Останні статті і огляди
Новини
[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес
-
V1tt0
Member
а шо там написали за самп і кс? я даже не в курсі, в кс не грав, в самп грав, хахахахахаха
-
AntonyKandaurov
Member
Я, звісно, не хочу нічого радити але з цінником 25к і з торгом до 23 на лохюа можна було б впарити якомусь поціновувачу асуслохрох, просто впаривши йому топовість і температурки. Але тому хто шарить - 3050ті і 4800н ти не продаси за 34-35к.V1tt0: ↑ 10.03.2025 10:14поправлю, первичний 20 таймінг, а не 22, третичний 42. В цій темі є скріни тестів озу і відеокарти на сток озу, різниця величезна. 35к тому що це топовий рог стрікс. Що поганого в зен 2, якщо він не гріється зовсім і сильніший чим 5600h? Прекрасне виконання, температури і стан. Скоріше за все я закрию цю тему, тому що тут покупців немає, є лише довбойоби, бидло, перекупи які всі позатикались після того як я показав тести, а ще маленька частина досі гавкає і не може найти скріни тестів в темі. Тут немає покупців.AntonyKandaurov: ↑ 10.03.2025 10:07
4гб на огризку який називається "дискретна відеокарта" вже далеко не кращий варіант. Так, я маю ще гірший варіант але це тимчасове рішення, яке має всі шанси стати далеко не тимчасовим
Якщо перерахувати на гроші які я витратив на профільний НР то десь 35к гривень і виходить.
Але вибачте маєте огризок 3050 хоч і tі але 4гб врами4800 хоч і 8 котлів має але це не зен3 хоча б. 32 гб озп це прекрасно але це ддр4 3200 на 22 таймінгу - я знаю про що кажу
![]()
Ну і на останок - ціна просто космос. Тут свій дешман зараз хочаб за 18-19к продати і це зен3 із 32гб врами і 1.5ТБ ссдшками на борту, гірше тільки відеочіп. А 35к це вибачте легке б/в із 4050 як мінімум і вже більш старшими камінцями.
Але діло ваше. Підпишусь на тему щоб побачити того "щасливчика" який викладе 34-35к за зен2 в ноуті.
-
V1tt0
Member
та де той самп і кс? хахаахахахахх я в кс не грав, тіки в самп і то не грав вже 6 років, мені аж цікаво шо і де і про кого пишутьackstarvinta: ↑ 10.03.2025 10:31Педріні опідливився на весь форум, при тому що всі тепер вкурсі що він патологічний брехун не лише тут на форумі, але й в сампі та кс) малолітні дебіли з глубинки, вони такіAFU_power: ↑ 10.03.2025 10:29
Ахаха, я тоже це знайшов лол, хоть і пише Норвегія, але друзі стім явно з українським корінням
-
V1tt0
Member
бо я норм поржав з кс і сампа, при чому в кс не граю, даже близько не ті ігри, шо там пишуть взагалі? хахахзазхаахзахackstarvinta: ↑ 10.03.2025 10:32Тобто знову пруфанув своє 3.14здабольство))V1tt0: ↑ 10.03.2025 10:17 УВАГА! Якщо вас проігнорив автор цієї теми, не засмучуйтесь та підіть поскуліть в будку. Причина ігнору = не зацікавленність в спілкуванні з недоумками. Відписую лише адекватам та зацікавленим клієнтам.
-
ackstarvinta
Member
Захисна реакція шкІли у всій красі, одне ахахаха
Опідливився знатно
Опідливився знатно

-
V1tt0
Member
Норм, спочатку педріні нив за меркетингову матрицю TN, потім коли її показали він вже заткнувся про неї і не згадує навіть), потім кричав покажи тести, тести йому показали всі до єдиного, тепер просто без причини педріні кричить шо я 3.14здабол, хаахзахзахзахзахах
-
V1tt0
Member
давай дс свій, можем зізвонитись поговоримackstarvinta: ↑ 10.03.2025 10:36 Захисна реакція шкІли у всій красі, одне ахахаха
Опідливився знатно![]()
-
ackstarvinta
Member
Не хочу законтачитись і час тратити на пройдисвітів, вибачайV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:37давай дс свій, можем зізвонитись поговоримackstarvinta: ↑ 10.03.2025 10:36 Захисна реакція шкІли у всій красі, одне ахахаха
Опідливився знатно![]()
Повеселив весь форум. В нас на трейдіні цих школярів з 3050ті по 35к стільки було, що не злічити. І всі думають доплатять 2к і візьмуть на 3070) ага, аж 2 рази)
-
V1tt0
Member
кс не грав, в сампі був давно, але чітов не було, в норвегії не жив, якусь шляпу лєву найшли ви рібятки)) За школоту можу пруфанути, кидайте свій дс, зізвонимось і поговоримо тоді.
-
General Failure
Member

-
V1tt0
Member
о, нарешті педріні слився, зассав поговорити в дс, ахахахахахахах, біжи в самп грати чи в танки на роботі чи на заводі, мені без різниці в принципі. 0 аргументів, пруфів, фактів, як завжди, це ж фанат маркетингової tn матриці, ахахахахackstarvinta: ↑ 10.03.2025 10:40Не хочу законтачитись і час тратити на пройдисвітів, вибачай
Повеселив весь форум. В нас на трейдіні цих школярів з 3050ті по 35к стільки було, що не злічити. І всі думають доплатять 2к і візьмуть на 3070) ага, аж 2 рази)
-
V1tt0
Member
о, ше один вернувся, всі пруфи надані, бачу ти тоже вже сидиш без аргументів і почнеш виписувати брєд
-
pelia
Member
тред майже такий епічний як про японську зарядку 

-
V1tt0
Member
Саме забавне, я зробив стрес тести всього шо тіки можна, нічого не гріється, все в ідеалі, ніхто не може нормально аргументувати чому 35к не коштує цей пристрій. Над цим забавно наблюдати.
-
V1tt0
Member
АХЗАВХАЗХАХЗАХЗАЗХАХЗАЗХАЗХАЗХАЗХАХЗАЗХАЗХ, АААААААААААААААААААА, ви реально скопіювали мій нік з цього форума і вписали його в гугл і думаєте шо це там шось є общого зі мною? стім аккаунт норвежський я знайшов з похожим ніком, АХВАХАЗАЗХАХЗАЗХАЗХ ЦЕ НЕ МІЙ АКК АХАХААХАХАХАХАХА
-
AFU_power
Member
вже була 1000 і 1 аргументація, що це хоть і ноут в хорошій збірці, але він слабий, ніхто не буде переплачувати за корпус зі слабким залізом всерединіV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:45ніхто не може нормально аргументувати чому 35к не коштує цей пристрій
-
V1tt0
Member
якшо комусь треба, можу справжній стім дати, ахахзахзахзазхазхахзахза
-
V1tt0
Member
це ти найшов в гуглі стім акк по нікнейму? якшо да то це не мій акк стім, хаазхахзахзахзазхазхAFU_power: ↑ 10.03.2025 10:53вже була 1000 і 1 аргументація, що це хоть і ноут в хорошій збірці, але він слабий, ніхто не буде переплачувати за корпус зі слабким залізом всерединіV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:45ніхто не може нормально аргументувати чому 35к не коштує цей пристрій
-
V1tt0
Member
діло кожного, тебе ніхто не заставляє його купувати, комусь може сподобаєтьсяAFU_power: ↑ 10.03.2025 10:53вже була 1000 і 1 аргументація, що це хоть і ноут в хорошій збірці, але він слабий, ніхто не буде переплачувати за корпус зі слабким залізом всерединіV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:45ніхто не може нормально аргументувати чому 35к не коштує цей пристрій
-
AFU_power
Member
та в тому і справа, що конкурентів багато з більш потужним залізом і не гіршими корпусами за ту же ціну на олхV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:54діло кожного, тебе ніхто не заставляє його купувати, комусь може сподобається