це в амуде виходить ціна на гддр6 так підскочила що 9070 за 40к продають?)))
якісь такі собі пояснення, чи там чіп забирає ту частку з пам'яті в ціні)
Це інше, чому нема багато обіцяних на презентації карт за мсрп? Ну тому що хуанг насрав в падіку от чому. Я вже читав, що хуанг винен у тому що фср4 тільки для нового покоління амд, тому що длсс4 занадто хороший і радеону довелось обрізати підтримку, щоб якось конкурувати, от так.
А ще кажуть Хуанг винен в тому що Dlss 4 є майже у всіх іграх а Fsr 4 лише в кількох
Звісно це ж питання не до людей які пилять дрова в Амуде а до Хуанга
Востаннє редагувалось 17.03.2025 15:38 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
ой ржу ни магу))))
так у владельца Бугатти машина едет 400 км/ч, а не 27 км/ч)))
P.S. Ты уже себя мнишь владельцем Бугатти))?? Даже у Илона Маска нет Бугатти насколько я знаю
Ну так він буде бігти 30км/г, а ти йти пішки 5км/г, да й я тебе здивую, часто власники спорткарів по місту їздять на максимальній швидкості? Топові рішення - завжди були оверпрайс, особливо ті які не мають конкурента
ой нне сміши мене так)) я просто на тій же 9070ХТ буду в 1440р або ще краше в 1080р буду грати і мати 60-80 к/с в Вуконгу))) доки він буде мати 27 к/с
Ну так він буде бігти 30км/г, а ти йти пішки 5км/г, да й я тебе здивую, часто власники спорткарів по місту їздять на максимальній швидкості? Топові рішення - завжди були оверпрайс, особливо ті які не мають конкурента
ой нне сміши мене так)) я просто на тій же 9070ХТ буду в 1440р або ще краше в 1080р буду грати і мати 60-80 к/с в Вуконгу))) доки він буде мати 27 к/с
це в амуде виходить ціна на гддр6 так підскочила що 9070 за 40к продають?)))
якісь такі собі пояснення, чи там чіп забирає ту частку з пам'яті в ціні)
Це інше, чому нема багато обіцяних на презентації карт за мсрп? Ну тому що хуанг насрав в падіку от чому. Я вже читав, що хуанг винен у тому що фср4 тільки для нового покоління амд, тому що длсс4 занадто хороший і радеону довелось обрізати підтримку, щоб якось конкурувати, от так.
я тут більше мав на увазі що виробник розповість будь-які казочки аби заробити, особиливо якщо це буде повітря в версії ОС яка на 20-50мгц "бустонутіша" за дефолт)
Enjthesilence: ↑
17.03.2025 15:28
А ще кажуть Хуанг винен в тому що Dlss 4 є майже у всіх іграх а Fsr 4 лише в кількох
Звісно це ж питання не до людей які пилять дрова в Амуде а до Хуанга
Так хуанг по 10 чумаданов кожному розробнику заніс, це не тому що длсс просто краще і доля ринку в 90% заохочує розробників більше до реалізації длсс, ти не подумай
kairo: ↑
17.03.2025 15:10
І яка доля людей, які могли придбати карти по даних цінах? 0,0001% від загальної кількості покупців? Навіть Gamers Nexus не змогли придбати 9070ХТ по MSRP, усі їхні замовлення, які вони зробити через 8 хвилин після старту продажів, відмінили на наступний день. А до найближчого Microcenter їм 400 миль.
Чувак с этого форума смог а Gamers Nexus не смогли. Расскажи еще что-нибудь веселое про 0,0001%. Или про топовых обзорщиков которым зачем-то нужно добираться до микроцентров когда им и так вендоры присылают все что угодно
Правду кажеш, дійсно. Вітаю з 9070хт
я тобі скажу просто факт з життя (сценка в магазині), що мені вже пропонували в 2012 році купити ТВ 4к під ігри і вже тоді розповідали про те, що карти вже тягнуть ігри в 4к)))) ну це так, просто спогад з життя)) а вже пройшло більше як 12 років)))
я тобі скажу просто факт з життя (сценка в магазині), що мені вже пропонували в 2012 році купити ТВ 4к під ігри і вже тоді розповідали про те, що карти вже тягнуть ігри в 4к)))) ну це так, просто спогад з життя)) а вже пройшло більше як 12 років)))
А я ніколи й не казав про 4к геймінг, хоча з длсс4 це пісня, лялечка.
Ну таки тягнуть. Але ж тепер всім треба щоб з променями та 120 фпс, і в нативі. А все інше - не рахується, це вже "ніпаіграть". Геймери стали аудіофілами
Tiufin: ↑
17.03.2025 15:13
Серйозно, це загадка для вас? Тобто, регулярні новини про те, що китайці вже другий рік скуповують топові відеокарти нвідіа по всьому світу - ще залишає місце для загадки? Та й використання ШІ на домашніх компах ви даремно недооцінюєте. Цей напрямок набирає популярності і багато хто вже використовує відеокарти для роботи. І це не лише ШІ, а й всіляки блогери та 3д моделери, яких в останні роки також значно побільшало
да, все еще загадка. Окей, блогеры, монтажеры, ии-энтузиасты, 3д-моделеры скупают нвидиа. А зачем весь этот функционал геймерам?
А, ну ви наче в перше повідомлення інший сенс вкладали. Чи це ви так жартуєте? ) Навіщо воно геймерам - я не знаю. Але, судячи з того, що бачив, їм подобається рівненьке волосся, дроти та гілки дерев на стопкадрах у збільшенні розглядати
Востаннє редагувалось 17.03.2025 15:54 користувачем Tiufin, всього редагувалось 2 разів.
Розмазує відсотків на 10-15%. І це до тих пір поки не виникне бажання ввімкнути РТ. Потім усе сумно, а апскейлери від АМД виглядають дуже так собі. І не треба мені казати:
по-перше - чого я маю бажати вмикати, а чого - ні, а то зараз ви ще за мене будете вірішувати пити мені каву з цукром або ні;
по-друге - що це не так, бо в мене поряд стоять два компа, на одному 5700, на іншому 4060Ti і я маю змогу порівняти сам усі апскейлери окрім останнього від АМД.
koniyoto: ↑
17.03.2025 14:09
Але нагадайте скілікі ці бл...ські 9070 коштують? Набагато дешевше НВідіа з аналогічною швдкодією? Що ви пропонуєте? Я пропоную жерти довбаний поп-корн та чекати поки ця вся х..ня скінчиться, а потмім купувати не назву виробника на продукті, а сам продукт. Обираючи його за співвідношенням ціна/якість.
Расскажите это тем кто купил 9070ХТ за 600-700$. Ну и про соотношение цена/качество тоже.
Хах, дуже зручно) розкажи тоді всім фаундерсам 5000 серії за мсрп про ціну/фпс. Це так працює? :lol
Як я вже казав, можете роздрукувати фото ордеру з мікроцентра з 9070хт за мсрп і поставити його собі замість карти у пк
Востаннє редагувалось 17.03.2025 16:04 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
FastBullet: ↑
17.03.2025 15:43
нажаль всі тести в 4к - це звичайний 1080р (режим перфоманс), тому про яку пісню та лялечку йдеться)) звичайний 1080р з апскейлом та фреймгеном ще на додачу)))
FastBullet: ↑
17.03.2025 15:43
Ну таки тягнуть. Але ж тепер всім треба щоб з променями та 120 фпс, і в нативі. А все інше - не рахується, це вже "ніпаіграть". Геймери стали аудіофілами
Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
Bukakanga: ↑
17.03.2025 15:16
да, все еще загадка. Окей, блогеры, монтажеры, ии-энтузиасты, 3д-моделеры скупают нвидиа. А зачем весь этот функционал геймерам?
А, ну ви наче в перше повідомлення інший сенс вкладали. Чи це ви так жартуєте? ) Навіщо воно геймерам - я не знаю. Але, судячи з того, що бачив, їм подобається рівненьке волосся, дроти та гілки дерев на стопкадрах у збільшенні розглядати
а ти дійсно думаєшь що в 2012 році мова йшла про ДЛСС та фреймген в 4к))???????? просто за 12 років не змогли в 4к та придумали ДЛСС)))
Я це вже не зроблю, але наскільки я пам'ятаю, то коли купував 5700 вона була трохи швидша за 2060, десь на ті самі 10-15%, але програвала 2070. Ну і ціна/можливості мене у 5700 влаштували. РТ тоді все одно був лише на бумазі, 2,5 гри, та ще й "тягнули" їх лише топові карти, та й то так собі. Єдиний мінус саме моєї 5700 це довбана турбіна.
нажаль всі тести в 4к - це звичайний 1080р (режим перфоманс), тому про яку пісню та лялечку йдеться)) звичайний 1080р з апскейлом та фреймгеном ще на додачу)))
Які 1080? Бро, ти абсолютно не в темі, коротко для тебе длсс4 - краще нативу, живи з цим
Vlaad13: ↑
17.03.2025 15:38А ще кажуть Хуанг винен в тому що Dlss 4 є майже у всіх іграх а Fsr 4 лише в кількох
я легко можу повірити шо хуанг заніс чемоданчик, як неодноразово раніше його ловили на цьому
так на этом как раз красных ловили, когда все игры с их партнеркой были лишены DLSS на релизе. А когда поднялся вой по этому поводу, то как-то сразу и DLSS начал появляться
Nouriel: ↑
17.03.2025 15:41
я легко можу повірити шо хуанг заніс чемоданчик, як неодноразово раніше його ловили на цьому
так на этом как раз красных ловили, когда все игры с их партнеркой были лишены DLSS на релизе. А когда поднялся вой по этому поводу, то как-то сразу и DLSS начал появляться
Ахах, про що я казав, це хуанг чумадан заніс, кожному розробнику за ці сотні ігор