Нуждаюсь в помощи специалиста по ноутбукам и выбрать модель.

Все вопросы о ноутбуках
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.03.2025 10:33 Дитячий садочок :facepalm:
Що, ніхто ще не зрозумів що 34к це ще дешево, мабуть у продавця там наплив потенційних покупців на лохюа, може навіть скрін діалогів із покупанами скине нам аби ми всі рота позатикали :rotate:
доречі ноут відправлений клієнту за 34к, можеш піти поскулити і слюні попускати над партією нового мусора з американської мусорки, тому що їх ще ремонтувати треба((
Заздрите?) Людина зі сміття гроші робить, а ви свій продали вже? :shuffle:

Відправлено через 15 хвилин 31 секунду:
Тепер зрозуміло. Продам за 35к докину 10к і куплю собі леново які в своїй же темі продажу поливав гівном.
Діти, діти :baby:
Так тут шиза якась на лице
Він обісрав мій Legion 5 Slim, а потім написав, що купуватиме такий самий, але з процессором 6/12 :facepalm:
AFU_power
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 09:41думка халявщика, який обожнює купувати по низу ринка, мене не цікавить
Да, по низу ринку, твердо і чітко, може ми просто не любим переплачувати за очевидне гуано як за 35 тисяч

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Евгений King: 11.03.2025 10:45Він обісрав мій Legion 5 Slim
Мій теж під роздачу попав як троттлящий і печущий до 90 градусів
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

Ого там тема - 11 сторінок :eek: для підняття настрою :laugh:
V1tt0
Member

Повідомлення

Всі леново однакові?)

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
AFU_power: 11.03.2025 11:01
V1tt0: 11.03.2025 09:41думка халявщика, який обожнює купувати по низу ринка, мене не цікавить
Да, по низу ринку, твердо і чітко, може ми просто не любим переплачувати за очевидне гуано як за 35 тисяч

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Евгений King: 11.03.2025 10:45Він обісрав мій Legion 5 Slim
Мій теж під роздачу попав як троттлящий і печущий до 90 градусів
ще й 4060 105 ватна, ладно хоча б 140 ватна, але 105...

Відправлено через 1 хвилину :
Евгений King: 11.03.2025 10:45
Що, ніхто ще не зрозумів що 34к це ще дешево, мабуть у продавця там наплив потенційних покупців на лохюа, може навіть скрін діалогів із покупанами скине нам аби ми всі рота позатикали :rotate:

Тепер зрозуміло. Продам за 35к докину 10к і куплю собі леново які в своїй же темі продажу поливав гівном.
Так тут шиза якась на лице
Він обісрав мій Legion 5 Slim, а потім написав, що купуватиме такий самий, але з процессором 6/12 :facepalm:
я твій асер обісрав, бо по факту асер - кал, за легіон я написав шо за 40к норм

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Lucas55: 11.03.2025 12:35 Ого там тема - 11 сторінок :eek: для підняття настрою :laugh:
я теж нормально поржав з диванних експертів, фанатів маркетингових тн матриць, перекупів з шарашкиних контор, фанатів асерів і вишенька на торті це чіти в кс і самп))

Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
доречі ноут відправлений клієнту за 34к, можеш піти поскулити і слюні попускати над партією нового мусора з американської мусорки, тому що їх ще ремонтувати треба((

доречі я передумав брати ноут
7mindfields
Member

Повідомлення

Тред повинен мати назву просто потребую допомоги спеціаліста, до чого тут ноутбуки якісь я так і не зрозумів :D
Повірив у швидкий продаж ремонтованого ноута на 3050ті і зен2 за 34к, майже (коли я профільний сінкпад t15g gen1 на 10850h/2080s maxq продавав за 26к більше місяця)
V1tt0: 11.03.2025 16:38 доречі я передумав брати ноут
Правильно, рог стрікс g15 то база, ще й з тачпадом «майже як в макбуків» (з цього я вчора взагалі заорав на всю хату, куди там тим японським конденсаторам в докомо)
AFU_power
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 16:38 ще й 4060 105 ватна, ладно хоча б 140 ватна, але 105...
Знайдеш 14 або 14,5 ноут з оледом і підтримкою HDR (якщо знаєш такі слова після свого флагмана з охватом половини від елт телека), за адекватні гроші, то покажеш, тоді і заміню свій легіон. А поки я не знаю, у тебе якась біполярка, ти визначись, він гарячий чи навпаки урізаний.
V1tt0
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.03.2025 16:54 Тред повинен мати назву просто потребую допомоги спеціаліста, до чого тут ноутбуки якісь я так і не зрозумів :D
Повірив у швидкий продаж ремонтованого ноута на 3050ті і зен2 за 34к, майже (коли я профільний сінкпад t15g gen1 на 10850h/2080s maxq продавав за 26к більше місяця)
V1tt0: 11.03.2025 16:38 доречі я передумав брати ноут
Правильно, рог стрікс g15 то база, ще й з тачпадом «майже як в макбуків» (з цього я вчора взагалі заорав на всю хату, куди там тим японським конденсаторам в докомо)
твої продажі - не мої продажі, мені всеодно шо ти там продавав і за скільки
тачпад куди краще чим у висєра, гігабайта, msi, на японські кондьори взагалі посрати, бо я не планую купувати одну зарядку)

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
AFU_power: 11.03.2025 17:37
Знайдеш 14 або 14,5 ноут з оледом і підтримкою HDR (якщо знаєш такі слова після свого флагмана з охватом половини від елт телека), за адекватні гроші, то покажеш, тоді і заміню свій легіон. А поки я не знаю, у тебе якась біполярка, ти визначись, він гарячий чи навпаки урізаний.
написав би це я, мені б написали що це маркетинговий олед і там ips матриця, ахахахахаха, за скільки ти свій легіон купив? і який у нього точний артикул?
AFU_power
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 17:44написав би це я, мені б написали що це маркетинговий олед і там ips матриця, ахахахахаха, за скільки ти свій легіон купив?
Я сам не вірив, але його сразу видно порівняно з легіоном на IPS. Він обійшовся за 49 тис.
спойлер
20250121_170026.jpg
V1tt0: 11.03.2025 17:44і який у нього точний артикул?
https://shop.lenovo.ua/notebooks/noutbu ... 05vra.html
V1tt0
Member

Повідомлення

AFU_power: 11.03.2025 17:37
там є ссилочка на фото, в якому біля ноута стоїть монітор з хорошою ips матрицею. Кольори не відрізняються, я користувався і тн монітором і телевізор старий давно дивився, в цьому ноуті і близько не такі кольори як на тн матрицях і телевізорах. Халявщики і бомжі просто виправдовують свій мусор і будуть до останнього кричати, що їх сяомі з 200 мегапіксельною камерою і 8к екраном краще чим айфон/самсунг s серії. Такі бомжі ніколи не зрозуміють, що якісна річ визначається не тільки по характеристиках.

Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
AFU_power: 11.03.2025 17:48
V1tt0: 11.03.2025 17:44написав би це я, мені б написали що це маркетинговий олед і там ips матриця, ахахахахаха, за скільки ти свій легіон купив?
Я сам не вірив, але його сразу видно порівняно з легіоном на IPS. Він обійшовся за 49 тис.
спойлер
20250121_170026.jpg
V1tt0: 11.03.2025 17:44і який у нього точний артикул?
https://shop.lenovo.ua/notebooks/noutbu ... 05vra.html
і ти рівняєш ноут який взяв за 50к, який зараз НОВИМ дешевше ніж за 66к з моїм ноутом за 33-35к. Забавно. за 65к, особисто собі я брав би шось такого плану - https://stylus.ua/uk/lenovo-legion-slim ... ifications. І зразу озу під заміну на топову 32гб з таймінгами адекватними. Але поки що у ноуті немає потреби, тому що є пк

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
і ДА я знаю і без диванних експертів що 7735HS буде гіршим за 7840HS, срати брєдом мені не треба
AFU_power
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 17:59моїм ноутом за 33-35к
я нагадаю, що також рівняв його з зефірусами на 3060, які були на 5-10 тисяч дешевше з вторички, а зефірус завжди мав аналогічну, або кращу матрицю чим звичайний рог стрікс, таку саму клавіатуру та металевий корпус. Тому ціна все ще була завищена, навіть бариги з інстаграма(мені регулярно в реках випадає ноут.кієв), ставлять ціну менше за аналогічні конфігурації, чим була у тебе.
V1tt0: 11.03.2025 17:59І зразу озу під заміну на топову 32гб з таймінгами адекватними
які ноут скоріше і візьме, а от частоту ні, бо навіть той легіон що ти наводив як приклад в своїй темі продажу зі змінною озу не бере більше 4800, хоча там стоять планки на 5600, бо проц більше 4800 не може.
V1tt0: 11.03.2025 17:59Такі бомжі ніколи не зрозуміють, що якісна річ визначається не тільки по характеристиках.
коли ставиш високу ціну то і рівняють з аналогічними по ціні, якби ціна була тисяч 25-27, то да, ноут був би однозначно флагманом. Сяомі доречі зараз викатила флагман дорожче 16 про макс.
V1tt0: 11.03.2025 17:59Халявщики і бомжі просто виправдовують свій мусор
якщо чесно так і виглядала тема продажу, слабий ігровий ноут намагались продати по ціні предтоп вжитого ноута.
V1tt0
Member

Повідомлення

AFU_power: 11.03.2025 18:22
V1tt0: 11.03.2025 17:59моїм ноутом за 33-35к
я нагадаю, що також рівняв його з зефірусами на 3060, які були на 5-10 тисяч дешевше з вторички, а зефірус завжди мав аналогічну, або кращу матрицю чим звичайний рог стрікс, таку саму клавіатуру та металевий корпус. Тому ціна все ще була завищена, навіть бариги з інстаграма(мені регулярно в реках випадає ноут.кієв), ставлять ціну менше за аналогічні конфігурації, чим була у тебе.
V1tt0: 11.03.2025 17:59І зразу озу під заміну на топову 32гб з таймінгами адекватними
які ноут скоріше і візьме, а от частоту ні, бо навіть той легіон що ти наводив як приклад в своїй темі продажу зі змінною озу не бере більше 4800, хоча там стоять планки на 5600, бо проц більше 4800 не може.
V1tt0: 11.03.2025 17:59Такі бомжі ніколи не зрозуміють, що якісна річ визначається не тільки по характеристиках.
коли ставиш високу ціну то і рівняють з аналогічними по ціні, якби ціна була тисяч 25-27, то да, ноут був би однозначно флагманом. Сяомі доречі зараз викатила флагман дорожче 16 про макс.
V1tt0: 11.03.2025 17:59Халявщики і бомжі просто виправдовують свій мусор
якщо чесно так і виглядала тема продажу, слабий ігровий ноут намагались продати по ціні предтоп вжитого ноута.
в цьому легіоні шо я скинув максимум 4800, я не впевнений що там планки з частотою 5600, але який смисл виробнику ставити в цю модель планки по 5600, якщо максимум плата 4800 підтримує? І все таки цей я б теж не брав, недобачив цю позорну частоту озу. Моя ціна не має залежати від цін перекупів, які сливають ремонтовані ноути за копійки, які проживуть чуть довше гарантії 3 місяці. Якщо я захочу по приколу продати ноут на 4090 за 30к, це означає що ці перекупи в цей момент продають кал і мають знизити ціну на свої ноути до 10к грн?
7mindfields
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 20:18 Якщо я захочу по приколу продати ноут на 4090 за 30к, це означає що ці перекупи в цей момент продають кал і мають знизити ціну на свої ноути до 10к грн?
Це означає що ти знову не зміг в логіку
AFU_power
Member

Повідомлення

V1tt0: 11.03.2025 20:18Моя ціна не має залежати від цін перекупів, які сливають ремонтовані ноути за копійки, які проживуть чуть довше гарантії 3 місяці.
це ж не обов'язково перекупи, це ринок, перекупи тільки одна зі складових. Тут багато факторів, це ціни на нові ноути та ціноутворення на вжиті. Вжитий ноут не може коштувати як новий, як би не старався, Навіть якщо він не розпакований час гарантії від магазину спливає і ціна зменшується. Бо в ціну нового ноута входить і гарантія, а в ціну вжитого входить знос та зменшений час гарантії(або не входить у разі відсутності), гарантія від продавця і тд. Перекупи, що продають валом ноути з Німеччини та США як правило дають гарантію від себе, бо знають, що зможуть замінити ноут(є ресурс), або поремонтувати його, у них завжди ціни вище, чим в приватної особи. У тебе ноут не мав остаточної гарантії, він новим коштував 35-40 тисяч з поправками на курс, зараз він так не коштує, бо він вже проробив певний час, а точніше майже два роки користування. Навіть з першим власником, але при такому довгому строці там ціна ставиться 28-29 та допускається торг покупцеві.

Я нещодавно сам продавав макбук про 13. Пофіг, що там був один власник(дружина), пофіг що вона ним бережно користувалась(всі можливі плівки, чохли, накладки на клавіатури), він був вжитий і виклав я його чуть нижче середньої ціни по ринку, продав за півтора дні та мав попит до оголошення(писали та цікавились), причому що це це застарілий мак, 2019 року і на х86.
Востаннє редагувалось 11.03.2025 20:31 користувачем AFU_power, всього редагувалось 1 раз.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Прикол в тому, що ми продаємо не ремонтовані ноути з американських офісів, там просто нічому ламатись, а містер самі знаєте хто продає якраз таки ремонтований хлам :beer:
Якому незебаром знову пора буде на помойку, рік закінчиться і одразу :D

Якщо нема пруфів = триндабол
Те що в того хлопчика ноут з заміненою мамкою - пруфи від нього ж, ниття в темі
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 11.03.2025 20:31 Прикол в тому, що ми продаємо не ремонтовані ноути з американських офісів, там просто нічому ламатись, а містер самі знаєте хто продає якраз таки ремонтований хлам :beer:
Якому незебаром знову пора буде на помойку, рік закінчиться і одразу :D
грав сьодні в самп з чітами, знайомі тімейти казали що купували в тебе ноути, розбирав один знайомий і видно було що половину плати паялось, в другого знайомого зламався ноут після гарантії, непоганий мотлох продаєш

Відправлено через 2 хвилини :
AFU_power: 11.03.2025 20:30
V1tt0: 11.03.2025 20:18Моя ціна не має залежати від цін перекупів, які сливають ремонтовані ноути за копійки, які проживуть чуть довше гарантії 3 місяці.
це ж не обов'язково перекупи, це ринок, перекупи тільки одна зі складових. Тут багато факторів, це ціни на нові ноути та ціноутворення на вжиті. Вжитий ноут не може коштувати як новий, як би не старався, Навіть якщо він не розпакований час гарантії від магазину спливає і ціна зменшується. Бо в ціну нового ноута входить і гарантія, а в ціну вжитого входить знос та зменшений час гарантії(або не входить у разі відсутності), гарантія від продавця і тд. Перекупи, що продають валом ноути з Німеччини та США як правило дають гарантію від себе, бо знають, що зможуть замінити ноут(є ресурс), або поремонтувати його, у них завжди ціни вище, чим в приватної особи. У тебе ноут не мав остаточної гарантії, він новим коштував 35-40 тисяч з поправками на курс, зараз він так не коштує, бо він вже проробив певний час, а точніше майже два роки користування. Навіть з першим власником, але при такому довгому строці там ціна ставиться 28-29 та допускається торг покупцеві.

Я нещодавно сам продавав макбук про 13. Пофіг, що там був один власник(дружина), пофіг що вона ним бережно користувалась(всі можливі плівки, чохли, накладки на клавіатури), він був вжитий і виклав я його чуть нижче середньої ціни по ринку, продав за півтора дні та мав попит до оголошення(писали та цікавились), причому що це це застарілий мак, 2019 року і на х86.
28-29, 33-35, переплата 4к+- за топову систему охолодження з температурами 60-70 градусів в максимальному навантаженні та топову озу, яку я придбав нову за 3к місяць назад з гаранією 10 років

Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
7mindfields: 11.03.2025 20:19
V1tt0: 11.03.2025 20:18 Якщо я захочу по приколу продати ноут на 4090 за 30к, це означає що ці перекупи в цей момент продають кал і мають знизити ціну на свої ноути до 10к грн?
Це означає що ти знову не зміг в логіку
це означає що ти нічого толкового не висрав знову після того як я написав аргументи з пруфами-скрінами і написав чому отримав приріст х2 продуктивності відеокарти через заміну озу з таймінгами на -2 та -10, ну нічого нового. Доречі ставте далі дізи, крім діза ви ні на що не здатні, після розкиду бомжів пруфами, фактами і аргументами. Я бачу як у вас горить оййййййй!, мені від цього смішно))

Відправлено через 50 секунд:
для ослів: "оййййййй!" - система замінила зовсім інше слово
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Та хоч там буде система охолодження при якій буде 20 градусів під завантаженням - новіше, швидше цей ноут не буде.

Та "топова" озу не дає нічого окрім більшого об'єму, маю один в один такий комплект і на відміну від заводських самсунгів 2х8гб краще стали лише latency, це не плашки gskill xmp із сл16 18 18 38 таймінгом, які не в кожному ноуті заведуться, тут немає нічого надзвичайного та вау.

Х2 продуктивності дискретної відеокарти яка має свої 4гб врами, це щось, вперше чую що більший об'єм рами якось впливає. Цікаво чому у мене так не сталося, ах в мене ж не топовий асус який перемагає закони фізики і здорового глузду.
подорослішайте вже
ackstarvinta
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.03.2025 22:54 Та хоч там буде система охолодження при якій буде 20 градусів під завантаженням - новіше, швидше цей ноут не буде.

Та "топова" озу не дає нічого окрім більшого об'єму, маю один в один такий комплект і на відміну від заводських самсунгів 2х8гб краще стали лише latency, це не плашки gskill xmp із сл16 18 18 38 таймінгом, які не в кожному ноуті заведуться, тут немає нічого надзвичайного та вау.

Х2 продуктивності дискретної відеокарти яка має свої 4гб врами, це щось, вперше чую що більший об'єм рами якось впливає. Цікаво чому у мене так не сталося, ах в мене ж не топовий асус який перемагає закони фізики і здорового глузду.
подорослішайте вже
Не дискретної, а вбудованої :lol:
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.03.2025 22:54 Та хоч там буде система охолодження при якій буде 20 градусів під завантаженням - новіше, швидше цей ноут не буде.

подорослішайте вже
подивись що мені дали -2 в первичному та -10 в третинному таймінгах в темі моїй передостанній, в деяких іграх +10фпс, в деяких +100фпс, зникли повністю фрізи, графік фреймрейту та фреймтайма в іграх в рази кращий

Відправлено через 57 секунд:
ackstarvinta: 11.03.2025 22:56

подорослішайте вже
Не дискретної, а вбудованої :lol:
вбудована не використовується в іграх, тому що вручну вибрана дискретна карта для конкретної гри, а ще стало краще грати з чітами в рази
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ackstarvinta
А, в ноуті із дискреткою ми женемося за продуктивністю інтеграшки. Це браво, дійсно вартує того аби переплатити :teacher:

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
V1tt0
Де дивитись як вєга8 дає просратись іграшкам і тестам, дай лінк? :rotate:
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.03.2025 22:59 ackstarvinta
А, в ноуті із дискреткою ми женемося за продуктивністю інтеграшки. Це браво, дійсно вартує того аби переплатити :teacher:

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
V1tt0
Де дивитись як вєга8 дає просратись іграшкам і тестам? :rotate:
краща озу дала мені великий приріст фпс від дискретної карти, звісно ж не повіриш), але заходиш в мій профіль - мої теми - передостання і там я детально описав чому так відбувається і прикріпив в одному з повідомлень тести дискретної відеокарти до та після заміни озу
Відповісти