) і працює з місяць.
Конечно Рейзер не заряджається по проводу, але переставляти часто аккум лініво.

Вважаю тут діло тільки в ціні = бо такий звичайний аккум дешевше чим якісний з крутим "пакуванням".
Питання к виробнику немає, бо це 100 баксів для тільки для УА висока ціна за мишу, в світі це проста миша на 1 рік :weep:
Avenger80
Member

Повідомлення

Melofon: 18.03.2025 13:06450-550мач это норма для беспроводных мышек иначе они были бы тяжёлые
Это уже не норма. Норма 250-300mah. :) Что-то типа такого сейчас ставят: https://vi.aliexpress.com/item/1005003746458551.html
У меня на Darmoshark M3 стоит вот такой, но это уже раритет такие ёмкости (такого аккумулятора хватает на две-три недели):
спойлер
Зображення
Надо ж делать мышки - 30-40г. или сколько там.
Востаннє редагувалось 18.03.2025 14:07 користувачем Avenger80, всього редагувалось 4 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

waryag: 18.03.2025 09:56125Гц блутуз не такі вже й погані
Я колись тестив мишку в іграх (не кібер, просто для себе, коли грався активніше). То не відчув різниці між частотами 500 і 1000. Ну хоч як не старався. Отакий я криворукий, звісно. Але сам факт натякає, що 8к - то просто циферки без потреби. Але заплатити за них доведеться соточку, а не двадцяточку.
KoB6acKa
Member

Повідомлення

Klon: 18.03.2025 12:38 Melofon
смущает контроллер на аккуме
а це шо тоді?
спойлер
Зображення
waryag
Member

Повідомлення

KoB6acKa: 18.03.2025 14:13 а це шо тоді?
схоже на 4056. Тоді на акумі просто платка захисту.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

KoB6acKa
і правда не побачив, але ж це тількі для зарядки, к аккуму наверное отдельно захист присобачили - як в телефонних аккумах. Або я не так зрозумів :dontknow:
п.с. - купував себе з алі TP4056 Type-C с захистом , щось вишло 10 грн штк (замовляв 30 шт). короч економія - як і раніше писав :insane:
feniks_tm
Member

Повідомлення

З яких пір дастпруф TTC Gold став галімим? Щось краще серед механіки порекомендуєте, чи просто аби перднути у воду? Оптику навіть у топах "гігантів" зараз майже не зустріти, а ви тут від хатора чогось хочете, у якого більшість продукції на базі готових китай оемів)
911kent
Member

Повідомлення

В мишці за 100 баксів НЕ можна відключити скрол коліщатком вверх чи вниз.

Серйозно??

Макроси в 5 річного хатор пульсар кращі ніж в цієї самої сучасної миші. Можна додавати рухи мишкою і т.д.
Тут нічого цього не має.

Не розумію чому не можна було найняти студента і дописати всі ці дрібниці в софт, тим паче що вони вже БУЛИ в мишках компанії.

В цій ціновий категорії є купа альтернатив, не говорячи зо можна трішки докинути і придбати А бренди з просунутим софтом і топ сенсорами.
Відповісти