Apple MacBook Air отримали апгрейд до однокристальної системи M4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

tornadox: 06.03.2025 14:44не зрозумів
Є дуже дивні люди які замість вбудованого старт ТВ використовують мак міні для перегляду ютубу і подібного, парочку таких знав.
tornadox: 06.03.2025 14:44орендований ейр + брелок бугаті як признак багатства в інстаграм профайлах і успішних крипто трейдерів
у 2025 все ще ведуться на інфоциган? :eek:
tornadox
Member

Повідомлення

Alligator: 06.03.2025 14:49Є дуже дивні люди які замість вбудованого старт ТВ використовують мак міні для перегляду ютубу і подібного, парочку таких знав.
Я недавно також поставив неттоп, ой скільки всього там можна встановити + медіапрогравач.
evgeniyproweb
Member

Повідомлення

tornadox: 06.03.2025 14:28
evgeniyproweb: 06.03.2025 10:52мак берут для работы, а возможность поиграть как доп фича
скільки там ААА ігор в бібліотеці?
я играю только в танки и тарков, изредка могу в доту
tornadox
Member

Повідомлення

evgeniyproweb: 06.03.2025 15:38я играю только в танки и тарков, изредка могу в доту
Це ваш вибір, але моя думка нижче.
спойлер
Зображення
До слова, я на смартфоні граю Call of Duty інколи.
AFU_power
Member

Повідомлення

IronWithin: 06.03.2025 13:19суцільні компроміси, навіщо себе мучити й девайс коли є гроші?
Зараз MSRP мідлової карти рівняється ціні плойки 5, тому пека геймінг не зовсім дешевий. Я б не став збирати окрему систему для ігор, якщо теоретично мак може.
NVo1
Junior

Повідомлення

AFU_power: 06.03.2025 21:02
IronWithin: 06.03.2025 13:19суцільні компроміси, навіщо себе мучити й девайс коли є гроші?
Зараз MSRP мідлової карти рівняється ціні плойки 5, тому пека геймінг не зовсім дешевий. Я б не став збирати окрему систему для ігор, якщо теоретично мак може.
Arm нічо не може. Теоретично може багато чого, на практиці доступа менше ніж на Ігорі.
IronWithin
Member

Повідомлення

AFU_power: 06.03.2025 21:02
А з чого ви вирішили що мак може в ігри так само як і мідлові або бюджетні карти?

P.S все, мене ці порівняння задовбали, купуйте що хочете, вважайте що хочете, тільки мене не чіпайте в цій гілці. :beer:
AFU_power
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.03.2025 12:44 А з чого ви вирішили що мак може в ігри так само як і мідлові або бюджетні карти?
А з чого ви взяли, що у всіх є гроші дозбирувати окремий пк для ігор?
IronWithin: 07.03.2025 12:44P.S все, мене ці порівняння задовбали, купуйте що хочете, вважайте що хочете, тільки мене не чіпайте в цій гілці.
Ви самі почали з порівняння макбук ейр та 5090
IronWithin
Member

Повідомлення

AFU_power: 07.03.2025 14:39
IronWithin: 07.03.2025 12:44 А з чого ви вирішили що мак може в ігри так само як і мідлові або бюджетні карти?
А з чого ви взяли, що у всіх є гроші дозбирувати окремий пк для ігор?
IronWithin: 07.03.2025 12:44P.S все, мене ці порівняння задовбали, купуйте що хочете, вважайте що хочете, тільки мене не чіпайте в цій гілці.
Ви самі почали з порівняння макбук ейр та 5090
1. Я казав за усіх? здається мова йшла лише за тих хто володіє м3 про або дорожче!
2. Вкажіть мені де я порівнював 5090 з мак бук ЕЙР? я навіть двом таким "розумникам" окремо відповів що ейр там ні до чого, але якщо читати що я пишу для вас не обов'язково, то й писати тоді мені має бути не обов'язково, згодні?
На цьому точно кінець цій :dispute:
quppeq
Junior

Повідомлення

IronWithin: 06.03.2025 12:39
Shkryab: 06.03.2025 12:30
- вам карму)) , потому что он мобайл дев, и основное зачем ему это нужно - так это сборка билдов и тестирование iOS а игра это так, чисто ради теста... для игр 4070ти
Удивительно как люди могут и ругать и хвалить за одни и те же слова в 1 и том же сообщении xD

Я как бы в первом сообщении темы и высмеял применение макбука м3 про для игр, случайно ли, или я как и вы понимаю реальное предназначение девайса? Внимательность конечно нужно улучшать :beer:
Ну дивіться, маю пк з 5900х і 3080 і макбук на м4
Так ось вальхейм мак тягне краще)
Може ще якось спробую ігри парадох - бо вони в процесор впираються
Відповісти