Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
zalizo_org
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 11.03.2025 14:52
zalizo_org: 11.03.2025 13:57Зразу питання - я тут все правильно написав?
Це вперше в мене загубилася посилка. Тому досвіду з поверненнями коштів не маю.
З того, що чув/бачив раніше, краще відкривати спір на повернення коштів.
Бо спроба вирішити питання з продавцями може привести до ситуації "ні грошей ні товару"
Як приклад, Продавець просить вас підтвердити отримання загубленої посилки, а взамін обіцяє надіслати нову. Ви погоджуєтесь і через деякий час отримуєте пустий конверт.
Круто, дякую за інформацію :beer:
maxn
Member

Повідомлення

geka3250
нет, у меня срок истекал 2-3 раза уже , и каждый раз по его окончанию его продлевали ( 60 дней вроде первые и два по 30 продлевали, както так) .
Через бота еву смог создать дискус на рефаунд, - он каждые 10 дней рассматривает мой запрос и всегда отвечает одно и тоже - " посылку ещё в пути, просто ждите"
geka3250
Member

Повідомлення

maxn
Странно, не повезло, наверное. У меня первый раз +30 дней, после +2 дня. На 3й раз появился запрос: +3 дня или рефанд. Сверху была кнопка выбора.
А когда заканчивается текущий срок?
Kosdnepr
Member

Повідомлення

maxn: 11.03.2025 10:23Мой заказ от 11 ноября трекнулся вчера как прибывший в транзитную страну. 4 месяца..........
О-о-о, глянув своє замовлення від 13.11.24 і воно теж надійшло в транзитну країну. Я вже і не очікував. І насправді за весь цей час вже більше хотів би відшкодування коштів) Але як є. Подивимось, коли приїде (якщо взагалі доїде :laugh:)
maxn
Member

Повідомлення

geka3250: 11.03.2025 16:20 А когда заканчивается текущий срок?
Через три дня, надо позвонить на укр почту попросить чтобы не спешили, 4 месяца ждал, ещё три дня подожду, мож бабки вернут :lol:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Курва, то виходить що навіть повернення грошей не безпроблемне! :facepalm:
А є десь в правилах обмеження на кількість днів на яку може бути подовжено період очікування?

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
maxn: 11.03.2025 16:55
geka3250: 11.03.2025 16:20 А когда заканчивается текущий срок?
Через три дня, надо позвонить на укр почту попросить чтобы не спешили, 4 месяца ждал, ещё три дня подожду, мож бабки вернут :lol:
Ого! Тримай в курсі (я серйозно) ;)
geka3250
Member

Повідомлення

maxn
Ну как вариант) Между транзитом и приходом на отделение прошло 7 дней.
MSiAventador
Member

Повідомлення

geka3250: 10.03.2025 15:48 Приветствую!
Хочу спросить. Вернули деньги за потерянный в рф инвертор. Прошло 124 дня. Пару раз продляли сроки, на третий сдались и сделали рефанд. И вот днями приходит смс про посылку на отделении. Что это делать в таком случае? У кого-то было подобное?
Вітаю у клубі халявщиків. :beer:
Nouriel
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.03.2025 11:501 нормальні акуми піднялись в ціні в 2-3-5 разів
2 купа підробок і їх просто купити важко . купиш а тобі прислали невідомо що а не високотоковий акум
1 це не правда, зараз навпаки ціни стали нижче, за 40 грн низькостумові нормальні акуми 18650 раніше такі коштували 100грн , з висосострумовими те семе
2 підробки є у всьому як і є багато перевірених продавців. і ти ж купуєш то дивишся, шо приїхало те шо замовляв, якась дивна притензія

Відправлено через 9 хвилин 1 секунду:
Hotspur: 09.03.2025 11:50оці пояснення які у нас українські дрони - для ідіотів. ми не виробляємо всі компоненти. і не будемо виробляти ніколи.
чомусь фольксавен німецька машина, хоча там деталі з усього світу, чомусь епл американський смартфон, але там американських деталей нема ячомусь рейзер дезаер американська мишка, так ще й збірка робиться в інших країнах.

більшість критичних компонентів дрона локалізовано у нас, специфічні закупляються. не бачу проблеми називати українським дроном
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 12.03.2025 16:021 це не правда, зараз навпаки ціни стали нижче, за 40 грн низькостумові нормальні акуми 18650 раніше такі коштували 100грн , з висосострумовими те семе
купить мені будь ласка 21700 оригінальні молісели високотокові. а то вони просто х4 ціни зробили з 2022 року в доларі

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Nouriel: 12.03.2025 16:02більшість критичних компонентів дрона локалізовано у нас, специфічні закупляються. не бачу проблеми називати українським дроном

1 розробка
2 тестування
3 патенти авторські права оте усе
4 масове виготовлення

у нас з пунктами 2-3 невдачі і суцільні неприємності

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Nouriel: 12.03.2025 16:02 і ти ж купуєш то дивишся, шо приїхало те шо замовляв, якась дивна притензія
зразу видно людину яка не купляла партії виробів
Відповісти